מתוסכלת ומיואשת

מתוסכלת ומיואשת

אני בת 46, עובדת כמה שנים בחברת סיעוד במרכז הארץ, הרבה זמן רוצה להחליף עבודה ולא מצליחה.
האמת מאוד רוצה לעבוד בלשכת רווחה (עם קשישים), אני מנסה ומנסה ובדרך כלל לא חוזרים אלי.

הפעם הצלחתי עם קשרים מבפנים והרבה המלצות מבפנים להגיע לראיון, עברתי לראיון שני עם המנהלת
והיום קיבלתי תשובה שלא קיבלו אותי. אני בהלם, עצבנית, מרגישה נורא.

כנראה יש לי בעיה, בראיון עם המנהלת נלחצתי ואולי זה מה שהכשיל אותי.
ואולי זה הגיל שלי, אני לא יודעת.

לא יודעת למה אני כותבת, מוציאה את זה פה, אולי מישהי תבין מה עובר עלי.

GrennCard

New member
הכל פשוט ברור ושקוף

הם לא רוצים לשלם לך תוספת וותק מקצועי שאת , בצדק, יכולה לדרוש מהם. הם מעדיפים לקחת מישהי על דרג יא ולשלם לה גרושים. אם ניגשת למכרז וקיבלת תשובה שלילית יש לך על פי חוק זכות לבקש לדעת מי התקבל למשרה זו ומה הכישורים שלו. הם חייבים להגיד לך! אם מי שהתקבל למשרה ספיציפית זו הוא/היא בעלי כישורים ירודים באופן משמעותי משלך , את בהחלט יכולה לתבוע את המעסיק הזה בבית הדין לעבודה במקום מגוריך. היו מקרים מעולם בהם בתי הדין ביטלו מכרזי כח אדם בגלל הפרות בוטות של חוק המכרזים.

בהצלחה

עכשיו חברה שעובדת שם ביררה לי

הם בחרו במועמדת שהיא עובדת עירייה, לפי הבנתי הם מחוייבים לקחת אותה.
אני מה זה מבולבלת ועייפה, אין לי מושג אם כן אהבו אותי או לא, לא יודעת אם היו לוקחים אותי אם לא הייתה המועמדת הזאת
וזה גורם לי חוסר ביטחון נוראי להמשך.

sher2004

New member
אולי תחכי מתי שתתפנה שוב משרה

באותה לישכת רווחה ותנסי שוב לגשת לראיון. לדעתי הגיל מהווה לך מכשול ואם יש לך קשרים ותוכלי להגיע לראיון אז אולי האישיות והניסיון שלך יכבשו אותם ותתקבלי לעבוד, בהצלחה...

דווקא יש מקומות שיראו בגיל שלה יתרון

רב הסיכויים שהיא לא תצא לחופשות לידה וגם הילדים כבר מתחילים לגדול. ברווחות יש הרבה פעמים עובדות צעירות וזה מאד קשה כשמחסירים (וזה בלי לדבר על הרצון שלהן ללמוד ולהתקדם ולמצוא משהו אחר מרווחה)

אני מבוגרת ממנה בהרבה

והגיל לא היווה עבורו מכשול גם לא הפעם. לאחרונה התקבלתי לעבודה בשרותי רווחה.לא נראה לי שגיל מהווה בעיה בעבודה סוציאלית בניגוד לעבודות אחרות. בהרבה מקומות מעדיפים ניסיון דווקא גם מכל הסיבות שרעות תארה וסיבות נוספות

מאיזה איזור את ?

מחפשים עוס כוללני במקום עבודתה של חברה .. אם זה מעניין אותך ( זה כולל גם קשישים)

ואל תקחי אישית .. יש מכרזים מכורים מראש ברוב המקרים מאחר ..

אני מאזור השרון

באיזו עיר מחפשים? אני פחות רוצה כוללני אבל מוכנה לשקול

תודה לך

העבודה במועצה איזורית , יש הודעה בשתיל

אם זה רלוונטי

אל תתייאשי תמשיכי לשלוח קורות חיים

למעלה