מתוסכלת מאוד!!!

טולטול 2

New member
מתוסכלת מאוד!!!

טוב אז ככה לפניי בערך חצי שנה שאלתי אתכם בנוגע למין "מתיחה קלה" באיזור העיניים כי אני מרגישה שהעיניים שלי לא יפות במיוחד והייתי רוצה מראה יותר אלכסוני.(העיניים שלי עגולות כאלה ובכלל בכלל לא מלוכסנות) אך אמרתם שאתם לא מטפלים בסוגים כאלה של ניתוחים..(באמת זה לא נראה לי ניתוח נפוץ במיוחד למרות ששמעתי על מישהי שדווקא כן עשו לה אותו). בכל מקרה אני בת 18 וחצי ואני יודעת שהגיל מהווה בעייה למרות שעברתי כבר את גיל ההתבגרות. אבל זה מעצבן אותי ואני לא אוהבת את איך שהן ניראות וזה ממש מוריד לי את כל הבטחון(אני רוצה ללכת לכוכב נולד אבל אני מפחדת מלראות את עצמי בטלוויזיה)..כי לפי דעתי מבט זה דבר חשוב בפנים. אז מאחר שאתם לא עוסקים בסוג הזה של הניתוחים הייתי רוצה(אם זה איפשרי)שתכוונו אותי לחברות שאתם מכירים שעוסקות בסוג הזה של הניתוחים. אין לכם מושג איך אני אודה לכם!!! ומאחר שכבר עברתי איצלכם ניתוח אף שייצא מושלם אני ממש התאכזבתי שאתם לא עוסקים בסוג כזה של ניתוחים כי איצלכם אני כלכך הייתי מרוצה מהתוצאות.:))

עיניים

היי טולטול לצערנו התשובה שקיבלת אז בעינה עומדת. אנחנו גם לא מכירים מנתחים בארץ שמבצעים את הניתוחים האלה כי הם באמת לא נפוצים פה. נסי לבדוק עם החברה שאת מכירה מי ניתח אותה.

טולטול 2

New member
שאלה נוספת ואחרונה...

אני מבינה ותודה רבה על התשובה. אך אם זו רק מתיחה קלה שכביכול על ידיה העינים ייראו מלוכסנות יותר,תעשו זאת?.. תודה רבה!!!

מתיחה קלה

היי שוב לצערי שוב אאלץ לענות לך בשלילה. אם היינו עושים את המתיחה ה"קלה" היינו עושים את הפחות קלה. אנו פשוט לא מבצעים את הטיפול הזה. בהצלחה!

טולטול 2

New member
תודה שהיתייחסתם...:)))

אז זהו?גזר דיני הוכרע?אני אצטרך להתהלך כל חיי עם עיניים מכוערות?? תודה בכל מקרה!!!!!!:)))) צ'או..

למעלה