מתוסכלת ממש
לפני כחודש התחיל איתי מישהו ממקום העבודה במחלקה אחרת.
הוא נדלק עליי מהרגע הראשון שראה אותי.
גיליתי שהוא בתהליכי גירושים +ילדה קטנה בת שנה וחצי
אבל זה ממש הפריע לי כי קשה לי למצוא מישהו לטעמי. 99 אחוז פשוט לא..
אהבתי את זה שהוא בן אדם שמחייך הרבה , טיפוס חברתי כזה. לפחות מה שהוא משדר החוצה שהייתי עוברת לי המחלקה שלו.
הוא חיזר אחריי בלהט..נתתי לו מס טלפון שלי והתחלנו להתכתב ואף נפגשנו 3 פעמים שבהם פעמיים לבד.
הוא אמר לי שהוא מחפש אך ורק קשר רציני למרות שהוא מתגרש.
אבל הפריעו לו מלא דברים אצלי כמו זה שאני לא בתולה והוא מחפש אחת כזאת. מאוד פרמטיבי
הפריע לו שאני יצאתי מדי פעם למועדונים עשה לי על זה בלאגן
הוא אמר לי בלי סוף שהוא מחפש בחורה של בית.
אני בעצמי כזאתי מרבה לשבת בבית , אבל דווקה בזמן שהכרנו קיבלתי הצעות בפורים וקצת אחרי. אז למה שאני יסרב..?
עשה לי ממש בלאגן על זה..
ואמר שהוא בעצמו מתגרש לכן לא יכול להכתיב לי מה לעשות , אבל שנינו בראש אחר. לא מתאים לו בחורה של יציאות.
אבל מה שהכי הפריע לו וגרם לו לסיים את הקשר היה שבדייט האחרון שהיינו בים.
אני טיפוס מאוד סגור ומופנם.
אני בעצמי לא אשת שיחה.
והוא ממש הפריע לו..שרק הוא שובר את הראש על מה לדבר ומעייף את עצמו..ולא עזר לי שאמרתי לו שאני אוהבת שהוא תקשורתי
רבנו כסאח אחרי שגילה שהייתי במועדון ואז הוסיף שאשאר עם האופי הגרוע שלי רחוק ממנו. לא אכפת לו שנשאר ידידים בעבודה.
אני לקחתי את זה נורא קשה. בכיתי ואפילו התרחקתי ממנו לכמה ימים.
לבסוף פניתי אליו ביום של הגירושים שלו . שאלתי אם התגרש ואיך היה..שם הוא שוב התקרב אלי
אמר שאני יכולה לשלוח לו הודעות מדי פעם לבנתיים.
הוא שאל ביום חמישי שעבר מה אני עושה ביום שישי שבת עניתי שלא קיבלתי שום הצעות.
אבל מלחרת גיליתי שהשתחרר מוקדם מעבודה כדי לנסוע לסופש לת"א כדי לבקר קרובי משפחה.
לא יצרתי איתו קשר כן יצאתי בשקט למועדון
אבל למחרת רבתי עם חברה אחרת והודעתי לה שאני לא מוכנה לישיבה עם בנים. היה לנו ריב כאסח והכל בגללו . ידעתי שמפריע לו בחורה של יציאות.
עובדת ממחלקה שלו שהיא לא נעימה בכללי.
פנתה אלי ושאלה אם שמתי לב שהוא משחק בי..?
נפגעתי אבל לא פתחתי איתה שום דיון.
הלכתי ממנה
רשמתי לו בהודעות מה שהיא אמרה.
הוספתי לכך שאני רצינית לגביו, אבל אני לא מרגישה שזה הדדי ביננו. שאלתי מתי רואים אותו..הוא אמר את רואה אותי כל יום בעבודה..כשבהתחלה היה מתחנן שניפגש והתחנן ליחס 24 שעות.
ברגע שגילה שאני לא בתולה ושאני יוצאת מדי פעם ושיש לי אופי
לא תקשורתי כלומר משעממת , הוא קיבל רגליים קרות.
הוא הסביר לי גם פרטי וגם בהודעות שהוא מחפש מישהי רצינית כמוני אבל עם אופי אחר, ושלא מתאים לו בחורה שיוצאת אלא אחת של הבית. אמר לי שכבר דיבר איתי על זה שהוא בחור קשה!
אמרתי לו שאני מוכנה לא לצאת לשום מקום, שלפני שהכרתי את החברה הקרובה הייתי בבית כל הזמן. בעוד שהוא אמר שהוא לא מחייב אותי בגלל שגרוש ולא יכול לבוא בתנאים במצב שלו.
לבסוף אמר בסדר נדבר..
אני החלטתי שכנראה שאני רדפתי אחריו יותר מדי
תמיד עברתי לידו כמה וכמה פעמים
ופשוט הורדתי תדירות.
אתמול הוא פנה אלי שוב אחרי שיומיים שלוש לא התכתבנו בכלל.
שאל מה אני עושה בסופש עניתי שכלום..
הוא אמר לי שהוא ישלח לי הודעה..אני הייתי מאוד תמימה..
חשבתי הוא רציני הפעם רוצה להציע לי להיפגש
אלא שאתמול בלילה שישנתי הוא אכן שלח הודעה ב1 בלילה.
חזרתי אליו בבוקר שאלתי אם היה בת"א (דיבר איתי שמתכוון לעשות שם סיבוב ביום שישי כמה ימים לפני כן )
הוא ענה רק בשעה 4 וחצי בצהריים.
רק אז התחבר רשם שכן, ושבדרך רצה לראות אם אני ערה..
מה הקטע שלו..?
מה הקטע שבועיים ברצף לשאול מה התוכניות לסופש וברגע האמת להיעלם..?
אני מרגישה מאוד מבובלת לגביו
מצד אחד אני נמשכת אליו בטירוף (טוב המשיכה ירדה קצת ביומיים האחרונים) , הוא באמת לטעמי מה שאחרים לא..הוא חמוד ממש
אבל מצד שני הוא קשה מדי..
הוא מכביד עליי זה שרוצה לכבול אותי בבית.
אין לי בעייה להיות רוב השנה בבית.
אבל אין זה הגיוני שהוא יצא יבלה ואני יתקע בבית..
בגללו רבתי עם החברה היחדה הקרובה שיש לי
אנחנו רבות הרבה ומרוחקות.
כמו שבחרתי בו, היא מפנה לי את הגב.
היא לא מוכנה לשמוע את הצרות שלי, שהיא מבקשת טובה שנעשה ישיבה עם בנים רק בשביל לשתות ולחזור הביתה.
היא אומרת לי שהיא כבר לא מחשיבה אותי כחברה אלא חברה של שלום שלום ואל תבוא לי בחלום..
הוא קלט חלק קטן מהאופי שלי שאני ביישנית ולא תקשורתית בכלל.
הוא עוד לא יודע שאני טיפוס של מחשבות שליליות בלתי סופיות , שאני חסרת ביטחון, שאין לי דעה משל עצמי, שאני לא יודעת לייעץ ושאני לא מועילה בכלום..ובנוסף אני הכי נגד לבשל לו כמו שהוא דיבר איתי ששאל אם אני מבשלת . להיפך אני הייתי שמחה למצוא מישהו שיבשל גם..לפחות ששנינו נבשל..
ואני הכי לא מוכנה נפשית לגור רחוק מהבית כמו שהוא אמר
בחיים לא גרתי עם גבר
אני מחפשת בעיקרון קשר רציני אך לא רציני מדי שזה אומר חתונה או לגור ביחד שיצריך ממני לבשל לו ולטפל בו.
מחפשת גבר שיוציא אותי לטיולים..וזה בדיוק ההיפך הוא מחפש בחורה של בית..למרות שכן דיבר בפגישה על כך שכן רוצה להוציא אותי מדי פעם לסרטים , לכל מיני.
אבל מה שאני הכי מחפשת בגבר זה התלות להישען עליו כמו עלך חברה שלי לשיחות נפש.
שאני יכולה להגיד מה כואב לי, שהוא ייעץ וידריך ויהיה לצידי
מה שפגע בי אצלו זה שהוא קטל אותי על ההתחלה.
בגלל שאני ביישנית ולא תקשורתית..
כל הזמן עוברת לי המחשבה שאם זה ככה על ההתחלה מה יהיה בהמשך שיגלה איזה אופי אמיתי יש לי..?
ובנוסף אני בלאגניסטית..
אני החדר שלי יותר גרוע מחדר של גבר
הייתי אצלו בבית..
הוא גר עם הורים..הוא אמר שהוא מצטער על איך שהחדר שלו נראה. שתקתי לא רציתי להביך את עצמי
הוא היה מקבל חום אם היה רואה את שלי
זה מלחיץ אותי
אני די אובססיבית אליו..
חשבתי אולי להכיר מישהו אחר כדי להוציא אותו קצת מהראש..
ואפילו להודיע לו שאני ממשיכה לחפש מישהו אחר האם זה רעיון טוב גם להודיע לו..?
שילחץ קצת..
אבל בתוך תוכי אני יודעת שאני לא ימצא מהר מי שימצא חן בעייני, ורוב הגברים לא רציניים ובכלל עם זה שאני לא תקשורתית ושלילית יברחו
ובכל זאת בא לי להכיר אחרים כפיצוי רגשי
חשבתי להירשם לאיזה קורס תקשורת כדי לדעת איך לפתח שיחה ולהיות מעניינת ואין לי מושג למי לפנות
לפני כחודש התחיל איתי מישהו ממקום העבודה במחלקה אחרת.
הוא נדלק עליי מהרגע הראשון שראה אותי.
גיליתי שהוא בתהליכי גירושים +ילדה קטנה בת שנה וחצי
אבל זה ממש הפריע לי כי קשה לי למצוא מישהו לטעמי. 99 אחוז פשוט לא..
אהבתי את זה שהוא בן אדם שמחייך הרבה , טיפוס חברתי כזה. לפחות מה שהוא משדר החוצה שהייתי עוברת לי המחלקה שלו.
הוא חיזר אחריי בלהט..נתתי לו מס טלפון שלי והתחלנו להתכתב ואף נפגשנו 3 פעמים שבהם פעמיים לבד.
הוא אמר לי שהוא מחפש אך ורק קשר רציני למרות שהוא מתגרש.
אבל הפריעו לו מלא דברים אצלי כמו זה שאני לא בתולה והוא מחפש אחת כזאת. מאוד פרמטיבי
הפריע לו שאני יצאתי מדי פעם למועדונים עשה לי על זה בלאגן
הוא אמר לי בלי סוף שהוא מחפש בחורה של בית.
אני בעצמי כזאתי מרבה לשבת בבית , אבל דווקה בזמן שהכרנו קיבלתי הצעות בפורים וקצת אחרי. אז למה שאני יסרב..?
עשה לי ממש בלאגן על זה..
ואמר שהוא בעצמו מתגרש לכן לא יכול להכתיב לי מה לעשות , אבל שנינו בראש אחר. לא מתאים לו בחורה של יציאות.
אבל מה שהכי הפריע לו וגרם לו לסיים את הקשר היה שבדייט האחרון שהיינו בים.
אני טיפוס מאוד סגור ומופנם.
אני בעצמי לא אשת שיחה.
והוא ממש הפריע לו..שרק הוא שובר את הראש על מה לדבר ומעייף את עצמו..ולא עזר לי שאמרתי לו שאני אוהבת שהוא תקשורתי
רבנו כסאח אחרי שגילה שהייתי במועדון ואז הוסיף שאשאר עם האופי הגרוע שלי רחוק ממנו. לא אכפת לו שנשאר ידידים בעבודה.
אני לקחתי את זה נורא קשה. בכיתי ואפילו התרחקתי ממנו לכמה ימים.
לבסוף פניתי אליו ביום של הגירושים שלו . שאלתי אם התגרש ואיך היה..שם הוא שוב התקרב אלי
אמר שאני יכולה לשלוח לו הודעות מדי פעם לבנתיים.
הוא שאל ביום חמישי שעבר מה אני עושה ביום שישי שבת עניתי שלא קיבלתי שום הצעות.
אבל מלחרת גיליתי שהשתחרר מוקדם מעבודה כדי לנסוע לסופש לת"א כדי לבקר קרובי משפחה.
לא יצרתי איתו קשר כן יצאתי בשקט למועדון
אבל למחרת רבתי עם חברה אחרת והודעתי לה שאני לא מוכנה לישיבה עם בנים. היה לנו ריב כאסח והכל בגללו . ידעתי שמפריע לו בחורה של יציאות.
עובדת ממחלקה שלו שהיא לא נעימה בכללי.
פנתה אלי ושאלה אם שמתי לב שהוא משחק בי..?
נפגעתי אבל לא פתחתי איתה שום דיון.
הלכתי ממנה
רשמתי לו בהודעות מה שהיא אמרה.
הוספתי לכך שאני רצינית לגביו, אבל אני לא מרגישה שזה הדדי ביננו. שאלתי מתי רואים אותו..הוא אמר את רואה אותי כל יום בעבודה..כשבהתחלה היה מתחנן שניפגש והתחנן ליחס 24 שעות.
ברגע שגילה שאני לא בתולה ושאני יוצאת מדי פעם ושיש לי אופי
לא תקשורתי כלומר משעממת , הוא קיבל רגליים קרות.
הוא הסביר לי גם פרטי וגם בהודעות שהוא מחפש מישהי רצינית כמוני אבל עם אופי אחר, ושלא מתאים לו בחורה שיוצאת אלא אחת של הבית. אמר לי שכבר דיבר איתי על זה שהוא בחור קשה!
אמרתי לו שאני מוכנה לא לצאת לשום מקום, שלפני שהכרתי את החברה הקרובה הייתי בבית כל הזמן. בעוד שהוא אמר שהוא לא מחייב אותי בגלל שגרוש ולא יכול לבוא בתנאים במצב שלו.
לבסוף אמר בסדר נדבר..
אני החלטתי שכנראה שאני רדפתי אחריו יותר מדי
תמיד עברתי לידו כמה וכמה פעמים
ופשוט הורדתי תדירות.
אתמול הוא פנה אלי שוב אחרי שיומיים שלוש לא התכתבנו בכלל.
שאל מה אני עושה בסופש עניתי שכלום..
הוא אמר לי שהוא ישלח לי הודעה..אני הייתי מאוד תמימה..
חשבתי הוא רציני הפעם רוצה להציע לי להיפגש
אלא שאתמול בלילה שישנתי הוא אכן שלח הודעה ב1 בלילה.
חזרתי אליו בבוקר שאלתי אם היה בת"א (דיבר איתי שמתכוון לעשות שם סיבוב ביום שישי כמה ימים לפני כן )
הוא ענה רק בשעה 4 וחצי בצהריים.
רק אז התחבר רשם שכן, ושבדרך רצה לראות אם אני ערה..
מה הקטע שלו..?
מה הקטע שבועיים ברצף לשאול מה התוכניות לסופש וברגע האמת להיעלם..?
אני מרגישה מאוד מבובלת לגביו
מצד אחד אני נמשכת אליו בטירוף (טוב המשיכה ירדה קצת ביומיים האחרונים) , הוא באמת לטעמי מה שאחרים לא..הוא חמוד ממש
אבל מצד שני הוא קשה מדי..
הוא מכביד עליי זה שרוצה לכבול אותי בבית.
אין לי בעייה להיות רוב השנה בבית.
אבל אין זה הגיוני שהוא יצא יבלה ואני יתקע בבית..
בגללו רבתי עם החברה היחדה הקרובה שיש לי
אנחנו רבות הרבה ומרוחקות.
כמו שבחרתי בו, היא מפנה לי את הגב.
היא לא מוכנה לשמוע את הצרות שלי, שהיא מבקשת טובה שנעשה ישיבה עם בנים רק בשביל לשתות ולחזור הביתה.
היא אומרת לי שהיא כבר לא מחשיבה אותי כחברה אלא חברה של שלום שלום ואל תבוא לי בחלום..
הוא קלט חלק קטן מהאופי שלי שאני ביישנית ולא תקשורתית בכלל.
הוא עוד לא יודע שאני טיפוס של מחשבות שליליות בלתי סופיות , שאני חסרת ביטחון, שאין לי דעה משל עצמי, שאני לא יודעת לייעץ ושאני לא מועילה בכלום..ובנוסף אני הכי נגד לבשל לו כמו שהוא דיבר איתי ששאל אם אני מבשלת . להיפך אני הייתי שמחה למצוא מישהו שיבשל גם..לפחות ששנינו נבשל..
ואני הכי לא מוכנה נפשית לגור רחוק מהבית כמו שהוא אמר
בחיים לא גרתי עם גבר
אני מחפשת בעיקרון קשר רציני אך לא רציני מדי שזה אומר חתונה או לגור ביחד שיצריך ממני לבשל לו ולטפל בו.
מחפשת גבר שיוציא אותי לטיולים..וזה בדיוק ההיפך הוא מחפש בחורה של בית..למרות שכן דיבר בפגישה על כך שכן רוצה להוציא אותי מדי פעם לסרטים , לכל מיני.
אבל מה שאני הכי מחפשת בגבר זה התלות להישען עליו כמו עלך חברה שלי לשיחות נפש.
שאני יכולה להגיד מה כואב לי, שהוא ייעץ וידריך ויהיה לצידי
מה שפגע בי אצלו זה שהוא קטל אותי על ההתחלה.
בגלל שאני ביישנית ולא תקשורתית..
כל הזמן עוברת לי המחשבה שאם זה ככה על ההתחלה מה יהיה בהמשך שיגלה איזה אופי אמיתי יש לי..?
ובנוסף אני בלאגניסטית..
אני החדר שלי יותר גרוע מחדר של גבר
הייתי אצלו בבית..
הוא גר עם הורים..הוא אמר שהוא מצטער על איך שהחדר שלו נראה. שתקתי לא רציתי להביך את עצמי
הוא היה מקבל חום אם היה רואה את שלי
זה מלחיץ אותי
אני די אובססיבית אליו..
חשבתי אולי להכיר מישהו אחר כדי להוציא אותו קצת מהראש..
ואפילו להודיע לו שאני ממשיכה לחפש מישהו אחר האם זה רעיון טוב גם להודיע לו..?
שילחץ קצת..
אבל בתוך תוכי אני יודעת שאני לא ימצא מהר מי שימצא חן בעייני, ורוב הגברים לא רציניים ובכלל עם זה שאני לא תקשורתית ושלילית יברחו
ובכל זאת בא לי להכיר אחרים כפיצוי רגשי
חשבתי להירשם לאיזה קורס תקשורת כדי לדעת איך לפתח שיחה ולהיות מעניינת ואין לי מושג למי לפנות