מתוסכלת קצת

DoubleInfinity

New member
מתוסכלת קצת

שלום,
אני מצטערת מראש על הקיטורים פשוט לאחרונה אני מרגישה שאני ממש צריכה לדבר עם מישהו על זה, אבל זה מביך אותי. אני לא רוצה לצאת נואשת, אני פשוט חייבת לפרוק איפשהו.

אני בת 21... ומאז שאני והאקס נפרדנו לפני שנתיים לא היה לי יותר מדי קשרים (היה אחריו קשר קצר אחד, לא יותר מזה) .

אני מרגישה באמת מרוצה מהחיים שלי, מהעבודה שלי, מהלימודים שלי, מהמשפחה והחברות. החיים שלי מלאים בטוב וזוגיות זה הדבר היחיד שחסר בהם כרגע.

אני יוצאת כל סופש, מתחילים איתי די הרבה בברים, אבל אני בחורה שצריכה להכיר בנאדם כדי להימשך אליו וצורה כזו של היכרות פשוט אף פעם לא מסתדרת לי.

אני לא רואה איך ומתי אני אכיר מישהו. יש לי המון חברים בלימודים אבל לכולם כבר יש חברה, וחברות שלי יוצאות עם בחורים די הרבה... אני מרגישה שרק אני איכשהו אפילו לא יוצאת לדייט.

אני מפחדת להישאר לבד, ובזמן האחרון זה כל מה שמעסיק אותי.
אני רוצה לצאת, אני רוצה מישהו שיאהב אותי, לאהוב מישהו. אני מתגעגעת לזה בטירוף.

אני יודעת שזה יגיע... אבל בהרגשה אני פשוט מתוסכלת, ומבואסת, ולא מבינה איפה מכירים בחורים בימינו.

שלום

גם לי בזמן האחרון יש חיי חברה טובים ורוב הזמן לא הייתה לי חברה, חוץ מבחורה שנהיית חברה שלי ועוזבת אותי תוך יום ואני לא מבין למה. מסגרות הן המקום להכיר אנשים. מעבר ללימודים תוכלי להשתתף בחוגים שמעניינים אותך ולהכיר שם אנשים, אבל גם בלימודים נסי לשוחח עם בנים שאת אוהבת ולהתיידד אתם, וייתכן שפעם תצא מזה חברות. חשוב שתדברי עם אנשים בעניין על דברים מהחיים, כמו דברים שעושים ואוהבים ועל בסיס זה תיצרי את הקשר. עניין הוא מאד חיוני בקשרים. בנוסף כמובן צריך לתת דאגה, תמיכה ואהבה כנה. אני מציע שתימנעי מקשרים מלאכותיים ותיצרי קשרים רק מתוך חיבה ואהבה.

Shamy

New member
תשובה

סלחי לי שלקח לי הרבה זמן לענות ראשית כל

שנית , את בחורה מאוד צעירה ; לדוגמה למיטב זכרוני כשהייתי בגילך נכנסתי רק לקשר הראשון המהותי בחיי (והנה אני באחד אחר כך שאת רואה? יש לאן לשאוף אל תדאגי..).
אני לא חושבת שיש לך מה לדאוג להיות לבד , כי מי שבאמת לא רוצה להיות לבד , לא יהיה לבד; מה גם שאת לא במצב "לא אטרקטיבי" לשוק הפו"פ אז הרגיעי את החרדה והסירי אבן מעל ליבך.

בנוגע לפרידה -אין דרך יפה לייפות את העניין , פרידה היא דבר שתמיד כואב. בכל מצב . בכל דרך , בכל גיל ובכל שלב בחיים. בנוסף אני חושבת שלרובנו יש מעין נטיה או מנגנון שהוא בריא ביסודו והוא - לבצע מעין אידיאלזציה בראש לגבי מערכת היחסים שתמה ולזכור את הדברים הטובים ולא את הרעים (במיוחד לא בפרידה טרייה). לדעתי אנחנו עושים את זה מבחינה אבולוציונית מפני שאנחנו רוצים להקל על הסבל (כמו שלעתים כאשר ילדים רגישים עוברים חוויות מחרידות בגילאים בהם הם מתעצבים , הם מפתחים מנגנונים לא תמיד בריאים כדי להתמודד עם הכאב והסבל האישי שלהם כמו חברים דמיוינים , קולות בראש ועוד דברים נוספים שאני לא אכנס אליהם).

עם זאת , החדשות הטובות עבורך הן שככל שהזמן עובר מפרידה כך הפתגם "רחוק מעין רחוק מהלב" נכנס ללב העניין. ככל שבן אדם לא נמצא בקרבנו (out of our way) אזי מתחילים לשכוח ממנו , הלב מתחיל להתאחות והשברים והפצעים כואבים עם הזמן פחות ופחות עד שהם נשארים רסיסי זכרון במנגנון הזכרון לטווח הארוך שלנו. (כך שאולי זה חצי מנחם אותך לדעת שעם הזמן השבר הזה יעבור ותרגישי טוב יותר עם עצמך)

עצה קטנה - אין צורך ללחוץ חזק על זוגיות , כשיגיע הזמן שלה היא כבר תגיע לבד אני מבטיחה לך..בד"כ כשמחפשים לא מוצאים וכשמפסיקים לחפש פתאום הזוגיות מוצאת אותך מבלי שבכלל התכוננת.

אל תתבאסי , תמשיכי לנסות , ואגב זה לא נורא להכיר מישהו במסיבה או פאב ...את רק צריכה להשאר עם ראש פתוח ולתת צ'אנס אמיתי לאנשים. זה יגיע אל תדאגי

בינתיים את יותר ממוזמנת להשאר בפורום תחת ניק ולא אורח (כי לאורחים יש פחות פריבלגיות בתפוז) ולקרוא אחרים ולענות וגם להתפרק (זה קורה פה לא מעט וזה בסדר , בשביל זה קיים הפורום גם כדי לתמוך זה בזה כשעבר עלינו יום ממש רע..כל עוד לא עשינו שיימינג לאף אחד או משהו פלילי כמו לשון הרע והוצאת דיבה זה בסדר גמור לבקש סתם כתף ליום גשום)
אני משתדלת לפרסם הרבה מאמרים מעניינים וסקרים , קליפים , וכל פינה שעולה על רוחכם הגולשים שאתם מעוניינים בפורום. כמו גם לענות לכולם. משתדלת ליצור פלטפורמה חברתית נעימה שכיף לבוא ולגלוש בה כל יום כחלק מהגלישה או שיטוט יומי שכולנו עושים ברשת (לא יודעת איך זה אחרים אבל לי יש את האתרים הקבועים שאני מבקרת בבוקר ובמהלך היום סתם ככה לקרוא ולהתעניין..כמובן שהפורום הוא אחד האתרים הללו) וגם כי לי באופן אישי חשוב שפלטפורמת הפורומים כפי שהכרנו בשנות ה90 בחיתולי האינטרנט תשאר קיימת לצד הפלטפורמה של הרשתות החברתיות המוכרות החדשות יותר (כמו פייסבוק וחבריו).

מאחלת לך הצלחה , אשמח לשמוע עדכונים ועוד יותר אשמח לראות גולשים חדשים בפורום שלנו !! ברוכה הבאה!

הנה MEME מצחיק שאולי ישפר את רוחך

אם את לא רואה משהו שאפשרי בכל פעם שאת יוצאת אל העולם

אז זה לא יקרה. את סוגרת את הדלת על עצמך.
"רק אני" מחשבות הרק אני הן שקר שמקבע אותך. מתחילים איתך אנשים במציאות אך
את במקום שלא מאפשר זוגיות. את לא באמת רוצה זוגיות.
&nbsp
אם את באמת רוצה זוגיות ממקום של שלמות ולא חוסר, אז תגיע אליך זוגיות אחרי שתפתרי
עם עצמך איך את מגיעה למצב שאת זמינה באמת. בחיים שלך, בעבודה שלך, בלימודים שלך, דרך משפחה חברות וגם כשאת ברשת. בכל מקום את יכולה להתחיל תקשורת עם מישהו, במטרה להכיר אותו. את לא בחורה כלל, את צעירה בת 21, אל תקבעי את מה ומי שאת ומה את צריכה זה עוד ישתנה בחייך.
&nbsp
מצטער על התשובה אבל ככה זה זכרים. מציגה בעיה נותנים פתרונות לא בוכים איתך.
קחי את הטירוף של הרצון לרגש בחיים ותעשי מה שצריך כדי שזה יהיה אפשרי בראש ובחיים שלך. לא מאמין ולא קונה את שאר תירוציך.

שילת281

New member
תשובה יפה

אבל אני שואלת את עצמי.. למה מישהי שכן רוצה זוגיות.. תסגור את עצמה לעולם ? על פניו ניראה שהיא מאוד רוצה...
אומרים ש"אולי זה בתת מודע" וכאלו תיאוריות.. אבל אולי באמת יש כאלו שרוצים ולא מוצאים ?!?!
זה מעניין.

ommerl

New member
משיכה וזמן

את לא היחידה שלוקח לה זמן להימשך לגבר. נשים באופן כללי צריכות יותר זמן מאשר גברים כי הן מבססות את המשיכה שלהן יותר על התנהגות ופחות על מראה (בזמן שגברים עושים הפוך).
&nbsp
הדרך שאני מכיר לגשר על הפער היא למצוא פתרון שמאפשר לך להכיר בן אדם לאורך זמן, אבל לא לאורך יותר מידיי זמן (אם את לא נמשכת אליו אחרי כמה שעות של היכרות כנראה שלא תימשכי אליו).
&nbsp
לא יוצא לי לייעץ הרבה לנשים בנושא. לגברים אני מייעץ לייצר אינטרקציה לאורך זמן שמצד אחד ברור שהכוונה שלהם היא רומנטית-מינית ומצד שני אין לחץ על הבחורה להחליט מהר מידיי אם היא נמשכת או לא.
&nbsp
את צריכה להכניס את עצמך לסיטואציה בדיוק כזו. סיטואציה שמאפשרת לך את הזמן לבחון ולהכיר בלי הלחץ. זה בהחלט אפשרי במקומות בילוי. כשגבר ניגש אליך, קחי את הזמן ותאפשרי לעצמך להכיר אותו. אל תעשי החלטות מתוך לחץ אבל תהיי פתוחה לאפשרות שתכירי מישהו דווקא במקום בילוי. ככה אני הכרתי את חברה שלי ואנחנו שנתיים ביחד.
&nbsp
לא הייתה לי עצה מעשית יותר מידיי. מקווה שעזרתי בכל זאת.

ELLA1992

New member
היי מתוקה

ראשית, ברשותך אצטט מתוך דברייך:
"אני בחורה שצריכה להכיר בנאדם כדי להימשך אליו וצורה כזו של היכרות פשוט אף פעם לא מסתדרת לי"
תרשי לי להרגיע אותך, לא רק את, יש מחקרים פסיכולוגיים בנושא, יש לכך הסברים מדעיים, זה נורא טבעי שנשים לצורך משיכה מינית או בכלל כל סוג של משיכה זקוקות להיכרות מעמיקה, כך שאת לא עוף מוזר, את לגמרי בסדר ומה שאת מתארת הוא לגיטימי.

שנית, את בסך הכל בת 21 :) את ציינת שאת מרוצה מהכל בחיים שלך- לימודים, עבודה, חברות- זה כבר הרבה, תתמקדי במה שטוב! את יודעת כמה אנשים יש בגילאים מבוגרים בהרבה שאין להם את מה שיש לך?

את במצב מעולה! אם יצאת לפני שנתיים ממערכת יחסים ארוכה אז זה די לגיטימי שייקח לך זמן לחזור לעניינים ולהתאושש, גם אם נדמה לך שכבר התאוששת ואת מוכנה לקשר ואפילו כמהה לזה, שהרי אולי הנפש שלך זקוקה לעוד זמן, הרצון לזוגיות הוא טבעי ובריא- אילו היית מתנגדת לזוגיות ולא חפצה באהבה- אז הייתי אומרת שיש בעיה כלשהי. אבל את כן רוצה, אין לך מה לחכות לזה, זה יבוא, בטוח, אין סיבה שתהיי פחות מרוצה מחייך בעקבות העובדה שאין לך זוגיות, תזכירי לעצמך כל בוקר שאת רק בת 21 , גם אם היית 25, זה בסדר...לאט לאט כל דבר בעיתו

בהצלחה

oneofus

New member
את לא מחפשת במקום הנכון.

חפשי חנונים , חיילים, סטודנטים. ריקודים וחברות
והעיקר לא לוותר

למעלה