מתוסכלת... רוצה לפרוק...

boringvered

New member
מתוסכלת... רוצה לפרוק...

לא חושבת שכרגע יש פתרון ראוי לתסכול שלי אבל לכתוב כדי לשפוך זה יותר טוב מכלום... אז כבר אמרתי שיש לנו מנהל חדש... מאז שהגיע אני מרגישה די מיותרת. כל העבודה והישיבות נופלות על איש הסיסטם, ואני שבאופן לא פורמלי מוגדרת כסגניתו לא מוזמנת לישיבות ורק זוכה לקבל טיפה עצמות מהצלחת שאיש הסיסטם מוכן לזרוק לי... ביום חמישי בדיוק כשהלכתי הם ישבו, ביחד עם המנהל הישיר שלי על תחום שאני מטפלת בו. כמובן שאני לא יכולה להשאר כי אני צריכה לאסוף את גל מהמשפחתון... בסוף הישיבה איש הסיסטם והמנהל האישי שלי ציינו שהם רוצים שאני אטפל בנושא הנ"ל. ואז המנהל החדש קבע פגישת עבודה עם חברה חיצונית...מתי? אחרי שאני הולכת הביתה... כהשעירו לו על כך מה הוא אמר? שהוא יקבע את הפגישות בשעות שנראות לו... ומה אני אמורה להבין מזה????? מה בדיוק???? ונשבר לי כבר לבכות ונשבר לי כבר מליון פעם לנסות להוכיח את עצמי. משעמם לי מאוד ואני מבקשת שיתנו לי לעשות עוד עבודה וכלום... אני לא מבינה איך ניתן לתת יותר מידי עבודה לבן אדם אחד שלא כל כך נלהב לעשות יותר מידי עבודה ולי, שאני מתחננת לעשות יותר, לי נותנים לשבת ולהשתעמם... חרא... אין לי מילים יותר אינטילגנטיות להגיד... ללכת לדבר עם הבוס החדש? והרי אמרתי לו שאני מאוד רוצה להיות מאותגרת, שזה התחום המקצועי שאני מעוניינת בו, ושיש לי את ההכשרה... ואני כבר עושה את העבודה הזו מספיק זמן... אבל משום מה זה מממממש לא מעניין אותו כנראה. וללכת להגיד לו ששמעתי שהוא לא רוצה לקבוע פגישות בשעות שאני נמצאת בהם? נו? ואיך זה בדיוק יעזור לי? לנהל איתו שיחה ולהגיד לו שאני משועממת? אולי זו הזדמנות מצויינת לפטר אותי? להיות נודניקית? מנסיון העבר... לא יעיל גם כן. מיד מתייגים נודניקית עם אישה.... למרות שלצערי אם אני בשקט ולא מציקה גם מזה לא יוצא לי כלום... אני מתוסכלת וכועסת ונשבר לי שכל פעם כשיש מנהל חדש אני צריכה להוכיח מה אני שווה... ונשבר לי שאף אחד מהאנשים שאני עובדת איתם לא מנסה להלחם קצת עבורי למרות שהם כן מכירים את היכולות שלי. וזהו... ותודה....

עמית@

New member
יכול להיות שהם מנסים לגרום לך

לעזוב? כי זה נשמע ממש סיסטמטי..

galiaS

New member
אני כל כך מבינה אותך

אין לי עצות מועילות, רק אמפטיה. אני יודעת כמה זה מעצבן.

ורד,לדעתי חוסר הוודאות גרוע מהידיעה

(מנסיון...) תתפסי את הבן@$$% לשיחה,תגידי לו שאת יודעת שאת טובה,את יודעת שאת יכולה יותר ממה שנותנים לך,לצערך את צריכה לצאת קצת יותר מוקדם מהעבודה,עד שהילדה תגדל קצת,ועוד יותר לצערך,נראה שהוא לא מבין את זה,ובמקום להעזר בכשרונך הנדיר,הוא עסוק בלתאם פגישות בשעות הספורות שבהם את לא יכולה,תשאלי אותו אם זה מקרי או סיסטמתי,ואם את צריכה לפנות לממונים עליו.

../images/Emo24.gifשיחה ב-4 עיניים יכולה להועיל

כי יש תחושה שהוא מנסה איך לומר בעדינות...לראות מתי תישברי. כדאי שתבואי לשיחה מוכנה והכי חשוב - בלי התנצלויות על היותך אמא. את יכולה להיות מאוד יעילה בשעות שאת נמצאת, שינסה אותך. בהצלחה ועדכני אותנו

אפרת12

New member
אז זה באמת נשמע כאילו *הוא*

מתעקש להפריע לך. אם את אומרת שהעירו לו, הרי שההערכה אליך וההבנה שכדאי להשאיר אותך ו"להשתמש בך" קיימות. למה הוא ככה
אלוהים יודע. אני מתלבטת לגבי מה ש 1איתן ולהב שלנו אמרה - אם הוא מנסה לשים לך רגל, נראה לי שהוא לא יודיע על כך בגלוי . הוא כל כך מרגיז אותי
לפי דעתי הוא חזיר שוביניסט והוא בכלל היה מת ללדת אבל בגלל שהוא לא יכול אז הוא מתנכל למי שכן יכולה (כלומר - היא גם טובה מקצועית וגם מסוגלת ליצור חיים
הגזימה...). את יודעת מה
אולי בעצם תשאלי אותו אם זה נכון, ואם הוא חושב שאת יכולה לטפל בנושא הנ"ל אם מרחיקים אותך ממנו. ואם הוא יענה באופן לא משביע רצון, אז אני תומכת בקודמתי - לכי לממונים עליו. אוף איזו הרגשה מתסכלת

למה לך להתייסר

כל יום שעובר במחשבות על מה שמתרחש לך מאחורי הגב? לדעתי את צריכה להבהיר את הענין עם הבוס החדש (החזיר השוביניסט) בהקדם, גם אם זה כרוך בפיטורין. מה עדיף לך? לחכות עד שיגרמו לך להתפטר בעצמך? שבי ותכיני את עצמך לאפשרות שזה יקרה , רק תקדימי אותו בצעד אחד של מוכנות ודברי איתו ישירות. יתכן שעוד תופתעי והוא יווכח שאת חרוצה וירצה רק לתת לך את מבוקשך.

ילדונט

New member
גרררר... ../images/Emo46.gif

זה קורה עם כל מנהל חדש? לא רק עם החדש הנוכחי? אז יש תקווה, לא?

Arfilit

New member
הסתכלות קצת אחרת

אני רוצה להקדים ולאמר - שהוא חזיר שובניסט ושאנחנו חיות בעולם מאוד מאוד שובניסטי ומאוד מאוד קשה לנשים - ושהייתי משנה את זה בשניה אם הייתי יכולה. אני גם רוצה להגיד שהאיש של הסיסטם - גם מתגלה כדרעק לא קטן - כי הוא באמת מכיר אותך - אז למה הוא לא נותן גב?! אבל - אני מאלה שחושבות שצריך לבחור את המאבקים ואת התזמון שלהם בקפידה. לא להפוך את העולם על גב הפרנסה שלכם ועל גב הקריירה שלך. הייתי מחכה. הוא חדש. הוא עושה שרירים. אצל חלק גדול מהם זה אחר כך נרגע. חלק גדול מהם מגלים אחרי זמן מה את שווה - וזה קצת מנמיך את הווליום של השובניזם בהתנהלות שלהם. אני מכירה דוגמאות כאלה מהחיים - שהתחיל נוורא והמשיך מעולה. נכון שמאוד מפתה להתפוצץ עליו (ובאופן אישי לא בטוחה שהייתי מצליחה להתאפק) - אבל נראה לי שהחכם, אם העבודה חשובה לך, להמתין רגע. עד אז - שולחת לך (עוד)

אוף ה../images/Emo5.gif המעצבן הזה מחק לי הכל

בכל מקרה רציתי להגיד שאני מסכימה וגם שגיליתי שלפעמים אנשים מגלים מהר שמי שחשבו שהוא בסדר הוא בעצם תככן ורשע ומי שחשבו שהוא "כלום" הוא הטוב העמוק החריף והחרוץ וכל יתר הדברים הטובים - אז אולי תגלי שהחדש דוקא בסדר (על הישיר שלך גמאני הייתי כועסת) ואולי אפילו הוא יגלה מי את באמת - ואם לא יועיל - לא יזיק.

boringvered

New member
האמת? זו גם ההסתכלות שלי

וכאן אני באה לפרוק ולהגיד את מה שחשבתי להגיד לו בפרצוף... הדברים הם מאוד לא שחור לבן... נראה לי שמעבר לבוס החדש, יש כאן עוד אלמנטים. לא נראה לי שרוצים לפטר אותי אבל הבעיה היא שאני לא מתקדמת ושעות העבודה המינימליות שלי לא עוזרות. אני לא יודעת אם מה שאומר לי הבוס הישיר שלי, היינו שהוא מעוניין בקידום שלי, האם זה מה שהוא אומר גם למעלה... איש הסיסטם הוא בן אדם בעעיתי כשלעצמו... מצד אחד אנחנו ידידים ומסתדרים, מצד שני הוא חושש להגיד משהו לבוס החדש... אומר לי שהוא חושש לתת לי משימות כי הוא חושב שהחדש לא יסכים... וכשאני אומרת לו שהוא צריך לנסות בשבילי יותר הוא כל הזמן בוכה לי שהבוס החדש קשה... ואני כבר לא יודעת אם מדובר כאן בתירוץ נוח בשבילו לא לתת לי דברים או שהוא באמת חושב ככה... אבל כן, בן אדם חדש צריך לחכות ולראות מה יעשה... אבל אין ספק שהשעמום והתסכול שלי עושים את שלהם למצברוח שלי... ותודה!

מסכימה!

קחי נשימה עמוקה, ונסי לחכות בסבלנות ולראות לאן הרוח נושבת. התגובה הראשונית שלי היתה בסגנון כזה
, אבל זה לא יהיה חכם... שולחת
לעידוד.

nubi

New member
אני מסכימה עם ערפילית

(כרגיל). אני כבר כמה ימים חושבת מה לכתוב. אני אישית כבר הייתי פותחת עליו את הפה אבל זה לא היה מוביל לשום מקום. ערפילית ממש צודקת. הוא כנראה מנסה לעשות שרירים. מה שלא פותר אותו מתואר "זבל שובינסט".

wieci

New member
לי נשמע שהבוס השוביניסט שלך עושה

את זה בכוונה. כנראה שאם היו לך בין הרגליים ביצים, לא היית סובלת מיחס כזה, אלא היו משבחים אותך על כל יוזמה של לקיחת עבודה נוספת והתפתחות אישית. אבללללללל, כיוון שאנחנו נשים וחלק מהגברים שבעולם הזה הם ניאנדרטלים בלי שכל, נראה להם שאנחנו צריכות לסבול יחס כזה. זה פשוט מרגיז אותי ומזכיר לי את הבוס שלי, רק שאני עובדת בארגון עם קביעות והוא לא יכול לפטר אותי. לדעתי את צריכה לנהל איתו שיחה ולהבהיר לו (בעדינות אך באסרטיביות) שהיות ואת מצויינת מקצועית, ומוכנה בזמנך בעבודה לתרום 100% תפוקה ויותר, כדאי לו לנסות אותך ולראות שהשד לא נורא, ושגם אשה עם ילדים יכולה להיות עובדת אינטליגנטית, אחראית, מסורה ומצויינת. אני מקווה שהוא יבין, ושיהיה לך יותר טוב בעבודה.

למעלה