מתוסכלת, תקופה קשה.

תהל 14

New member
מתוסכלת, תקופה קשה.

סוף השנה מתקרב ואני מסיימת את כיתה ח'. אני עוברת בשנה הבאה לתיכון ומפחדת. יש לי הרבה חברות שעוברות איתי לאותו התיכון (כמעט כולן, למען האמת) אבל עדיין, אני אף פעם לא עברתי בי"ס חוץ מעכשיו (אצלנו בעיר- ר"ג - זה מחולק לכיתות א-ח וט-יב). עד לא מזמן סבלתי מדיכאון ובפסח התאהבתי במישהו שעבד איתי והיינו חברים למשך חודשיים כמעט. נפרדנו עם הרבה כאב ואני עדיין בקשר רופף איתו. אני מפחדת לחזור לדיכאון ועכשיו אני בתקופה קשה של הפרידה והמעבר לתיכון. איך אוכל להתמודד עם כל מה שעובר עלי בלי לחזור לדיכאון? מה לעשות? גיל ההתבגרות הוא גם ככה גיל חרא ועכשיו עוד יותר רע לי. אני לגמרי מרגישה מתוסכלת.

Ben Dor

New member
דייייייייי מה את מגזימהה?!

דבר ראשון אין לך ממה להתרגש\לפחד מהמעבר לתיכון...באמת...בתהחלה זה אולי יראה קצת מפחיד והכל יראה גדול וזה אבל את תראי תוך חודש חודשיים את תראי שתתאקלמי... בקשר לחבר...אין לך למה להיכנס לדיכאון....תתאהבי ותיפרדי מאנשים כל כך הרבה אנשים אז אם כל פעם את נכנסת לדיכאון....קחי בקלות היה טוב וזהו נגמר תמשיכי האלה... וגיל ההתבגרות זאת התקופה הכי יפה שתיהיה לך בחיים!!! תנצלי אותה ותהני כל רגע.. אהעאהעאהא אני לא רוצה לגדולללל

Ben Dor

New member
שכחתי להגיד משהו

אצלו בבצפר זה גם היה ככה מא'-ח' ומט'-יב' אז עשו לנו יום לפני הלימודים הכרות כזאת ראינו תכיתה תתאנשים שילמדו איתנו כל מיני כאלה בטוח יעשו לכם גם כזה....

Ben Dor

New member
תאמיני לי שכן

הכל נמצא בתוך הראש...אם את לוקחת דברים בקלות את תראי שהכל יהיה קל... לא חבל לבזבז ת'תקופה הזאת על דיכאונות?!...

אוי (שווה קריאה):

אני נזכרת עכשיו ביום הראשון שלי בכיתה ז' בתיכון : הייתי קטנטונת. איזה 1.35 כזה... וראיתי את כל היב'ניקים גדולים יושבים על ספסלים והם נראו לי ע-נ-ק-י-י-ם!!! אפילו ראיתי שניים מתנשקים וזה הצחיק אותי והגעיל אותי בו- זמנית והרגשתי כמו ביום הראשון של כיתה א'! ובכיתה הייתי רק עם חברה אחת שלי- כל השאר היו בכיתה אחרת. והיו לי גם פדיחות- איכשהו הגעתי למסקנה שיש לי שיעור ספורט ביום הראשון של השנה, ובאתי עם מכנסיים קצרים וחולצה אדומה (תלבושת ספורט), ואלו היו בין הפעמים הראשונות שהורדתי שערות ברגליים- אז הרגליים שלי לא היו חלקות אחידות- וזה היה כלכך מביך!!! וכולם באו עם בגדים יפים כאלו, ורק אני רציתי להתחבא ולהיקבר! ***עכשיו, ממרימי סיוף כיתה ט', אני מסתכלת אחורה ונזכרת וצוחקת וגם אין לי בעיה לספר את זה. ואני רוצה לומר לך שתמיד תזכרי שיש לך יותר מזל ממני. כי: אני מניחה שאת יותר גבוהה מ- 1.35. את יודעת להוריד שערות ברגליים. רוב החברות שלך יהיו איתך- ולא רק אחת. את תדאגי להתלבש נורמאלי. ובכלל יש לך חיים יותר טובים משלי.

rasmus girl1

New member
../images/Emo6.gif

הזיכרונות...אני זוכרת שהייתי איזה 1.45 והחולצה הייתה סרבל עלי והתיק הגיע לי עד אחרי התחת ...חח בכל מקרה,לא יהיה לך רע..אז את מתחילה בצפר חדש..אז? תאמיני לי,מהר מאוד תתרגלי,2-3 חודש ואת תרגישי חלק משם.. את צריכה להסתכל על הטוב ולא על הרע "בוהו בצפר חדש".. ישלך מיליון יתרונות
את הולכת לשם כשאת כבר עולה לט'! ככה שאת יותר בוגרת ולא סתם ז'ניקית קטנטונת
את עוברת לשם עם כל החברות שלך!
במקיף הזה יש הרבה פחות תלמידים מאיפה שאת לומדת ככה שיראה פחות מאיים. אני הייתי ב4 בתי ספר שונים ובחיים לא היו לי נטיות דיכאוניות בגלל זה.

תהל 14

New member
:)

טוב התגובה שלך עודדה אותי קצת... אומנם אני לא הרבה מעל 1.35 (בערך 1.51), אני אכן מורידה שערות ברגליים, וכן, רוב החברות יהיו. תודה על התגובה ובכלל על כל התגובות. עודדתם אותי באמת.

stacys mom

New member
זה לא צריך להדאיג אותך כלל

ותביני שאני הייתי ממש אבל ממש בלחץ ביום הראשון של כיתה י'(זו הייתה הפעם הראשונה שאני נפרדת מהחבר'ה מכיתה א' כי הבצפר שלנו עד ט') והבצפר נראה לי כזה עצום ואמרתי לעצמי" וואו אני אלך פה לאיבוד" ופחדתי מאוד מכל הילדים והם עוד מכירים אחד את השני כי הבצפר הקודם שלהם היה באותו מתחם אז הם עברו לאותו בצפר. לא משנה בכל מקרה היו המון ילדים ולמרות שכולם הכירו כבר אחד את השני הצלחתי להשתלב די יפה ואני משמ מרוצה מהבצפר ואני לא מבינה איך יכולתי לחיות בלי החב'רה שם עד כיתה ט'. אני מאמינה שיהיה לך כיף אם לא תחשבי על דכאונות וכאלה כי באמת אין לך סיבה. נצלי את הזמן זה ר' 3 שנים!

למעלה