מתוסכלת!
עד היום יצא שחלב שאוב נשמר במקרר עד 24 שעות כי הבנות אכלו יותר מהר ממה שהספקתי לשאוב.
ביומיים האחרונים עשינו ניסוי - נשארנו רק עם תמ״ל כדי לראות אם הגזים הם מחלב האם, בשאיפה להתחיל היום יומיים של הנקות וחלב אם בלבד.
בינתיים המשכתי לשאוב ונוצר מלאי די מרשים במקרר...
היום בבוקר הבנות ממש סירבו לאכול חלב שאוב. בגלל ששתיהן סירבו החלטתי לטעום את החלב ומתברר שיש לו טעם לוואי נוראי! כמו חומר ניקוי...
אני זוכרת שמישהי נתקלה בחלב שהחמיץ בהפשרה מהקפאה אבל לא שמעתי על מקרה דומה בחלב שנשמר במקרר (אגב, הטעם הרע הוא עוד לפני החימום).
מישהי נתקלה / מכירה?
עד היום יצא שחלב שאוב נשמר במקרר עד 24 שעות כי הבנות אכלו יותר מהר ממה שהספקתי לשאוב.
ביומיים האחרונים עשינו ניסוי - נשארנו רק עם תמ״ל כדי לראות אם הגזים הם מחלב האם, בשאיפה להתחיל היום יומיים של הנקות וחלב אם בלבד.
בינתיים המשכתי לשאוב ונוצר מלאי די מרשים במקרר...
היום בבוקר הבנות ממש סירבו לאכול חלב שאוב. בגלל ששתיהן סירבו החלטתי לטעום את החלב ומתברר שיש לו טעם לוואי נוראי! כמו חומר ניקוי...
אני זוכרת שמישהי נתקלה בחלב שהחמיץ בהפשרה מהקפאה אבל לא שמעתי על מקרה דומה בחלב שנשמר במקרר (אגב, הטעם הרע הוא עוד לפני החימום).
מישהי נתקלה / מכירה?