מתוסכלת

מתוסכלת

אני ממורמרמת ! פשוט ככה ! נמאס לי כבר.

עליתי במשקל. פשוט עליתי.

לא הלכתי לחדר כושר כי אני סובלת מחרדות.

בנוסף, אני מתוסכלת מינית.
בדרך כלל רק מכוערים מתחילים איתי,
ואם זה מישהו שנראה טוב אני מתחילה להתבלבל אולי אני לא דומה לעצמי בתמונות? ואז לא נפגשת ואיכשהו כבר מתרחק.

עליתי במשקל, וכבר התבגרתי בגוף!
וגם השנים חולפות ואני אומללה ומתוסכלת מינית. זוגיות זה משהו שאף פעם לא היה לי,
ואם יהיה אני לא ממהרת לחתונה, מה שמסביב די לוחצים עליי ואני שונאת את זה.

לצערי אני לא מרגישה בנוח לדבר עם פסיכולוג ממש מה עובר עליי
יש לי הרבה סודות בארון.

שונאת את החיים,
מתוסכלת מינית.
מתוסכלת שלא עשיתי דברים משמעותיים כמה שנים,
לא חוויתי חוויות שאחרים הספיקו ואני לא הספקתי ואני כן רציתי להספיק עד כה
ממורמרת גם מהמשקל וגם מהתאריך לידה שנולדתי (למה אי אפשר לעצור את הזמן?) וגם שהפנים שלי מתבגרות וגם מהקול המכוער שנהיה לי מעישון.

לא מרוכזת, עצבנית, מתוסכלת , ממורמרת ומפחדת מהמזמן.

שונאת תחיים!! וגם עניייה! עובדת במשרה חלקית לכן אין לי כסף לצאת למקומות.

אוף !!

FineSilverMan

New member
המממ

מצטער לשמוע...

אז קדימה לתפוס את עצמך בידיים ולשנות.
להפסיק לעשן, למצוא עבודה במשרה מלאה ולעשות דברים משמעותיים.
לאחר שתחזרי למסלול, גם לא תיהי מתוסכלת מינית.

ShacharDawn

New member
ולהיכנס לכושר ולא משנה איך!

Black Balloon

New member
היי

בת כמה את? אני מניחה שאת די צעירה וכל החיים לפנייך, את יכולה לצאת מזה ולא להמשיך לשקוע.
למה את ממורמרת מתאריך הלידה שלך?
את לומדת? יש לך עיסוקים אחרים מלבד העבודה? כי אם לא, אז כדאי שתמאי עבודה במשרה מלאה.
גם אני שונאת חדרי כושר, ממש. את עדיין יכולה לעסוק בפעילות גופנית אחרת שתגרום לך להרגיש טוב. לצאת לריצות, הליכות, רכיבה על אופניים. זה משפר את מצב הרוח.
אני חושבת שכן כדאי לך לשקול טיפול פסיכולוגי אם קשה לך. זו תהיה הפינה שלך שבה תוכלי לפרוק הכל, לקבל כיוונים, והקשבה בלי ביקורתיות. זה משחרר.

בהצלחה

spaysi8

New member
וואו, עצרי רגע.

קודם כל,
90 אחוז ממה שאת מתארת פה, זה משהו שרוב הבנות (וגם הגברים) חוות (וחווים).
התמודדות עם משקל- 99 אם לא 100 אחוז מהבנות חוות,
חוסר בטחון- גם, כ"כ הרבה אנשים חווים את זה,
בעיה עם הגיל- אותו דבר!!
עוני- כל הארץ שלנו, להזכירך את המחאה החברתית הענקית שהייתה..

אז קודם כל צאי מנק' הנחה שאת חווה מה שהרבה בגילך חווים,
והרוב מצליחים להתמודד ולהתגבר על זה. תביני שמה שעובר עליך לא משהו שלא ניתן לפתור, וככה אולי תצאי מהתסכול הראשוני שכ"כ הרבה דברים מציפים אותך, תביני שזה לא ביג דיל ואפשר לשנות את זה תוך שניה.

נסי ליישם את המשפט הזה:
"תן לי את האומץ לשנות את מה שאפשר, את הכוח לקבל את מה שאי אפשר לשנות ואת החוכמה להבדיל בין השניים."

תביני שדברים כמו חרדות אפשר לשנות (מנסיון, נוכל לדבר על זה בפרטי אם תרצי),
משקל בטח שאפשר לשנות, גם בטחון עצמי, וגם תסכול מיני.
העצבים ומה שמסביב יעברו לבד ברגע שתרגישי שאת קצת משפרת את המצב בו את נמצאת..

כמה טיפים שמקווה שיעזרו..
את עובדת במשרה חלקית, למה לא מלאה? ואם אין באפשרותך, אז אולי תמצאי עבודה אחרת שתכניס יותר, או עבודות מהבית (כגון "מפה לאוזן" וכאלה)
חפשי שיטות דיאטה שמתאימות לך, יש מלא שרשורים בנושא גם פה בפורום. לא חובה משהו קיצוני וגם לא חובה כושר (על אף שמומלץ).
דברים משמעותיים זה עניין של גישה, שימי לב שעצם העובדה שאת תצליחי להתמודד עם הדברים שדיברת עליהם, זה כבר משמעותי. אפשר גם לעשות "רשימת משאלות" ולנסות לאט לאט להגשים חלומות, גם אם קטנים.
לגבי הבטחון- חברה שלי הייתה שמה מול המראה פתקים קטנים של "את יפה" או "את חכמה" וכל בוקר הייתה מקריאה לעצמה, זה לגמרי עבד.
אם בחור חתיך מתחיל איתך- תביני שאין סיבה שלא יתחיל איתך, תזרמי עם העניין!! וכן, לכולנו קורה שמתחילים איתנו אנשים שלא היינו רוצים שיתחילו, זה לא אומר שאת פחות מושכת בגלל זה. חשוב שתפתרי את התסכול המיני, נסי כן לצאת עם גברים, או לצאת למקומות בהם תוכלי למצוא גברים. סקס עושה אנשים יותר מאושרים, עובדתית.
לגבי החרדות- לכי לרופאת המשפחה, יש כדורים -טבעיים לגמרי- נגד חרדה, הם כמעט ללא תופעות לוואי ואולי שווה לנסות.
לגבי מה שאומרים מסביב- למי אכפת?! את לא צריכה להכנע ללחצים של אחרים, אם את לא בלחץ על חתונה, למי אכפת מה אחרים חושבים?
עישון- תמיד אפשר להפסיק. יש מליון ואחת שיטות. או לפחות להפחית! ולשתות תה צמחים ודברים שטובים ויוגורט ודברים שטובים לגרון..

ואל תשכחי,
חשוב להבין שאת לא נמצאת במצב על הפנים, את נמצאת במצב שהרבה מאוד אנשים נמצאים בו,
ותביני שבאמת קל לצאת ממנו, צעד אחרי צעד.

בהצלחה!!

FineSilverMan

New member
אני מבקש, קצת פלצני מצידי...

God, give me grace to accept with serenity
the things that cannot be changed,
Courage to change the things
which should be changed,
and the Wisdom to distinguish
the one from the other.

Living one day at a time,
Enjoying one moment at a time,
Accepting hardship as a pathway to peace,
Taking, as Jesus did,
This sinful world as it is,
Not as I would have it,
Trusting that You will make all things right,
If I surrender to Your will,
So that I may be reasonably happy in this life,
And supremely happy with You forever in the next.

Amen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Serenity_Prayer

spaysi8

New member
כן נו,

א. רציתי לתמצת ולכן בחרתי בקצר
ב. לא מאמינה בלהכניס את "אלוהים" בהתחלה כי לכל אחד יש אמונה משלו ולא רציתי שהיא תשלול את המשפט בגלל ה"אלוהים" :p

running man

New member
עצות

דבר ראשון,
ללכת לרופא משפחה או פסיכאטר (עדיף פסיכאטר) ולהתייץ לקבל אחד מהכדורים שיכול לעזור לחרדות ודכאון קל.
האם את לוקחת משהו?

תרשמי לסדנה לגמילה מעישון של קופ"ח או כל סדנה אחרת..את חייבת לשים את הפסקת העישון לעצמך כמטרה.

לגבי חדר כושר..תתחילי ממש ממש בקטן. תרוצי בחוץ או בחד"כ. תתחילי מ500 מטר ריצה רצופה ביום במשך שבוע שלם (7 ימים).
אחרי שבוע כבר יהיה לך קל יותר ,תעברי ל700 מטר..
אחרי כמה ימים ל1 ק"מ..אח"כ ל1.5 ...וכן הלאה. וככה לאט לאט. אם קשה, תשארי על אותו מרחק עד שיהיה יותר קל.
שימי לעצמך מטרה בשלב ראשון להגיע ל5 ק"מ של ריצה רצופה (שזה גם לא הרבה).
את חייבת לעשות פעילות ספורטיבית לפחות פעם ביומיים..אל תוותרי. בלי קשר להרזות זה יגרום לך להרגיש טוב יותר (אנדורפינים).

תזונה... תנסי לקבוע עם דיאטנית של קופ"ח או משהו לייעוץ, גם כשמפסיקים לעשן החשק לאכול עולה.

בהצלחה

למעלה