מתוסכלת..

RoadToSuccess

New member
מתוסכלת..

פעם ראשונה שלי פה, ואני חייבת להתייעץ, מקווה שזה המקום הנכון..

יש לי חבר כבר מעל לחודשיים, ויש הרגשה שבחיים לא הייתה לי. אהבה אין סופית, חיבור מטורף, לפעמים נראה שיש בנינו טלפתיה מטורפת.
אבל יש בעיה, מאז שאנחנו יוצאים ניסינו לשכב מס' פעמים, אבל כל פעם מתחיל לכאוב לי ויש אי נוחות, אין לי חשק מיני פתאום למרות שאני בחורה מאוד "בריאה" P-:
זה מתסכל, את שנינו. אותו בעיקר. אני יודעת שהוא יישאר איתי, אבל סקס זה חלק חשוב במערכת יחסים, לשמירת האש, וזה מתסכל שאין לי חשק וכשכבר כן יוצא, אני מאבדת את זה אחרי כמה דקות.

מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לכך? האם זה שאני נוטלת גלולות יכול להשפיע על כך? איך אפשר להחזיר את החשק המיני ולהינות?
אודה לעונים

רואה 6 6

New member
את צריכה קודם להיבדק אצל גניקולוג

צריך לשלול כל דבר גופני לפני הכל.תדברי איתו גם על הגלולות.

Berethor

New member
אובכן את מתארת פה מספר בעיות

האחד זה חוסר חשק, השני זה בעיה טכנית כמו כאב, הכאב כמובן יכול לתרום לחוסר חשק, אבל חוץ מזה אלו בעיות נפרדות. במקרה והיית עם אחרים גם היה כאלה בעיות מיניות? בכל אופן עולה הרושם שיכול מאוד להיות שאת סובלת מסוג של וגיניזמוס, או 'בעיות טכניות' אחרות שקשורות בחדירה. יש כמה דרכים לטפל בזה. אומנם לא מדובר כנראה בוגיניזמוס מוחלט אחרת לא ניתן היה לעשות סקס בכלל, אבל יש משני והוא קשור 'ברק' כאב. בכל אופן מומלץ שתבררי תסיבות הטכניות לבעיה קודם כל, ואחר כך אם זה יפתר לראות אם חוסר החשק עדיין ישאר, כרגע זה לא 'רק' לא רוצה אלא גם 'לא יכולה', אומנם יכולה אבל עם הרבה כאב ואי נוחות, אז זה לא ממש יכולה, זה גם לא אמור להיות ככה. סקס לא אמור להיות כואב, אפילו אם היית א-מינית. בטח שלא סקס רגיל.

RoadToSuccess

New member
תודה רבה על התגובות!

קבעתי תור לרופא נשים, ואני באמת אתייעץ איתו בנושא.. תודה

sweetjane1982

New member
כן, גלולות הורגות את החשק המיני. זה ידוע

הן גם משמינות. ומסרטנות.
לי יש התקן תוך רחמי לא על בסיס הורמונלי .
אין לו תופעות לוואי ואני מרוצה.

Berethor

New member
זה אחת מתופעות הלוואי, לא בכל המקרים זה ככה

אחרת אף אחת לא הייתה משתמשת בהן, לא על כולן זה משפיע ככה.

פתרון

קודם כל כל מה שאני אומרת זה מתוך דעה אישית בלבד, אני חושבת שלפני שצריך לפנות לרופא ניתן לעשות כמה דברים לבד:

1. תדברו. מה את אוהבת במיטה מה את לא אוהבת ולהפך. לדעת מה הצד השני אוהב\ת זה הדבר הכי כייפי שבעולם אז יודעים בדיוק מה לעשות כדי ל"שגע" אותו או להפתיע אותו. תדברו על ה-כ-ל החל מהליטופים הקטנים ועד לקצב החדירה. מה מדליק אותך, מה מטריף אותך. למה את פתוחה ומה הקווים האדומים שלך (מן הסתם את צריכה לשאול אותו את אותן שאלות).

2. חומר סיכוך. בכל סופר פארם ניתן למצוא חומרי סיכוך טובים (אומנם קצת יקרים אבל שווים את זה) שמים קצת על איברי המין שלו ושלך ויאללה לעבודה.

3. משחק מקדים. תשקיעו במשחק מקדים זה חלק מאוד חשוב מיחסי המין ואין לבטל או להמעיט מערכם. קודם כל, זה כיף. שנית, זה גורם להרטבה של הנרתיק שהופך את החדירה מכואבת למהנה. בנוסף אולי עדיף שתשתי משהו שיעזור לך להשתחרר (לא לשתות בכמות בה תהייה מחוסרת הכרה אלא כמות בה עדיין תהייה בשליטה אבל רגועה)

אם עשיתם את כל זה באמת ובכנות ועדיין כואב לך ברמה של חוסר יכולת לקיים יחסי מין אז פני לגינקולוג ותשאלי אותו האם מדובר בוגיניסמוס (מצב בו שרירי הנרתיק והירכיים מתכווצים ולא מאפשרים חדירה) במידה וכן הוא ייתן לך הפנייה לרופא מומחה שיעזור לך (כאן סביר להניח שהטיפול יהיה בדגש על הנפש ולא על השרירים).

אני לא מאמינה שהגלולות גורמות לכך- למרות שהיו מקרים בעבר, אני חושבת שחוסר החשק שלך נובע מהעובדה שאתם לא מצליחים לקיים יחסי מין. אני בעד שתתחילו עם המון משחק מקדים ואל תתמקדו בחדירה- תלמדו את הגוף אחד של השני מה עושה לכל אחד מכם טוב. תגיעו לשלב החדירה אח"כ- אל תקפצו ישר קדימה ותנו לזה להגיע לבד

בהצלחה!

Peace and Love3

New member
בהחלט יש סיכוי שזה הגלולות

נטלתי גלולות במשך חודש אחד בחיי.

באותו חודש החשק המיני שלי ירד ל0, כאב לי מהרגע הראשון, והיה לי כמעט בלתי אפשרי לגמור. בעיקר שכבתי שם וחשבתי איך לצבוע את התקרה.

אחרי שהפסקתי עם הגלולות, נפסקו גם כל התופעות האלה.

למעלה