מתוסכלת

מתוסכלת

אחד מן הדברים שמתסכלים אותי כפזמון חוזר..אי הבנות שכאלה לרוב אני פשוט מרימה טלפון,מכירה את האדם מולי וידעת כיצד עלי להתנהג כדי להבין אך בסטואציה שנתקלתי בה אין לי אפשרות כזו,יתכן שאני סתם מחצינה ואמורה כבר להתקדם אך כשאני מרגישה כשבנאדם מולי לא מבין אותי ולא מכיר אותי ואני לא אותו זה יכול לשגע אותי.אני יכולה להבין שגבר לא רוצה אותי,זה בסדר ואני יודעת להתקדם אך כשהגבר לא ברור זה משגע אותי.

אז ככה הכרתי מישהו במסגרת לימודית שהיה לו תפקיד שם,לא בידיוק הכרתי...הוא פשוט ניגש אלי וגילנו דברים משותפים...מהתחלה הוא הסביר כי אסור לנהל קשרים חברתיים
אף על פי שבאמת לא תהיתי על כך,מפה לשם התחלנו ככה בקטנה לצוטט בהודעות,קבלתי הכל באופן ידידותי אך לאט לאט הוא נפתח ובאמת היה כיף אך המסגרת של ההודעות די הציקה לי
כי בהודעות אנו אנשים אחרים,המילים שאנו אומרים לא אומרים כלום אלא הטון בהם נשתמש,ובנוסף חשתי כי אינני מכירה אותו באמת אין לי מושג איך הוא...ואיך הוא כלפי,החלטתי ליזום מפגש בזמן המסגרת הלימודית..לא בידיוק מפגש אך סתם לשוחח,הוא הגיב בסירוב והאמת שזה מובן למה...הוא חתם על חוזה...אני די התבלבלתי ולא הבנתי כוונתיו כי מצד שני אנו מתכתבים ומצד שני זה נשאר בהתכתבות.אז מה הטעם?למה ההתענינות?הוא שוב חזר על כך שאסור לו ושנראה אחרי סיום שנת הלימודים.עוברים כמה ימים והוא כבר לא יוזם,יום אחד לא בא דאגתי לו אז שאלתי לשלומו היה די סגור,אז באמת כי היה אכפת לי,אמרתי לו שאני כשאני שואלת לשלום אנשים באמת אכפת לי אך כל אחד הפתיחות שלו,הוא פשוט התעלם מזה וטען שהולך לישון,
די נפגעתי כי אפילו לא התייחס ונתן לי הרגשה מגעילה...לא הבנתי אותו כי הוא כל זה הזמן משהו אחר..פעם סגור ויבש,פעם חמוד ופתוח
אני שונאת שהדברים לא ברורים,שאין שיחה פנים מול פנים...שהטכנולוגיה משאירה לנו לפרש למה באמת התכוון הבנאדם...לולא הטכנולוגיה אולי היינו מפתחים קשרים יותר...
קיצר מה אני אמורה להבין מאי התייחסות?שהוא פשוט שם גבול עד שהלימודים יסתיימו?או שאין לי עניין בי?או אולי גילה משהו עלי שהרחיק??
אני יודעת שעלי להתקדם ולכבד את עצמי,שוואלה אם היה רוצה היה כבר יוצר קשר ואם לא אז להחליף ערוץ אך זה די מטריד אותי.
הדבר שאני שונאת זה אי הבנות.....הכרות על בסיס הודעות מחרפנת אותי...ויכולה להראות את אשר הנני באופן שלא בידיוק תואם את מי שאני.
מה לעשות?להתקשר?או פשוט להניח?

שלום

קשרים רחוקים הם בדרך-כלל יותר פשוטים. לכן מוטב שתפתחו את הקשר לאט. כשמישהו ירצה לכתוב, יכתוב. בקשר התכתבותי יש פחות מחויבות ולכן יותר אפשר לנהוג כמו שרוצים. אם תשמרו קשר וירטואלי במשך זמן רב, ייתכן שבהמשך יהפוך לקשר קרוב יותר, אינטנסיבי יותר ומחייב יותר.

Michael1991

New member
לדעתי,

גם אם יש משהו בניכם (ואפילו במיוחד, הוכחת אהבה היא גם חוסר פגיעה), פשוט לא מגיע לך כבן אדם המשחק הזה ברגשות שלך. הוא בן אדם מבוגר, ובדעה שוביניסטית לגמרי שלי, גם גבר, אם הוא קבע גבול, שילך איתו או ישבור אותו אחד ולתמיד. כדי להיות בטוחה, מגיעה לך להיות החלטית במקום שבוא הוא נכשל, ולדרוש תשובה חד משמעית.

אהבתי את תוגבתך

מסכימה עימך,אני חושבת שכשהנחתי מולו את האי ההתאמה בין מה שקורה בחדרי הודעות לבין מה במציאות הוא אוטומטית התרחק והיה החלטי כי עובדה כי כעת לא יוצר קשר איישי
אחרי שטען כמה שאסור לו במציאות במסגרת הלימודים.

אני אנסה לעזור לך

לא יודעת למה את חושבת שהבעיה היא בטכנולוגיה - הוא אמר לך במפורשות שאסור לו לנהל קשרים חברתיים (מי הוא? המורה שלך?) - בנתיים אין פה שום בילבול.

נעבור הלאה - הוא התכתב איתך אבל ברגע שהצעת להיפגש - הוא אמר שלא והוריד הילוך (גם הפסיק להתכתב איתך + ההודעות שלו נהיו יותר קרות + לא עונה לך) כי הבין שאת רוצה יותר מהתכתבות אבל אסור לו בפירוש לנהל איתך קשר חברתי.

מה את צריכה להבין מהאי התייחסות שלו? בדיוק זה - שהוא לא מעוניין להמשיך להתכתב איתך. הוא הבין שאת לקחת את זה רחוק מידי והוא מעוניין להתרחק ממך כדי שלא תקבלי (שוב) את הרושם המוטעה שהוא רוצה משהו מעבר.

מה את צריכה לעשות - להניח לזה, לא להתחיל לנהל קשרים וירטואלים עם אנשים שלא תוכלי לנהל איתם קשרים בעולם האמיתי כי זה מבלבל אותך.

לא להתקשר אליו, לא לשלוח לו הודעות, לא לעשות איתו כלום - אין לך מה לחפש אצלו.

שכחת את החלק

שהבעתי בפניו את האי הבנה כי מצד אחד מתכתב וזורם ומצד שני
נבהל מהצעה להפגש במסגרת הלימודים בטענה שחתם על חוזה
הבהיר כי יכול להשוחח במסגרת הלימודים אך כל מה שמעבר רק אחרי סוף הקורס
.עוד חודש.כאן תהיתי שהגעתי להבנה כי שנינו על אותו גל.הוא
ממש חיפש את האישור לכך שהבנתי שרק אחרי הקורס נוכל לעשות מעבר.אך כמה ימים אחרי.הוא התעלם משאלתי האישית וסיים את השיחה

את הבנת שרק אחרי הקורס אפשר לעשות משהו?

הוא לא מעוניין להתכתב איתך יותר, הוא נבהל כי את הראת שאת מעוניינת ביותר - אז הוא מתרחק ממך...

אני באמת שלא מבינה מה מבלבל אותך... העניין שהוא זרם איתך בהודעות אבל עכשיו לא רוצה כלום? בהודעות הוא זרם כי הוא כן רצה משהו אבל לא מעבר ...

מה את צריכה אותו? אם נעלבת ממנו ורצית עוד והוא לא יכול לתת לך את מה שאת רוצה תתרחקי ממנו ותמשיכי הלאה...

הבנתי זאת

מסימני שאלה הרבים,היה חשוב לו שאבין זאת ואקבל,כשהוא אמר זאת התעלמתי ואז שוב סימן שאלה "בסדר?" ושוב חיפש את האישור וטרח להסביר שוב מדוע אינו יכול.

אין בעיה אני מתרחקת ממנו,לא כי יתכן שזה מה שהוא רוצה אלא כי תכלס אין סיבה שאתקרב או אצור קשר.אני ממשיכה הלאה וכבר מכירה חדשים...אני תמיד מהתחלה לוקחת הכל בעירבון מוגבל.
אם זה נכון מה שאת אומרת,אני צריכה שיגיד לי זאת במילים.כי אני שונאת רמזים ואני לרוב מפרשת רק לכיוון הרע.בכל מקרה ירד לי ממנו...מה שמטריד אותי האי הבנה...
בתהייה שניה הוא חוזר בתשובה נפרד מחברתו לפני שנה עקב אי בחירתה שבדרך שבחר,הוא סיפר לי שהרב שלו תוהה להכיר לו מישהי,אין זה מקובל שמישהו כזה סתם ישוחח עם מישהי כאשר זה יסכן אותו..

בכל מקרה הדבר יתבהר עוד כחודש...ועד אז אולי אהיה בזוגיות אחרת...
אני ממשיכה.אך מציקה התהייה שאם אצטרך עזרה ואני אצטרך אז כנראה שאוותר על כך כי הוא אחראי לעזרה
ואני לא אוכל לסבול את הנוכחות שלו.היום הוא חיפש אותי במבט ואף אמר שלום,בד"כ לא מתייחס..הוא אדם מוזר
בעיה שאני ממשיכה גם שנה הבאה אך עד אז אשכח מקיומו

תודה.

אייבורי

New member
אהה

תשמעי, איך שלא תהפכי את זה
זה יגמר בבכי

זה לא באמת קשר, זה כיבוש האוורסט
ורק שתדעי, מרבית האנשים שניסו לכבוש את האוורסט, מתו מקור.
ואלו שהצליחו
אז תקעו דגל וירדו למטה (בכל זאת סתם קר למעלה ואין נוף)

אז מה רע לך עם איזו דירת 4 חדרים בפ"ת, חמימה וזמינה ?

אתה קרוע

אייבורי

New member

המלצה, תפסיקי לכבוש הרים, חפשי מישהו שזה הולך בקלות
שנעים לך איתו, שיש לכם נושאי שיחה משותפים, תחביבים משותפים
שלא יהיה מסובך.

אצלנו אומרים, תעשה הכי טוב שאתה יכול, הרע יגיע לבד.

Hermineh

New member
שימי רוורס וברחי ממנו. את באמת רוצה קשר עם

גבר שמתעלם ממך ואמר לך שהוא הולך לישון?
את רוצה להיות עם מישהו שגורם לך להרגיש רע עם עצמך?
אני מבטיחה לך שגבר שמעוניין בידידות איתך יתלהב מאוד מזה שאת שואלת לשלומו ולא יתנהג אלייך ככה. הוא לא שווה את זה - NEXT!

כשמתארים זאת ככה

תחלס NEXT! רק אמש הכרתי בחור חדש...אך ביננו הוא לא מענין כמו אותו אחד...קשה למצוא גברים מעמיקים כמוהו .

תודה

הבחור

ממשיך ליצור איתי קשר,יש לו תירוצים טובים אך אינם מתקבלים...שולח הודעות המראות התענינות,כמובן בכל הנוגע ללימודים

אני כמובן המשכתי יוצאת לדייט עם מישהו חדש והוא פתאום צץ ותכלס הוא יותר מענין..יותר בוגר באישיות

למעלה