מרעישה בשקט
New member
מתוסכלת
חודשיים ו-5 ימים אחרי ההפלה של הריון 9.
כצפוי, גם ההפלה הזו הובילה לפרוצדורת המשך.
השארית היתה נעוצה בשכבה השניה של הרחם ועברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאתה.
השבוע עברתי היסטרו אבחנתית ונראה שנותר חלק קטנטן מהשארית.
הרופא אומר שמאחר ואני לא מתכננת הריון נוסף, אין צורך לעבור פרוצדורה נוספת.
הרופא שליווה אותי לאורך רוב ההפלות האחרונות, מקבל באופן פרטי בלבד ולא מכוסה ע"י הקופה או הביטוח הפרטי שלנו.
הבוקר ניסיתי לקבוע תור לרופאת הנשים שליוותה אותי לאורך ההריון האחרון, ואין תורים. התקשרתי למשרד ומתברר שמעכשיו היא מקבלת רק מטופלות של הריון בסיכון.
אין לי כוח למצוא רופא/ה אחר/ת. כל כך הרבה רופאים של הכללית היו מעורבים בצורה זו או אחרת בהפלות שלי ואני לא רוצה להיות מטופלת שלהם.
אין לי כוח לספר את כל הסיפור שלי שוב, לנסות להבין כמה גרידות וכמה היסטרוסקופיות ניתוחיות עברתי.
אני בסך הכל רוצה מרשם לגלולות, כדי שאוכל להמשיך הלאה, כדי שאוכל לחיות למרות החור שפעור בי.
בינתיים קבעתי תור לרופאה אחרת. בתחילת ההריון רציתי להיות מטופלת שלה, אבל היומנים שלה היו סגורים לחלוטין. גם התור הזה הוא לעוד 3 שבועות.
5 שנים (ויום) מאז שהריון 3 הסתיים בלידה שקטה והיום אני ממש מתוסכלת.
חודשיים ו-5 ימים אחרי ההפלה של הריון 9.
כצפוי, גם ההפלה הזו הובילה לפרוצדורת המשך.
השארית היתה נעוצה בשכבה השניה של הרחם ועברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאתה.
השבוע עברתי היסטרו אבחנתית ונראה שנותר חלק קטנטן מהשארית.
הרופא אומר שמאחר ואני לא מתכננת הריון נוסף, אין צורך לעבור פרוצדורה נוספת.
הרופא שליווה אותי לאורך רוב ההפלות האחרונות, מקבל באופן פרטי בלבד ולא מכוסה ע"י הקופה או הביטוח הפרטי שלנו.
הבוקר ניסיתי לקבוע תור לרופאת הנשים שליוותה אותי לאורך ההריון האחרון, ואין תורים. התקשרתי למשרד ומתברר שמעכשיו היא מקבלת רק מטופלות של הריון בסיכון.
אין לי כוח למצוא רופא/ה אחר/ת. כל כך הרבה רופאים של הכללית היו מעורבים בצורה זו או אחרת בהפלות שלי ואני לא רוצה להיות מטופלת שלהם.
אין לי כוח לספר את כל הסיפור שלי שוב, לנסות להבין כמה גרידות וכמה היסטרוסקופיות ניתוחיות עברתי.
אני בסך הכל רוצה מרשם לגלולות, כדי שאוכל להמשיך הלאה, כדי שאוכל לחיות למרות החור שפעור בי.
בינתיים קבעתי תור לרופאה אחרת. בתחילת ההריון רציתי להיות מטופלת שלה, אבל היומנים שלה היו סגורים לחלוטין. גם התור הזה הוא לעוד 3 שבועות.
5 שנים (ויום) מאז שהריון 3 הסתיים בלידה שקטה והיום אני ממש מתוסכלת.