מתוסכלת

מצב
הנושא נעול.
מתוסכלת

מתוסכלת

יש לי שיער בהיר בפנים בכל מקום
זה כבר מזמן לא רק בשפם ולא רק בפאות
זה גם בסנטר ומתחת לשפה התחתונה
זה בלחיים ואפילו על האף עצמו ולא רק בתוכו
על המצח
אין לי מושג עד כמה רואים את זה בשמש למשל כי אני פשוט ממעטת להתעסק בזה כי כל פעם שאני בודקת אני רק נכנסת לדיכאון
שוב, מדובר בשיער בהיר ואני כבר לא בטוחה אם הוא פלומתי
שפם אני מורידה בשעווה אצל קוסמטיקאית
אבל סנטר הורדתי לעצמי בשעווה וגם מתחת לשפה חד פעמי מפחדת לעשות זאת שוב
ובשאר הפנים ניסיתי לתלוש עם נכונה כזו שתולשת שהזמנתי שמיועדת לפנים אך הפסקתי אני חוששת להזיק מה לעשות?

לא להיות מתוסכלת

מתוסכלת

על המצח
אין לי מושג עד כמה רואים את זה בשמש למשל כי אני פשוט ממעטת להתעסק בזה כי כל פעם שאני בודקת אני רק נכנסת לדיכאון
ובשאר הפנים ניסיתי לתלוש עם נכונה כזו שתולשת שהזמנתי שמיועדת לפנים אך הפסקתי אני חוששת להזיק מה לעשות?
לא להיות מתוסכלת
היי
אין לך סיבה היום להיות מתוסכלת,אני פה עוזרת לאלפי בנות לצעוד בביטחון עם פנים חלקות ללא כאב ובמהירות המירבית,
מטפלת בכמויות ובשטחים גדולים מאד,מגיעים אלי מכל רחבי הארץ גם מטופלים שניזוקו מלייזר והחמירו את צמיחת שיערם,לא להסיר שיער בשעווה בפנים מחשש לפצעים ושפם עלול להתפתח פיגמנטציה בגלל תאי הצבע או המלנין שנימצאים בשפם
שפם מומלץ בחוט או אפילציה בעונה המתאימה,
לא משנה אם השיער פלומתי או בלונדיני אפילציה כעיקרון מתאימה לכול סוגי או גווני העור והשיער,את עלולה להזיק עם כל מיני שיטות זה נכון אז תבחרי בדרך אל החופש האמיתי,
תקראי על גילי נוי הסרת שיער לצמיתות בפייסבוק
למעלה בצד שמאל יש קישור לאתר שלי ,תקראי עלינו בגוגל
גילי נוי מחוללת עור חלק לתמיד

גילוח מעודדת צמיחת שיער.

מתוסכלת

על המצח
גילוח מעודדת צמיחת שיער.
אם תעשו גילוח למשל במצח יגדל שם שיער. לא ממולץ לגלח במקומות לא נחוצים למשל באזור הגרון. ברגע שמגלחים צומחים שיערות בצורה מהירה ואז צריך כל הזמן לגלח. יש צעירים שמגלחים את הזקן והם גולשים גם מתחת לסנטר ומגיעים עד לגרון. מומלץ לא לגלח במקומות מסויימים מלכתחילה. גילוח מעודד צמיחת שיער.

מצב
הנושא נעול.
למעלה