מתוסכל... בעיה עם החברה

stok1

New member
מתוסכל... בעיה עם החברה

שלום לכל חברי הפורום רציתי לשתף אותכם בבעיה שיש לי שאני אוכל עליה תסביך...אני בן 19 חייל ויש לי חברה גם היא בת 19 גם חיילת עכשיו אנחנו שנה ו.. ביחד ומכירים משהו כמו שנתים שלוש אני מטורף עליה והיא עלי הכל טוב ויפה הבעיה כמו שאתם מתארים לעצמכם היא בס-ק-ס.... מה שאין בנינו!!!! אתם קולטים אנחנו כבר שנה ומשהו חברים ראסמי וכמה שנים מכירים ולא שכבנו בגלל שהיא פוחדת מהכאב שבדבר ושלא תבינו לא נכון הבחורה חרמנית טילים אננחו עושים הכל אבל הכלל ביחד חוץ מחדירה ואני לא רוצה ללחוץ עליה עכשיו אני לא מבין כמה היא יכולה למשוך תנושא הזה ואם אתם מכירים מקרים כאלה .. מה יכול להיות שהיא לא תיפתח בחיים? לא יודע מה להגיד לכם אבל אני לא אופטמי לגבי הנושא בגלל שהיא מסתפקת במה שיש בנינו עכשיו היא גומרת והכל גם בלי חדירה בקיצור יש מצב שתמיד היא תסתפק במצצב הקיים?

bulb

New member
הפתרון פשוט מאוד...

מכיר את השיטה ללימוד שחיה? דוחפים אותך למים ואז אתה חייב לשחות או לטבוע. כן ,אני יודע שזה לא קשור ,אבל חיילת בגופיה לבנה רטובה זה בהחלט מחזה מרנין. ולענין שלשמו התכנסנו: היא מפחדת מחדירה של בולבול (סליחה על הלטינית)? אין בעיה. התחל בפינגור בתור אפרטיף וברגע שהיא מגיעה לטמפ. עבודה קנח בזרג בתור דז'סטיף.

זמשוש

New member
יש אצלי מתחת לעבודה

תחרות החולצה הרטובה כל יום ראשון... אתה מוזמן לבוא בראשון הקרוב.

magenta73

New member
הי

הייתי אומרת שיש כאן נושא די פתיר. קודם כל - תדברו על זה. היא פוחדת - בסדר. מובן. אבל היא צריכה להבין שלא מדובר בכאב גדול ורציני מידי, וחוץ מזה - שמדובר במשהו טבעי, הרי היא לא תשאר בתולה לנצח בגלל הפחד, נכון?... או יותר טוב - לא תוליד ילדים (וזה הרבה יותר כואב, לפחות נראה ככה). הייתי מציעה לקרוא קצת ספרות מקצועית לגבי זה - בשביל שהיא תלמד קצת יותר על הנושא, וככה אולי הוא לא יהיה כ"כ מעורפל בעיניה - ומכאן פחות מפחיד. תגיד לה אתה גם, שאתה אוהב אותה ולא תעשה שום דבר שיכאיב לה. אני מציעה לתרגיע אותה ותגלה אמפתיה ורגישות. אבל גם תסביר לה שאתה מעוניין בקצת יותר. לפי דעתי אתם בגיל המתאים (פלוס) וגם מספיק זמן ביחד בשביל לעבור שלב. ותנסו יחד, בהסכמה, וברגיעה, להתחיל לקים יחסי מין מלאים, אם כואב לה, אל תנסה בכוח. אבל לאט לאט ובהדרגה. יש גם שמנים וכל מיני חומרי סיכה שיכולים לעזור לגרום לחדירה להיות נוחה יותר. ובהצלחה :)

orrin

New member
אהלן

תזכרו שהבסיס הוא- הסכמה מלאה של שניכם. כל דבר שיגרום לאחד מכם לחוש לחוץ/מפוחד/כואב וכו' לא שווה את זה. ואגב- האווירה המתאימה יכולה להקל (תפרגן לה בנרות, שמנים ארומטיים וכיוצא באלו) ולהרגיע את שניכם תהנו

zukik

New member
היתה לי חברה כמו שלך בגילה ...

שנתיים סבלתי היתי מתוסכל ועצבני ... חשבתי הרבה זמן ... בסוף עזבתי אותה ולמרבה הפלא עם הבחור הבא שלה זה קרה מהר מאוד ..... היום בדיעבד אני מצטער שלא עזבתי הרבה יותר מוקדם ..... עצתי לך דבר איתה ואם תראה שאין נכונות מצידה עזוב אותה ......

למעלה