מתוסכל ומפוחד מאחייניתי בת ה 11
שלום לכולם
זה יהיה קצת ארוך - אני מבקש שתישארו כי אני כבר עומד להתחרפן ואני חייב עזרה...
לאחותי יש 3 בנות- תאומות (לא זהות) בנות 11 וילדה בת 5.
קצת רקע:
אבא שלהם לפני כשנתיים עזב וכחלק מתהליך הגירושין גילינו שהוא הטריד מינית את בת ה 5.
התאומות אומרות שאיתן לא קרה כלום.. אבל הן לא רוצות לראותו ולא ראו אותו כבר שנה וחצי.
הן תמיד היו לא מחונכות, עונשים לעולם לא קיבלו וגם אם קיבלו הם לא היו נאכפים.
"לא בא לי" "למה לי" "ומה אני פריאיירית" - יוצאים מהפה שלהם גם אם תבקש דבר הכי קטן מהן..
אני גר ביחידת דיור בבית של ההורים, יש לי מקום משלי אבל מחובר לבית של הורי.
בתחילת הקיץ הן התחילו לבוא לפה , וכמובן שיש ריבים ומריבות על בסיס קבוע.
עכשיו לעניינו- לאחת מהתאומות יש רגעים שבהן היא נכנסת לאמוק ולמעשה מרביצה, צועקת ומאמללת את כולם.
אבא שלי הוא חולה לב וגם היה לו שבץ בעבר ואמי חולת לב - הן מטריפות אותם!
הבעייה היא שההורים שלי צועקים ומתעצבנים אבל שנגמר היום ואחותי שואלת איך היה הם אומרים לה "בסדר" "ומושלם"- שאני בעיניים שלי רואה שב14 יום האחרונים הם עייפים יותר וחולים יותר..
ואם אתה מנסה להגיד לאחותי משהו על הבנות שלה היא ישר קופצת ומגנה עליהם בצורה עיוורת..
היום קרה מקרה מאוד מטריד ,שאותי הפחיד מאוד!
אבא שלי כרגיל צעק ואז פתאום לא הרגיש טוב, אחותי באה מהעבודה ולקחה אותו לבית החולים והשאירה את הבנות לבד איתי ועם אמא שלי.
רבע שעה אחרי אני שומע את אמא שלי צועקת ואני רץ לבית ורואה אותה על הספה עם דפיקות מואצות עומדת לקבל בהתקף לב ,אמרתי לה ללכת להירגע ואני אטפל בבנות- לא ידעת מה יבוא אלי!
אחת התאומות (זאתי עם הקריזות) החליטה שהיא מצקה לאחותה, היא עקבה אחריה לכל מקום וכל מה שהיא עשתה הפריעה לה , אחרי חצי שעה כזאת היא החליטה שהגיעה הזמן להעלות מדרגה והתחילה להרביץ לה -חזק.
לא משנה לאיפה בבית היא הלכה היא עקבה אחריה והטרידה אותה.
אחרי 3 שעות הילדה רצה אלי מממרת בבכי כי היא עדיין אחריה - 3 שעות רצוף ללא הפסקה היא אחריה !!
עכשיו אני מכיר את האחיינית שלי, אני יודע מתי זה בכי מזוייף,ומתי זה בכי לא רציני- זה היה התמוטטות טוטלית!!
היא באמת בכתה מתסכול רב וכאב אמיתי!!
והקטע הכי מטריד הוא הפנים של אחותה!
היא יושבת שם מממרת בבכי והשנייה מסתכלת עליה ונהנת מכל רגע!
בפנים שלה לא היה טיפת חרטה, טיפת מחשבה של "אולי אני מגזימה" אלא הנאה צרופה! היא גרמה למישהו לסבול והיא נהנתה מכל רגע!
והזדעזתי...
כמובן שאמא שלה באה היא לא עשתה כלום, לא עונש ולא נעליים...
אמא שלי חזרה ל "היה מושלם" בזמן שהילדה עדיין מיררה בבכי..
ניסיתי להגיד משהו אבל לא עוזר ,היא ישר התחילה לצעוק "אל תדבר על הבנות שלי"...
ניסיתי ללכת לישון ואני רואה את הפנים האלו - פנים ש11 שנה היו גורמות לי לחייך שחשבתי עליהן עכשיו עם המבט המזעזע הזה ואני מצטמרר...
מה אני יכול לעשות??
האם יש פה איזה סימן לבעייה פסיכולוגית? פסיכופטיה? סאדיזם?
גיל 11 זה מבוגר כבר היא צריכה להרגיש אמפתיה כבר ,לא?
שלום לכולם
זה יהיה קצת ארוך - אני מבקש שתישארו כי אני כבר עומד להתחרפן ואני חייב עזרה...
לאחותי יש 3 בנות- תאומות (לא זהות) בנות 11 וילדה בת 5.
קצת רקע:
אבא שלהם לפני כשנתיים עזב וכחלק מתהליך הגירושין גילינו שהוא הטריד מינית את בת ה 5.
התאומות אומרות שאיתן לא קרה כלום.. אבל הן לא רוצות לראותו ולא ראו אותו כבר שנה וחצי.
הן תמיד היו לא מחונכות, עונשים לעולם לא קיבלו וגם אם קיבלו הם לא היו נאכפים.
"לא בא לי" "למה לי" "ומה אני פריאיירית" - יוצאים מהפה שלהם גם אם תבקש דבר הכי קטן מהן..
אני גר ביחידת דיור בבית של ההורים, יש לי מקום משלי אבל מחובר לבית של הורי.
בתחילת הקיץ הן התחילו לבוא לפה , וכמובן שיש ריבים ומריבות על בסיס קבוע.
עכשיו לעניינו- לאחת מהתאומות יש רגעים שבהן היא נכנסת לאמוק ולמעשה מרביצה, צועקת ומאמללת את כולם.
אבא שלי הוא חולה לב וגם היה לו שבץ בעבר ואמי חולת לב - הן מטריפות אותם!
הבעייה היא שההורים שלי צועקים ומתעצבנים אבל שנגמר היום ואחותי שואלת איך היה הם אומרים לה "בסדר" "ומושלם"- שאני בעיניים שלי רואה שב14 יום האחרונים הם עייפים יותר וחולים יותר..
ואם אתה מנסה להגיד לאחותי משהו על הבנות שלה היא ישר קופצת ומגנה עליהם בצורה עיוורת..
היום קרה מקרה מאוד מטריד ,שאותי הפחיד מאוד!
אבא שלי כרגיל צעק ואז פתאום לא הרגיש טוב, אחותי באה מהעבודה ולקחה אותו לבית החולים והשאירה את הבנות לבד איתי ועם אמא שלי.
רבע שעה אחרי אני שומע את אמא שלי צועקת ואני רץ לבית ורואה אותה על הספה עם דפיקות מואצות עומדת לקבל בהתקף לב ,אמרתי לה ללכת להירגע ואני אטפל בבנות- לא ידעת מה יבוא אלי!
אחת התאומות (זאתי עם הקריזות) החליטה שהיא מצקה לאחותה, היא עקבה אחריה לכל מקום וכל מה שהיא עשתה הפריעה לה , אחרי חצי שעה כזאת היא החליטה שהגיעה הזמן להעלות מדרגה והתחילה להרביץ לה -חזק.
לא משנה לאיפה בבית היא הלכה היא עקבה אחריה והטרידה אותה.
אחרי 3 שעות הילדה רצה אלי מממרת בבכי כי היא עדיין אחריה - 3 שעות רצוף ללא הפסקה היא אחריה !!
עכשיו אני מכיר את האחיינית שלי, אני יודע מתי זה בכי מזוייף,ומתי זה בכי לא רציני- זה היה התמוטטות טוטלית!!
היא באמת בכתה מתסכול רב וכאב אמיתי!!
והקטע הכי מטריד הוא הפנים של אחותה!
היא יושבת שם מממרת בבכי והשנייה מסתכלת עליה ונהנת מכל רגע!
בפנים שלה לא היה טיפת חרטה, טיפת מחשבה של "אולי אני מגזימה" אלא הנאה צרופה! היא גרמה למישהו לסבול והיא נהנתה מכל רגע!
והזדעזתי...
כמובן שאמא שלה באה היא לא עשתה כלום, לא עונש ולא נעליים...
אמא שלי חזרה ל "היה מושלם" בזמן שהילדה עדיין מיררה בבכי..
ניסיתי להגיד משהו אבל לא עוזר ,היא ישר התחילה לצעוק "אל תדבר על הבנות שלי"...
ניסיתי ללכת לישון ואני רואה את הפנים האלו - פנים ש11 שנה היו גורמות לי לחייך שחשבתי עליהן עכשיו עם המבט המזעזע הזה ואני מצטמרר...
מה אני יכול לעשות??
האם יש פה איזה סימן לבעייה פסיכולוגית? פסיכופטיה? סאדיזם?
גיל 11 זה מבוגר כבר היא צריכה להרגיש אמפתיה כבר ,לא?