mozart0702
New member
מתוסכל מינית...
שלום
בני 30 פלוס ביחד מעל 10 שנים...
נשואים 3 שנים פלוס ילד כמעט בן 3
לפני נישואין כמובן סקס מצוין 3 פעמים בשבוע וסופשים 1-2-3
אחרי נישואין תקופת יובש של 8 חודשי הנקה...היה לי מוזר בתור גבר. לא לגעת בשדיים והרגיש כאילו לא שלי...
ואחכ חצי שנה של חוסר חשק מוחלט מאישתי. אפילו אמרה שיכולה לחיות ללא סקס ... ואז יום אחד המצב השתפר קצת. ומאז פעם פעמיים בשבוע... לפעמים רחוקות אולי יותר...
לאחרונה קורה מצב כזה שאם יש לה חשק לסקס אז עושים או אם רוצה שאגמר אותה ביד או ארד לה אז אני תמיד עושנ בכיף שתהנה אפילו קניתי לה ויברטטר .
אבל אין אין לה חשק לסקס...או אי אפשר כלומר מחזור או איזה בעיה בנרתיק...אז
לא עושה לי ביד או מגמרת אותי...
לפעמים יורדת לי תוך כדי סקס ואז חדירה...
לפני שנים היו תקופות שעשתה לי ביד.
אבל משום לא היה לה כוח לעשות או לגמר מעדיפה שאעשה לעצמי וברור שאני מעדיף שהיא תעשה...יש לציין שאם היא עושה לי אני גומר דיי מהר 2-3 דקות...כלומר לא עבודה קשה....
אבל שוב לאחרונה אני מרגיש שאני משקיע מפנק...אבל היא...אם סקס לא אפשרי...אז בעצם אין לה חשק..ואין חשק לי לעשות לי ביד או כל דבר אחר שיפנק אותי....
מאןד מאכזב...מאוד מתסכל...
כי כמובן יודע שזה לא אותו דבר לפני ילד או אחרי אבל כאילו המיניות ירדה לה מאוד... היא אומרת שהיא קוראת וחוקרת אבל...כלום אין שיפור מצידה...
אם היא חמה אז סקס או שאגמר אותה ביד..ואחרי זה תמיד היא נרדמת...
ואני תמיד אחרי סקס שאני גומר...מגמר אותה אם לאגמרה....
?????
שלום
בני 30 פלוס ביחד מעל 10 שנים...
נשואים 3 שנים פלוס ילד כמעט בן 3
לפני נישואין כמובן סקס מצוין 3 פעמים בשבוע וסופשים 1-2-3
אחרי נישואין תקופת יובש של 8 חודשי הנקה...היה לי מוזר בתור גבר. לא לגעת בשדיים והרגיש כאילו לא שלי...
ואחכ חצי שנה של חוסר חשק מוחלט מאישתי. אפילו אמרה שיכולה לחיות ללא סקס ... ואז יום אחד המצב השתפר קצת. ומאז פעם פעמיים בשבוע... לפעמים רחוקות אולי יותר...
לאחרונה קורה מצב כזה שאם יש לה חשק לסקס אז עושים או אם רוצה שאגמר אותה ביד או ארד לה אז אני תמיד עושנ בכיף שתהנה אפילו קניתי לה ויברטטר .
אבל אין אין לה חשק לסקס...או אי אפשר כלומר מחזור או איזה בעיה בנרתיק...אז
לא עושה לי ביד או מגמרת אותי...
לפעמים יורדת לי תוך כדי סקס ואז חדירה...
לפני שנים היו תקופות שעשתה לי ביד.
אבל משום לא היה לה כוח לעשות או לגמר מעדיפה שאעשה לעצמי וברור שאני מעדיף שהיא תעשה...יש לציין שאם היא עושה לי אני גומר דיי מהר 2-3 דקות...כלומר לא עבודה קשה....
אבל שוב לאחרונה אני מרגיש שאני משקיע מפנק...אבל היא...אם סקס לא אפשרי...אז בעצם אין לה חשק..ואין חשק לי לעשות לי ביד או כל דבר אחר שיפנק אותי....
מאןד מאכזב...מאוד מתסכל...
כי כמובן יודע שזה לא אותו דבר לפני ילד או אחרי אבל כאילו המיניות ירדה לה מאוד... היא אומרת שהיא קוראת וחוקרת אבל...כלום אין שיפור מצידה...
אם היא חמה אז סקס או שאגמר אותה ביד..ואחרי זה תמיד היא נרדמת...
ואני תמיד אחרי סקס שאני גומר...מגמר אותה אם לאגמרה....
?????