מתוסכל מינית...

mozart0702

New member
מתוסכל מינית...

שלום

בני 30 פלוס ביחד מעל 10 שנים...
נשואים 3 שנים פלוס ילד כמעט בן 3
לפני נישואין כמובן סקס מצוין 3 פעמים בשבוע וסופשים 1-2-3
אחרי נישואין תקופת יובש של 8 חודשי הנקה...היה לי מוזר בתור גבר. לא לגעת בשדיים והרגיש כאילו לא שלי...
ואחכ חצי שנה של חוסר חשק מוחלט מאישתי. אפילו אמרה שיכולה לחיות ללא סקס ... ואז יום אחד המצב השתפר קצת. ומאז פעם פעמיים בשבוע... לפעמים רחוקות אולי יותר...
לאחרונה קורה מצב כזה שאם יש לה חשק לסקס אז עושים או אם רוצה שאגמר אותה ביד או ארד לה אז אני תמיד עושנ בכיף שתהנה אפילו קניתי לה ויברטטר .
אבל אין אין לה חשק לסקס...או אי אפשר כלומר מחזור או איזה בעיה בנרתיק...אז
לא עושה לי ביד או מגמרת אותי...
לפעמים יורדת לי תוך כדי סקס ואז חדירה...
לפני שנים היו תקופות שעשתה לי ביד.
אבל משום לא היה לה כוח לעשות או לגמר מעדיפה שאעשה לעצמי וברור שאני מעדיף שהיא תעשה...יש לציין שאם היא עושה לי אני גומר דיי מהר 2-3 דקות...כלומר לא עבודה קשה....
אבל שוב לאחרונה אני מרגיש שאני משקיע מפנק...אבל היא...אם סקס לא אפשרי...אז בעצם אין לה חשק..ואין חשק לי לעשות לי ביד או כל דבר אחר שיפנק אותי....
מאןד מאכזב...מאוד מתסכל...
כי כמובן יודע שזה לא אותו דבר לפני ילד או אחרי אבל כאילו המיניות ירדה לה מאוד... היא אומרת שהיא קוראת וחוקרת אבל...כלום אין שיפור מצידה...
אם היא חמה אז סקס או שאגמר אותה ביד..ואחרי זה תמיד היא נרדמת...
ואני תמיד אחרי סקס שאני גומר...מגמר אותה אם לאגמרה....

?????

LadyInk

New member

turangaleela1

New member
קצת בלבלת אותי. נראה לי בגלל השימוש במונחים

כתבת "סקס" ולדעתי לא מעט מהפעמים שכתבת את זה התכוונת לחדירה
אז אי אפשר חדירה בגלל כל מני סיבות?
או שהיא לא רוצה בכלל סקס? או שמדי פעם רוצה ולא מספיק לך?

mozart0702

New member
תגובה

כמובן לפעמים אין לה חשק לסקס.
אבך לפעמים יש לה חשק לסקס אבל רק חדירה. ולי מתחשק שתעשה לי ביד ותגמר.
או פתאום היא חמה ומבקשת שאני אגמר אותה ביד. אז תמיד אני מוכן לפנק אותה.
אבל ההיפך...ממש לא...
אין לה כוח או חשק
...לפעמים היא שם..לידי כדי שאני אעשה לעצמי...ברור שאני מגורה אבל יותר כיף שהיא עושה...
ואם לפעמים אי אפשר סקס בגלל מחזור או דלקת בנרתיק אז היא לא תחשוב בוא נעשה לך ביד או משהו בסגנון...
היא פשוט תכריז אין סקס... או שאם במחזור אז מבקשת שאעשה לה ביד...
כלומר לסיכום זה לא הדדי...

הרמס7

New member
בד"כ בעיות במיטה הן השלכה של בעיות אחרות

אבל אנחנו הגברים רואים רק עד קצה השפיץ.
אם תשוחח עם רעייתך תגלה שיש לה תיסכולים ותלונות כבדות.
אם לא תצליחו ללבן ביניכם ולהתחיל לתקן את הטעון תיקון, כדאי מאוד לפנות לייעוץ זוגי.
ואם כל זה לא יצלח תמיד תתקבל ברצון בפורומים... ואצל עו"ד לגירושים.

The Antiproduct

New member
אז היא לא רוצה לעשות לך ביד

אז אתה בעצם מתבאס מזה שהיא לא מוכנה לעשות לך ביד. היא בסדר עם כל השאר - חדירה, שתביא לה ביד, ירידות וכאלה, אבל היא לא מוכנה לעשות את זה לך, ואז כשאי אפשר חדירה אתה רק עושה לה והיא לא תעשה לך.
נשמע לי כמו בעיה יחסית קטנה, ובכל זאת - אולי תשאל אותה למה היא לא מוכנה לאונן לך? אולי יש לה רתיעה, אולי היא לא אוהבת את המגע, אולי זה משעמם אותה כי היא מעדיפה דברים יותר מרגשים?

turangaleela1

New member
נראה קצת שפחתם שוק גמירות שם

אני מציעה לעזובאת העניין ה-מי מגמיר את מי ובאיזה הקשר
ולהתחיל לייצר ביניכם אינטמיות. זה ישפר את המצב,אני חותמת לך על זה.

FuzzyDanlop

New member
כמה המלצות בנאליות אבל עובדות

אלו סוג ההמלצות שתקבל בדרך כלל. מהניסיון שלי, לפחות אחת מהן שווה לנסות ואחת מהן באמת תעבוד. החשק לא יורד סתם ככה. כלומר, הוא כן, ויש תקופות, ולידות, ושגרה וכו', אבל אפשר לזרז/להזניק אותו, וזה פשוט קורה. באמת.

א. ניסיון למשחקי תפקידים/לבוש סקסי - תקנה לה בגדי תחרה סקסיים (תשקיע) שילהיבו גם אותך וגם אותה. היא תרגיש סקסית.
ב. צאו מהמיטה, לכו לצימר, או עדיף, בקתת חימר או משהו בערבה. בקיצור, רחוק מכולם, בטח רחוק (פיזית, כן, פיזית) מהילדים ומהמשפחה.
ג. משימות - אמרת שאתה לפעמים יורד לה אבל לה אין חשק. תעשו משימות קטנות. היום את יורדת לי, מחר אני יורד לך. היום שנינו עושים עבודת יד. וכו'.
ד. סקס אגבי - תצמד אליה מאחור ותתחיל לנשק. תגע לה בשדיים בסיטואציה הכי לא מינית שיש. תסתכל עליה מצחצחת שיניים ותבוא ותחבק. קשור בצד הרגשי. רגעים קטנים של אושר. אחד מהם יוביל למשהו יותר רציני.

סומך עליך!

turangaleela1

New member
חייבת ליידע אותך שאני אישית

לא סובלת שגבר בא ובאופן אקראי ממשמש לי את הציצים
אם כבר בא מאחור ומלטף, שילטף אותי, לא את הציצים שלי. ברור שאפשר גם ציצים בשלב כלשהו, רק לא ככה ישר לתקוף אותם. (הם רגישים החמודים שלי)

FuzzyDanlop

New member
אני אדע להבא

כן, זו יכולה להיות הפתעה לא נעימה. כמובן תלוי סיטואציה, להגיח מאחור, להיצמד, לחבק, הכל בהתאם למה שמרגישים. הם זוג נשוי, אחרי הכל, לפעמים צריכים איזה סטירה בפרצוף להזכיר שיש לאשתו שדיים מדהימים (אחרי 3 לידות!
).

נ.ב
קבלי 7 לייקים על הכינוי. ואני עוד יותר בהלם שהיית צריכה להוסיף "1", כנראה הייתה פה מישהי עם הכינוי הזה לפני כן?

turangaleela1

New member
הייתה כזו, אבל זו גם הייתי אני. מסיבה שלא זוכרת כבר איבדתי

קשר לססמא אז פתחתי חדש..

הרמס7

New member
אם היית אומר שהפרס הוא חיבוק מאחור...

הפסדת הזדמנות,
חכה לפעם הבאה

למעלה