מתופפת מתוסכלת.

מתופפת מתוסכלת.

מישהו מכיר מקום נורמלי שאפשר לתופף בו בלי להגיע לפשיטת רגל? כזה שלא מחייב שיעורים במקום. אין לי מערכת וכנראה שלא תהיה לי (אמא לא מרשה ואין לי כסף ויש לי שכנים) אז בנתיים אני נשארת מתופפת מתוסכלת. לקחתי כמה שיעורים, וזה בא לי יחסית בקלות, ואיך המורה מכיתה ג' היתה אומרת "יש לה פונטציאל וחבל שהיא לא ממשת אותו". מישהו/י?

SHEX

New member
למען האמת../images/Emo95.gif

אני מכיר כל מיני אנשים שהלכו לבקש מקונסרבטוריונים באזור המגורים שלהם לנגן שם כי אין להם פסנתר בבית וההנהלה הסכימה... תציגי את הבעיה שלך ותבטיחי שזה יהיה בתנאים שלהם או אולי אפילו בתשלום סמלי ותקווי לטוב...

CrazyDude2

New member
בעיקרון קיימים חדרי אימונים....

איפה את גרה? תחפשי בית ספר למוסיקה שקרוב לבית שלך\תחפשי חדרי חזרות באיזור המגורים שלך\תשאלי חברים אולי הם מכירים מישהו שיהיה מוכן להשכיר חדר עם מערכת תופים לאימונים....

amirgavriel

New member
איפה את גרה

יש הרבה חדרי אימונים שניתן לתופף בהם לעיתים חופשי ולעיתים בתשלום אם תצייני איפה את גרה אוכל אולי להמליץ לך על מקום

pasiava

New member
עצה שלי

תשכנעי את אמא חזק יותר שתקנה לך מערכת. אני יודע שאמרת שהיא לא תסכים בגלל המחיר והשכנים, אבל אפשר להתגבר על זה. קודם כל, תהיי בעוד שיעורים ותראי לה שאת רצינית בנושא. תתחילי להתאמן עם פאד אימונים בבית וזה יראה על עוד רצינות. ואחרי חודשיים-שלושה שכבר תוכלי לקנות מערכת בסיסית(כמו שלי יש) תבקשי יפה ותשכנעי אותה שזה מה שאת אוהבת. אפילו כבר עכשיו תתחילי לחסוך ותציעי להתחלק חצי-חצי. אם חוסכים כראוי אפשר מהר להשיג סכום כסף נדרש, ואפילו בעוד יותר מהירות חצי ממנו. ובקשר לרעש, תוכלי לשים משתיקים על התופים. שזה מפחית את הרעש בבערך 90%, ובאמת שלא שומעים כלום. זה מה שאני עושה. יש גם אפשרות לתופים אלקטרונים, אבל הם יותר יקרים ודעתי האישית היא שהכי כיף זה עם מערכת אמיתית. מקווה שעזרתי

גרה מרחק נסיעת אוטובוס אחד מלת"א.

ואמא לא מסכימה לא רק בגלל השכנים והרעש, אלא בגלל שהיא לא רוצה "חפצים מיותרים" בבית. חדרי אימונים- איפה איך למה וכמה? כאן או במסרים. אשמח לשמוע.

תראי,

תלוי קודם כל איפה את גרה, ואני חושבת שצריך מורה, כי זה יכול לחזק ובאמת להבין את הטכניקות וכאלה, אבל זה לא חייב אם את לא רוצה\אמא לא מרשה. יש חדרי חזרות שעולים סכום מסוים, צריכים לברר, שוב, תלוי איפה את גרה. בהצלחה=]

אמרתי, בת"א. כלומר, ליד

אבל מרוב שאני שם זה כבר נהיה בת"א. קיצר, אין לי בעיה להגיע "לעיר הגדולה." ואני חושבת שזה בזבוז זמן וכסף לקחת מורה כשאין לי איך ואיפה להתאמן באופן סדיר, וסתם גורם לי יותר תסכול כי אני יודעת שאני טובה (במשהו לפחות במוזיקה...) אז סתם מבאס. קיצר, אם יש חדר חזרות שאני לא אגיע איתו לפשיטת רגל (רוב מה שאני מכירה נע בין ה40-50 שקל לשעה, קצת יותר מידיי בשבילי), אשמח למסרים עם פרטים עליו. או שאפשר להקים איזו קטגוריה כאן בפורום של חדרי אימונים וחזרות.

למעלה