מתוקיות שלי סוכריות וגם מתוקים שלי מיכלי סיווני תמתם מכשושה אושר חגית ות.ג.התגעגעתי מאוד מאוד.תניעו
פ פלג^ר New member 3/8/01 #1 מתוקיות שלי סוכריות וגם מתוקים שלי מיכלי סיווני תמתם מכשושה אושר חגית ות.ג.התגעגעתי מאוד מאוד.תניעו
פ פלג^ר New member 3/8/01 #2 מקווה שהכל בסדר אצלכם בתקווה שהחופש הגדול ייסתיים במהרה והילדים ישובו למסלול.אוהבת אתכם ומתגעגעת
מ מיכל לב New member 3/8/01 #3 עת לנוע ועת לנוח, כמו שאת רואה אצלנו נחים. היי יקירה, מה שלומך? שיגעת את כל הריוויריה? מקווה שהכל בסדר ושהקטנצ´יק חוגג. מתי את חוזרת?
עת לנוע ועת לנוח, כמו שאת רואה אצלנו נחים. היי יקירה, מה שלומך? שיגעת את כל הריוויריה? מקווה שהכל בסדר ושהקטנצ´יק חוגג. מתי את חוזרת?
פ פלג^ר New member 3/8/01 #4 וואאוו באמת התגעגתי אלייך.הנסיך שלי כל כך מאושר הוא מדבר צרפתית עם המשפחה איזו התלהבות הוא רוצה
פ פלג^ר New member 3/8/01 #5 להישאר עם משפחתי לתמיד.מיכלי אני חצוייה כל כך כיפי ונעים כאן.אבל אני צריכה לחזור ב 8 לחודש.מתגעגת
פ פלג^ר New member 4/8/01 #8 זו משאלת ליבי כמובן.לצערי אני מחוייבת לחזור ב8 לפי פיסקה של בית משפט.מחוייבת!מיכלי אני מתגעגעת
פ פלג^ר New member 4/8/01 #9 תודה חמוד.אצלי זה כל יום חגיגה בפני עצמה.ת.ג.איך אתה מסתדר?מקווה שגם אתה יוצא ומבלה עם ילדיך.