אני לא נרגע מזה שהמוזיקה באירועי הפרקים הקודמים הייתה גם באילת...
מסכנה טולי. תראו אותה. גם אני גאה בנועם. זה וייבס של אילת קצת. את לא מבינה, את רק ילדה קטנה. יש גדולים ממך. מסכנה טולי כל כך. אולי אני צריך לחזור לפינת התהליכים של הדמויות. תגידו, אין סיכוי שאבא שלהן זה אביב אלוש?
כן, הוא לא ישחק כמובן. מוכר לי הבחור שם. חברי, ברור שחברי, באופן חברי כמובן ולא קשור לשום דבר ולא רומנטי. אני רק מזכיר שעוד בתחילת דרכו התחיל עמוס כסוג של גיי. אוקיי, לא ממש, כי זה היה רק במקרה... אה! נזכרתי! זה ההוא ששיחק את האוטיסט במה הבעיה! נראה שהוא גם האוטיסט פה. אה, כן. כן, זאת סדרה כזאת. תגידו, מי השחקן? ירון הביא אותו כבר פעם שנייה.
אמיר תמיד היה חמום מוח. אה, אמיר! סתום! סתום! סתום או שתכף אני אראה לך מה מולוטוב תרם לעולם!
והיום, אמיר? היום אתה משקיע בהיסטוריה? התבגר. נפלא. אני כן סומך על נועםםםםםםםםםםםםםםםם.
באיזה בנק בועז נמצא? אני מקווה שהם משקיעים בלקוחות. למה דין צועק? למה? הוא כמו חולה נפש. תשיר לה את השיר, אתה לא מבין שצריך לשיר לה את השיר?! אל תערן קופה אותו! כן, היא תשמח להיכנס איתך. לכל מיני דברים. עוד פעם צוואות... לא עבד.
וואו, חבר'ה! אתם פשוט נורא נחמדים וטבעיים אחד לשנייה! ברור, אצלם מתחבקים. ושכחת גם מעצבנת. גם בחיים שלי. ביי, מאמי של המאמי. תגידו, אגב, רק עכשיו קלטתי... רותם ושלומי לא שיחקו זוג בבלאדי מורי? טוב, בגלל זה הם לא באינטרקציה. אמיר לא יספר. הוא יכעס אבל לא יספר.
בידיים. זה כבר בידיים. אתם יודעים, זה מוזר שביום שני ניפרד גם ממעיין תמרי וגם מדבורי רבינוביץ'. לכו תוכיחו לי שהן לא אותה אחת. אבל אנחנו לא צחקנו עליך, נכון? לא צחקנו עליך, רני. בכלל לא.
הילד הזה הסביר כבר פעמיים דברים יפה מאוד. לא, אני לא בכיתי. לא בכיתי אומר לכם.
אמיר הזה הלך לישון? אמיר 2.0? שיט, המנהלת מוכרת לי וזה על קצה ה... זאת ההיא משטיסל, כן? אליענה שכטר, בבקשה, צדקתי. מסתבר שהיא הכינה כמה שחקנים לסדרה ואז הזמינו אותה לקחת חלק. אסי הזמין, ליתר דיוק. אבל בינתיים שתטפל בבעלה שמשתולל בשכונות החרדיות. למה ערן השתעל? אה. בגלל זה הוא השתעל. יפה, מעיין. תגידו, למה לחבר'ה משטיסל יש משהו עם הקטנות האלה של זגורי?
וואו, מי המעצבנת הזאת? זה התקנון, נשמה שלי. היי, שלום לך. ידעתי שהיא תחזור.
יפה, ניצחנו את התקנון. לא, אבל חיבקנו את שונית. באמת השבוע שלכם. מסוכן. כן, הם ביחד. זוג כזה מוזר. תכין עוגה בטעם תות אם לידה אתה סמרטוט.
לא בדיוק לתמיד. הו. הנה הפגישה שרציתי! לא, אחי, עזוב, זה לא יעבוד גם בסדרה הזאת. חבל. טירה בנורבגיה? עזוב, בן אדם, אתה יכול לחזור לכראמל, יש שם מלא טירות. הוא ישאר פה בלי שקל.
מאוד רומנטי. מצוין, אמיר, אז תהיה בשבילה. כן, תפתיע אותה.
ותופתע בעצמך, כמובן. לא, טולי, את לא משוגעת בכלל בכלל. ערן! אתה לא... זה כל כך לא נכון. אל תזרוק את ה... עוגה. איזו בחירת פסקול נהדרת! אני אומר לכם. יעל ונועם יודעות. מסכנה נועם. תראו את הפנים שלה. אמיר! רק טולי זורקת פה עוגות! טוב, לפחות רק שני פרקים...