מתוקים- פרק 6- החברה הכי טובה

YossihNew

Well-known member
|יעני|

אז איך התמריז יתמודדו עם ההצלחה?

האם ערן ובועז ישלימו?

ואיך טולי תעבוד על כולם?

YossihNew

Well-known member
איך היא מציקה לו. רואים שהם מאוהבים. אני לא יודע אם זה אני שפשוט יודע שהם זוג או שהם באמת עם מתח מיני. אני ליטרלי מעדיף אותם על הגרי וערן. או עידו ורוני. זה סוטה קצת. זה כמו משחק החיים. כן, היא אוהבת אותו. מי צריך את הגרי... לא ההגרי ההוא.

אתה חולה צליאק? לא. אז אתה לא תמות מקמח. זובור? זובור. שיישן במיטה של מעיין. בועז, בחייאת.

אני לא סומך על הבחור הזה. ממש לא. הוא לא נראה לי אמין. זה לא, וזה לא יהיה על חשבון אף אחד אם נועםםםםםםםםםםם ואמיר יתאחדו. תפטרי אותו, שונית. הוא גם לא יודע לדבר. מי הביא אותו בכלל? תחרות זה לא בריא, צריך לאחד כוחות ולעשות קונדיטוריה משותפת! את כן, את מאוהבת, זה בסדר. הם מאוחדים שם, אתן מאוחדות פה, צריך ששניים מכל צד יתאחדו! זהו זה! המון טולי. היא לא מתחרפנת. לא יפה. אני ציפיתי לחרפון. רותם שחקנית טובה.

נועם, הוא מציע שתעשי לו מסאז'. אני חושב. לכן אני הצעתי איחוד. אני חושש לזוג בפרק 10. תאמינו לי. וואו, ללמוד גם. שניכם, שניכם. ביחד. מנהלים.

הוא לא צריך עזרה. הוא עובר שבץ מוחי. אישה, החוצה. אתם, לדבר.

במי הוא מאוהב? אה. פנימה, אישה. וילד. כולם. המון עלילות גייז. עצוב.

אסי כותב אחלה סדרה. נושאים מאוד יפים. רק הפרק עם מעיין מדברת על הצלקת חסר. ועמוס נהדר.

תראו חבר'ה. נטע כרמלי הייתה בסדרה עם חן אמסלם ואז "גלשה" בסדרה אחרת. השלב הבא זה להיות חרדית! אני נשבע לכם! חרדית! מה נשנוש זה הבדיחה של אסי. והן חברות כמו שאני חבר של... אה... לא של יפה סלונים, כי היא חברתי הטובה שמזהה אותי מהצגות.

תמרי, תמרי.

גם היא לא יודעת להכין כלום. זה בסדר.

אכן סמאללה. לא, אמיר, אתה מזניח את נועםםםםםםםםםם! לא טוב! לא טוב בכלל! כן, כדאי לך להיות איתה. להיות איתה. לא פייר.

לא הבנתי, המשרד של שונית פיצי? אנחנו צריכים מישהו שיפלוש לראש של ערן. ט"ד. הבנתי. איפה ע"ת? ככה זה על הקיר? גלוי לעין כל? כן, היא מאמינה. לא טוב. העדפתי את טוהר. גם בגלל השם. טולי קצת התרככה.

איך אורי חברה שלה? אין לה עוד חברה. אה, היא בטח שיקרה. אה, הוא לא משלם? אה. הוא בוגד בה. במיטה, אה? כן, מה גרם להם להיות ביחד באמת?

במקרה. ממש במקרה. ממש ממש. מחצית, לא? קודם כל הן גנבו? אז בלי שמרים ובלי שוקולד.​

נערך לאחרונה ב:
למעלה