שמתם לב שהמוזיקה בתקציר היא כמו באילת? לא משנה, שמעו שטולי היא החברה היחידה של מעיין.
אמיר. אמיר, תירגע. תירגע, זה לא קשור לנועםםםםםםםםםםםם בכלל! רגע, זה לא גרושקה?
אה, עוגיות. כן, זה לא פלגיאט. טולי לא. אני מציע שניתן להם קונטרה עם עוגת שי"ש! שהיא באמת משיש. אמיר, אבל לא לפגוע בנועם. רוני, למה נעצת? כן, הכל באשמתה. כן, אנחנו לא מכניסים דבשיות לפה! סליחה, אמיר, לא אתה, אתה לא בחוק הזה. הוא דווקא די רגיש. במקרים הנכונים... לא? ייקח זמן לנצח אותה.
אני חוזר לרעיון עוגת השי"ש. זה לא פייר, אני רציתי דמות כמו טולי. אולי יותר קיצונית. אוף. אוקיי, אני מציע ברית עם יעל ונועם, שהן יכתבו לי בפאנבויז. נועםםםםםםםםםם! נועםםםםםםםםםםםםם! גנבתן! גנבתן! לא יפה! מסכנה. היא לא ידעה מכלום וזה לא ישפיע על היחסים ביניכם. זה לא משטרה, זה מגן ד... כלומר, מכבי אש... כלומר... למה בסדרות האלה אף אחד לא יודע מה המספר של המשטרה?! ועזבו, המשטרה בכיס שלנו. נכון, דוד בועז? נכון? דוד בועז? אני לא אכעס אם אני אגלה שהם יותר ממיודדים. היי! רגע, אני לא מוכן למכור ללקוחות האלה! הן לקוחות שנראות לי מוסרטות מדי! אוקיי, אם הן יסכימו יום אחד לכתוב מה שאגיד להן, אולי אתן ללקוחות המוסרטות משהו. אולי.
ערן רגוע יחסית למישהו שפוגעים באהובתו. כולם ממש בהלם מהזוגיות הזאת, אגב. באמת, הם קצת מרגישים חולה.
ככה? לקחת לה את המושב? החלפת באחרת? אמיר, אני... הייתי מרביץ לך, אבל אני לא... אוקיי. בסדר. אני סותם. כן, טולי אפתה. טולי. אוקיי, אז אני... הייתי מרביץ לאמיר אם... אם במקרה הייתי יכול. אני פשוט לא יכול כרגע.
מה נשנוש. אתם יודעים מי אחראית לבדיחה הזאת? באמת אבל? דין הפנר. נשבע לכם. היא אהבה לחקות את אסי בקטע הזה, וזה יצא כל כך מצחיק עד שכנראה אסי אימץ את זה. לטולי יש לב! תראו! ידעתי!
סתום דין. סליחה. הרגל. הוא לא יעזוב. מעיין לא באמת גולשת. היא שופכת על עצמה מים. ואני מזהיר אתכם, אם לא תעצרו את זה עכשיו, היא תחזור בתשובה! לא הבנתי, איזה גמל?
מעניין מי אבא שלהן. את מי הייתם מלהקים?
אז אם את עושה את זה, את יכולה לחזור לאמיר! לא יודע, אולי טולי לא תגמור טוב.
עוד פעם הגרי? בסדר, גם הוא יכול לצאת עם מישהי. מישהי קרובה. כן, כמה ילדים צחקו עליה. היא שופכת על עצמה מים, בחייאת.
היא שופכת מים, נו! אין לה חברות. נטע שחקנית נהדרת אגב. אמרתי כבר. בשביל מה היא צריכה את כל זה? הוא לא כל היום עם האוזניות. לפעמים הוא עם נועם.
אה. זאת התוכנית. אבל זה מסגיר.
אני חושש מאיך שזה יתקדם, זאת פריצה. למה חשבתי על השיר הזה? לא, ענבל ביבי רצתה לעשות לו קאבר.
הו. כן, גם לי כיף. נהדרים. בואו, תברחו ותקימו קונדיטוריה משותפת. מתי הם יאפו ביחד? אה, כן, בפרק 10 הוא יגלה. נכון? השיר הזה מדהים עבורם אגב.
אי אפשר שפשוט יגידו לרוני את האמת? שאחיה מאוהב בה, לא שעידו בגד בה. שירי מדעים? הוא אשכרה קורא לה ככה? אה. ברור.