מתוקים- פרק 8- שקופה

YossihNew

Well-known member
|מובך|

אז איך עידו יגיב לאולטימטום של ערן?

האם רוני תבין?

והכי חשוב- מה מעיין תגיד לארז בטיפול?

YossihNew

Well-known member
שמעתי שנטע הייתה כל כך טובה עד שאפילו מיתר פרהט שיתפה. אני מרגיש שהכל קורה לך מהררררררררר מדי. כי היא רק ילדה. הבנתם?

אלו לא תמר ותהילה. תמהרו, בנות, היא תשכח מכן. תכף היא תשכח. שכחת פחד.

הוא תלה קוראסון על המראה? כן, את זה ראינו. אאוץ'.

זה שלעובד הרווחה קוראים ארז... זה מכוון? לא, לכו תדעו.

אז לשם זה באנו. כן, המון זמן לא דיברו עליך. נכון? עליך. אתה תשתוק.

תכל'ס טוב עשה ערן שהפריד ביניהם. הבחור ליטרלי בוגד בה, ולא רק שהוא בוגד בה... עם הגרי?! עם הגרי?! שהוא מסתיר וקורא לה שירי מדעים?! אגם בוחבוט לא אישרה את זה. בקושי את תאיר זה עבר.

אז למה לא תובעים את טולי? לא, זה קשור לזה שעידו בוגדני. לא לא, הוא יוצא. ועוד עם הגרי! הגרי! אני מסכים, טולי. אבל את לא רואה שיש ביניהם מתח מיני?

זה לא. זה פשוט דבר שאנשים שמים לב אליו יותר מהרגיל. הוא המציא. כן. זאת תופעה מעניינת. אז אימא, אז מה שניהם... רגע, אז ההורים שלה לא היו איתה בשנת המצווה! לא יפה. אבל אמרתי שנטע תהיה שחקנית טובה. טוב, תמיד אפשר לאפר את זה. תגידו, זה שראינו פעמיים את יואב רוזנברג זה אומר שיש מצב שגם את הילה אנחנו רואים פעמיים, פשוט גם בתוך נטע שהיא שיבוט מוקטן שלה? טוב, עשו פרק כזה בשמינייה, יש לציין. סוג של. זביליארד פעם היא אמרה. אבל עצוב. כי אמיר ורוני לא היו שם ואמיר עסוק עם נועםםםםםםםםםםם.

לא, אני יודע, בת 12 חכמה. כן, מעיין, ספרי לאחים על ארז ובועז. אולי תכתבו מכתב לפחד. לא? אגב, אסי הודה במיוחד לירון על הבימוי. טוב, כולנו יודעים שהבחור מוכשר. כן, בועז סוג של איש טוב. זה בעצם יונתן ודניאל בעתיד.

סכסוכי אוהבים. הכי כואב. יופי, מעיין. יופי, שוב בכיתי.​

למעלה