מתוקים- פרק 9- רוני, אל תלכי

YossihNew

Well-known member
|תו|

אז למה אמיר מושעה מבית הספר?

איך הוא פגע גם בנועם?

ובאיזו תחרות רוני תשתתף?

YossihNew

Well-known member
רוני, ערן לא ירשה לך לנסוע. כן, הוא חולה נפש. את התחלת עם בדיחות המוות. אז היא לא התפטרה באמת? די, היא לא יכולה בלי ערן. לא, עידו פשוט נבלה. נבלה גדולה וסרוחה.

הקינוח של המדינה, ערן. אמיר מאוד נוקשה בנושא. אבל הוא תפוס. כן, רוני. סתם רוני. כמו... מרגי? לא, כמו רוני. רוני סופרסטאר. כן, כזוג. בתחרות, כאילו, זוג בתחרות. לא, מעולם לא ראיתי זוג עם כזה מתח מיני. איכס, הגרי. עזוב, אמיר, מה מעניין אותך זוגות אחרים ולא הזוג שלך?

אז גם הן באות. אה, היא צריכה לחשנית... לא כמו אלין גולן שלחשו לה גם טקסט, תאמינו לי שלחשו. מי את בלי קינוחים, סטורי ולקוחות? יש את הריקודים... לא? כן, והאהבה בין אמיר ונועם תשושש. גם אני מת על גלית ואילנית, אבל אמרתי שהילדה של אילנית... כן, תירס חם זה קל. בלי שמן.

עזוב את מעייני, אני מתמקד בנועםםםםםםםםםםםם. יש חמודות כאלה, הילה הרוש. לא, בעצם מעיין יותר חמודה. אבל היא שוכבת עליך לעיני כל. לא? אני מפחד, אמיר. תדע לך שאמהות כאלו הן הכי מסוכנות שיש לזוגות כמוכם. ממש. צ'יטר? מה תעשו ב... גבעה? כן, הפרצוף שלך יותר מפחיד. המון ריבים היום ואנשים שחונקים אחד את השני. אבל למה, למה להפריד לי זוגות?!

זה ממש ממש לא אלימות במשפחה! ממש לא! אני לא מרוצה. אוקיי, ממך אני מרוצה, נועם. יש בתל אביב השקות וכאלה. שבלול תעלול בטעם תות?

ילד מעצבן אבל עם זוגיות טובה. לא, הוא לא אלים בגלל המשחק. תיזהר, טאקו, עמוס בחור מסוכן.

ככה לאור יום?! ככה?!

שניכם, כן. אבל גם לו יש אבא שוטר מעניין ומוכשר.

ככה לאור היום! לאור היום! בושה! עכשיו הבנתי מה הם עשו בזמן העבודה הקבוצתית. היא כבר לא חברה שלך אבל הוא חבר של אחותך, אז אתה יודע. אתם רואים, זה לא המשחקים בכלל...

אבל האם אפשר לנצח את נועםםםםםםםםםםםםםם? האם שום דבר לא ישתבש בדרך? הנה דין. אה, אז זה כן המשחקים. זוכרים שהוא גם אבא של ריף וגם של ליאנה?

וזהו, אין עוזר לרוני. נגמר. מה היא באמת רוצה לסחוט? מי זה האבא שלהן? לא סליחה, גברת שונית.

נכון, נעשה משחק על אופים. לא? הוא נלחם בהם ב... אלימות?

הכל באשמת הדוד המעצבן. מסכנה טולי. את לא תעזי! את לא תעזיייייייייייי! כי הם מיודדים. אני לא חושב ששונית יודעת לאפות.

אה, גם מערוך לא... לא היא לא! כן היא כן! כמה שיש.

הוא באמת משכנע. זה בסדר, תיקח את הזמן.

מה זה, מאסטר שף? מורן גיל זה קונדיטור אמיתי. אם טולי הצליחה זה הזוי. שבוע הבא? אז היא לא תזרוק את השבלול?

מסכנה רוני. גם בועז צריך לעמוד בצומת דרכים. נו, עכשיו תשירו לה.​

למעלה