מתוק

מתוק

בניתי לעצמי תפריט הכל הולך טוב אבל יש לי בעייה יש לי חשק למתוק כל הזמן ואני מכורה אבל ממש מכורה לשוקולד מה עושים כדי להפסיק עם זה או להעביר את החשק והרצון למתוק

רון ו

New member
רחוק

שוקולד בהישג יד מעלה את החשק ומוצא את דרכו לפה. מתוק גורר עליה וצניחה חדה ברמת הסוכר זמן קצר אחרי שאוכלים אותו וכך נוצר רעב שגורם לאכול יותר. פירות ו/או יוגורט הם תחליף טוב וגם קפה עם אגוזים (במידה)

ranzz

New member
זאת אחת השאלות הנפוצות בתחום..

אבל תגידי - את אומרת שהכול הולך טוב, יש לך תוצאות? מנסיון שלי ושל אחרים ברגע שיש תוצאות, מתחילים להתייחס בצורה שונה לגמרי ל"חשקים" האלה ואם מראש יודעים שהם מעידה לא רצויה, אז פשוט הרבה יותר קל להתעלם מהם. וכמו שאלי אמר, רחוק מהעין רחוק מהפה.. אם אין שוקולד בבית אז יש הרבה פחות סיכוי שתאכלי שוקולד. הרי מה תעשי, תקומי אחרי ארוחת ערב ותלכי לסופר לקנות? נו באמת..

noshit1

New member
מעדן דיאט חדש..גלי תות רק 8 קלוריות

מומלץ ביותר=] תחליף ניפלא

אוקיי

קודם כל אני לא יכולה להעלים את השוקולד מהבית יש לי עוד אחים ואמא שלי קונה לכולם דבר שני התחלתי עם התפריט לא מזמן ככה שאין תוצאות ואני גם שואלת איך למנוע את החשק או איך להתנהג איתו ברור שאני יכולה להחזיק את עצמי הכוח ולא לקחת שוקולד אבל זה עושה לי רע ואני לא מצליחה

eaz1514

New member
בקשי מאמא לשתף פעולה שתחלק לכל

אחד את הממתקים שלו או שאחד האחים ישמור עליהם. כך אני נוהגת. קונה ממתקים, חטיפים לבן ונותנת לו אותם. אם מתחשק לי משהוא אני מבקשת ומקבלת ממנו רק 2 קוביות שוקולד או חצי חטיף, הוא יודע שאסור לי יותר. למנוע את החשק זו משימה בלתי אפשרית.

stkachov

New member
תחליף לשוקולד

ישנם ממרחי גבינה של חברת "מחלבנה"... הם מעולים ובהרבה טעמים. מחילפים עבורי לגמרי את השוקולד ושאר סוגי בממרחים המתוקים. יש בטעם שוקולד, בטעם אגוזים, בטעם תות שדה, בטעם פירות יער. מאוד מומלץ. 5-7% שומן.

אוהבת מתוק

קשה מאד להיות בחסך קבוע וזה גם לא נכון. חשוב לשלב גם מתוק בתפריט היומי- פרוסת לחם קל +כפית ריבה או כפית של ממרח שוקולד ועוד אפשרויות שאיש מקצוע יכול לסייע לך.

למעלה