מתורגמים.

מתורגמים.../images/Emo13.gif

1. שמה את ידי בכפפה של אבא. 2. מה הטעם לנסות, כל מה שאתה מקבל זה כאב. 3. האם אני יכול לקחת את החבר שלי למיטה? 4. או ההר יתפורר לים. 5. אני לא עומדת בזה, כשאתה מסתכל עלי ככה. 6. everything went so smouth 7. 4AM the sun is raising 8. but they already thought about themselves without leaves 9. hey kid, why are you standing? 10. dont ask me about yesterday זהו להפעם, בהצלחה

dikla222

New member
6 ו7

6. אולי משינה-היא התווכחה איתו שעות? 7. נראה לי שזה ארבע לפנות בוקר-יהודית רביץ?

Gulash Man

New member
6

"הכל הלך כל כך חלק היו באמצע המשחק" משינה- היא התווכחה איתו שעות

Marble Arch

New member
2,6,7

2. smash mouth - i'm a beliver 6. משינה - היא התווכחה איתו שעות 7. יעל לוי - הבלדה לנאיבית

1,9

1) Tori Amos - Winter (שיר נפלא, אגב). 9) הכבש השישה עשר - מי שמביט בי מאחור. (הי, ילד, מה אתה עומד שם?!).

8

אבל הם התחילו לחשוב על עצמם, בלי עלים! מתי כספי ושלמה גרוניך-כשאלוהים אמר בפעם הראשונה, שיר ענק אלבום ענק

רמזים.

המשכי משפטים: 3. האם אני יכול לקחת את החבר שלי למיטה? ורוד, חום, צהוב. 4. או ההר יתפורר לים. אני לא אבכה, אני לא אבכה. 5. אני לא עומדת בזה, כשאתה מסתכל עלי ככה. אני מרגישה את האדמה. 9. אוי, כאן הייתה לי טעות, זה היה sitting
hey kid why are you sitting? please stend up 10. dont ask me about yesterday, it is gone

המממ

New member
4

לא נראה לי כל כך, אבל אולי זה mad about you- sting? לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

אה נו, 9 ברור...

גברת עם סלים - יוני רכטר ואריק איינשטיין ובאמת נזכרתי בזה קודם...

למעלה