מתורגמים.

מתורגמים.

1.שמש אדומה זורחת 2. היא אומרת לו שהיא בכנסייה 3. הם בתוך הראש שלי 4. אני הכלב שמקבל מכות 5. תשכח אותה, היא שברה לך את הלב 6. אתה ברחת והשארת אותי עם כלום לראות 7. זה היה לילה ארוך, מנסה למצוא את דרכי 8. אתה תראה שזו לא הדרך, שהסיפור חייב להגמר. 9. בזמן אני רוצה להיות החבר הכי טוב שלך 10. אין שום לא נכון, אין שום נכון. -- 11. She wants to run away 12. Went cry to her friend. 13. And like the waves, we crach 14. But they came from far away, in crooked ways. 15. What you didn't understand? 16. the kids didn't grow. 17. maybe in the end there's a big smile 18. like afternoon that never ends 19. I forgot myself in a nightmare 20. she still sitting there, her hair turned wight בהצלחה[:

13 16 19 20

13. וכמו הגלים אנחנו מתנפצים- לבכות לך/אביב גפן 16. הילדים לא גדלו- איש קש/מוניקה סק 19. אני שכחתי את עצמי בתוך חלום נורא מפחיד- חלום/ענבל פרלמוטר(הו ענבל!) 20. היא עדיין שם יושבת, שיערה עכשיו שיבה,עוד חושבת על האהבה- את האמתשבמקור זה של גלי עטרי, אבל כולנו מעדיפים את הגרסה של ענבל פרלמוטר, נכון?(הו ענבל!)- אם יש לך שמש

3 פעם ראשונה שאני פותר משו לועזי

ואני כבר הרבה זמןפה בפורום. זה כמובן ליתיום של נירוונה

LeeKo

New member
3...תסלח לי אני שמח...בגלל זה אני

שולח הרבה.... CRANCERIES - ZOMBIES

למעלה