מתושלח היקר, כולם עייפים מהחג

ritosh

New member
מתושלח היקר, כולם עייפים מהחג

ולרובנו יש בעיות בעיכול שמצריכות מנוחה מוחלטת.. כדי להפיג לך את השעמום, מצ"ב כתובת שתעלה על פניך המון חיוכים כשתפתח אותה.

הי ריטה אני דווקא כאן../images/Emo9.gif

מה שלומך חמודה? שבוע הבא אני אצל הראומטולוגית שלי,אחרי שלא הייתי אצלה כמה חודשים
.

תודה על הצחוק

ריטה היקרה, (זו ש-שרה גם חשפה כתף !) ה-פסח ככל הנראה לא האיר פנים ל-לופסיונרים למיניהם, הוא פשוט קטל אותם ! וה-"שלף שטונדה" נמשך הרבה הרבה זמן. גאיה + כוכי התרשלו ב-תפקידם ולא שלחו לנו מספיק התראות ואזהרות על מה ואיך לאכול ! לא משעמם לי, אכלתי, ביליתי, ואני לא מרגיש שום צורך ליספוג ולהספיג ב-גופי את כל שפע ה-קלוריות ! את יודעת מה - אולי צריך להפנות את זה ל-שיינפלד עם כל המחקרים שלו - אולי כל ה-לופסיונרים הם יוצאי מרוקו, כולם (כמעט) מילאו את כרסם ב-מעדני ה-מימונה וכמעט יומיים לא מצליחים להתאושש מה-שפע המתוק הזה !!!!! ובנימה אופטימית זו אסיים פסח כשר מתושלח הצעיר

vivi49

New member
אז ספר,,

מתושי הצעיר והיקר,,אפה בילית ומה עשית עם הילדים,, אצלי ההרגשה טובה כי טוב שהכל כבר ניגמר.. ומחר שבוע חדש הבא עלינו לטובה. חייכו אל העולם והעולם יחייך אליכם. תודה ריטה על "הצחוק . וכן חודש מאי מלא אירועים,, שלושה כנסים יש לי,לופוס,קוליטיס,פיברומיאלגיה תור לראומטולוג +בדיקות דם וכן בדיקת שדה ראיה,, ימי הולדת לאחותי בעלה,ובני הצעיר יום הולדת העצמאות למדינה וה- ארויזיון.
לכולם ויו.

ritosh

New member
יו, ויוי, איזה חודש עמוס מחכה לך

לכל ימי ההולדת. ענתי,
. יופי לראות אותך! מה שלום מאי והבעל? מתושי הצעיר,(התגלגלתי מצחוק! יופי ויוי), בכל זאת כמה ענו לך. אני מחכה בקוצר רוח לכנס המתקרב. "מתה" לפגוש ולהכיר אתכם. אני לא אהיה כלכך פעילה בשבוע הקרוב ועל כך סליחה מראש. אני עוברת מחר ניתוחון קטן ביד ימין שכל הזמן נרדמת ומסרבת להתעורר... אז להתראות בינתיים, ריטה

ל3

New member
ריטוש' המקסימה

בהצלחה מחר. אני מחזיקה לך אצבעות ושולחת לך המון

מתושי

כלאמר - יתושי ובכן, יתושי תפש שלווה, השתרע על ה-דשא וצפה בצמרות העצים מתנדנדות ב-רוח, הציפורים עפו ממעל, חלקן עברו חלפו מעל, חלקן ביצעו מיטווח מדויק של פסולת מהמעיים על מיצחו של יתושי וחלקן אף נחתו למנוחה קצרה. לפתע ניפתחו ארובות השמיים, הרוח נשבה ב-חוזקה ויתושי נינשב NEENSHAV ל-שכנה הקרובה אשר עמדה על אדן החלון וכמובן נחת בשלום ותפש שלווה ב-ואדי החמים ........... לילה טוכ מתושלח הצעיר

vivi49

New member
והסוף ,,המבין יבין,,,,

פופאי ? או סופרמן ?עם כל ה"סלטות" עד לחלון לשכנה ,,

למעלה