|מתחבאת|

milkshakit

New member
|מתחבאת|

ענבלוש - Here I Am חח
טוב אז.. אני אציג את עצמי כי נראה לי שיש הרבה חדשות/ים כאן שאין להם שמץ מי אני.. או שזה סתם כינויים אחרים
אני קארין, הייתי קבועה בקומונה ובפורום, עד שנטשתי (כן אני נטשנית, אני מודה).. בגלל כמה סיבות. קודם כל, אני לא מתעניינת ב-HIM כמו בעבר, נעזוב את זה שלא שומעים מהם כלום. אבל אני עדיין אוהבת אותם כמובן, פשוט כבר לא שומעת אותם, אבל אני אחזור בטח לשמוע אותם בקרוב, זה תקופות כאלה
. בנוסף, אני גם מנהלת פורום אחר כבר שנה +, ובגלל העומס שיש לי בעבודה, לא היה לי ממש זמן גם להיות בפורומים אחרים ולהתמיד, אלא רק בפורום שאותו אני מנהלת. אלה 2 הסיבות העיקריות, ממש לא רציתי לנטוש אבל זה מה שקרה. אני לא רוצה שתחשבו שנטשתי כי רציתי, זה המצב שנוצר ואני באמת מצטערת על כך
אני באמת אוהבת את כולם פה
אני לא אומרת שאני אהיה עכשיו קבועה פה ואגיב, כי אני לא יכולה להגיד כזה דבר. אבל אני אומרת שאני מדי פעם אבקר ואולי גם אגיב. :) זהו, רק רציתי לכתוב ת'הודעה הזו. שיהיה לכולם יום מקסים והימי

inbal287

New member
וואע../images/Emo2.gif

קארין
. רק העובדה שהחלטת לכתוב כאן את ההודעה הזו, כבר מראה משהו... ובלי קשר - זה עשה לי כ"כ כיף לראות הודע האדומה בפורום הזה
. אני מבינה את הסיבות שלך, כמובן. גם כשאני התחלתי לנהל היה לי קשה להתמיד בפורומים בהם אני לא מנהלת. במיוחד עם מספר הפורומים בהם אני כחולה... גם לגבי העובדה שהימ כבר קצת פחות מעניינים כי לא שומעים מהם כלום (ואם שומעים, זה רלוונטי רק לארה"ב או משהו
), מוסיפה. גם אני מרגישה את זה. אבל עדיין, יהיה כ"כ נחמד לראות הודעה ממך פעם בכמה זמן... הרי היית חלק כ"כ חשוב מהפורום הזה
. אוהבת המון, שיהיה לך יום מקסים גם
.

למעלה