מתחברת לשיר .. תגיבו!

keren888

New member
מתחברת לשיר .. תגיבו!

"My Immortal" I'm so tired of being here Suppressed by all my childish fears And if you have to leave I wish that you would just leave 'Cause your presence still lingers here And it won't leave me alone These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase [Chorus:] When you cried I'd wipe away all of your tears When you'd scream I'd fight away all of your fears And I held your hand through all of these years But you still have All of me You used to captivate me By your resonating light Now I'm bound by the life you left behind Your face it haunts My once pleasant dreams Your voice it chased away All the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase [Chorus] I've tried so hard to tell myself that you're gone But though you're still with me I've been alone all along

pain is MY love

New member
שיר עצוב...

אבל הנה השיר שאני מתחברת לכל מילה ומילה בו... אפרת גוש- שעתיים אחרי. שעתיים אחרי שנפגשנו כבר די התאהבתי דמיינתי אותך לידי ולא האמנתי והיה לי נעים לקוות שאולי גם אתה בא אלי עם אותן התחושות אבל אז התברר אז התברר שפחות בכל זאת היה לי טוב כשחשבתי עליך בכל זאת היה למרות שהייתי לבד בלילות שרציתי אותך והייתי נוגעת בגברים אחרים וזרים לא רציתי לדעת ביקשתי לסגור את האור ועדיין עצמתי עיניים עצמתי אותם שרק לא אראה שרק לא אראה אותי שם בכל זאת היה לי טוב... חברים שאומרים לי שאתה לא מתאים לי וזהו הוא לא ישתנה בשבילך תביני כזה הוא וחשבתי אם רק אשאר עוד קצת זמן אולי תתאהב בי אולי אתה גם אמרת הרי שלהתאהב בי זה קל ולא התאהבת לא התאהבת בכלל בכל זאת היה לי טוב...

השיר הכי נכון בעולם

אכזרית האהבה אין בה נחמה כמו לשחק באש דרך ללא מוצא נשארתי עם עצמי עם טעם מר של האהבה אומרים שמתגברים והכאב עובר אחריה מה נשאר? בחדר מישתכר יכול להישתגע כשאתה לבד עם עצמך נשארתי מחפש בחושך שבור בלי יום של אושר למה זה קרה? נשארתי מחפש בחושך שבור בלי יום של אושר אין בה אמונה!! X2אם תטעמו את סם האהבה אין בה טיפה של נחמה בוגדנית האהבה הפכה אותי למשוגע אם תטעמו את סם האהבה אין אדם שבו היא לא נגעה קשה להיות איתה לך היא משאירה רק צער וכאב לה לא איכפת ממך אותך היא מתישה את כולך היא מכניעה בתוך דפי הזמן שם אשיר מכתב שמישהו אחר לא יתאהב ולא יתן עצמו ידע סודו של לב אוהב נשארתי מחפש בחושך שבור בלי יום של אושר למה זה קרה? נשארתי מחפש בחושך שבור בלי יום של אושר אין בה אמונה!! X4אם תטעמו את סם האהבה אין בה טיפה של נחמה בוגדנית האהבה הפכה אותי למשוגע אם תטעמו את סם האהבה אין אדם שבו היא לא נגעה השיר הזה ממש נכון

למעלה