מתחילהלהבין על מה כולם מדברים

lee_1

New member
מתחילהלהבין על מה כולם מדברים../images/Emo122.gif

למי שקרא אתמול ולמי שלא התקשרתי אתמול לגל"צ, אחרי שעברתי 2 בחורות שענו לי והייתי צריכה להסביר לשתיהן מה אני רוצה, האחרונה אמרה לי להתקשר מחר כי זו שמטפלת בזה לא נמצאת. אז כמובן התקשרתי היום, שוב הייתי צריכה לעבור 2 בחורות עד שהשנייה אמרה לי שאני צריכה לפנות לתא מתנדבים. התקשרתי ללשכת גיוס חיפה ויש שם מענה קולי "לשכת גיוס חיפה שלום, אנו נשוב למענה טלפוני בתאריך ה30 לדצמבר בשעה 7 וחצי בבוקר, עמכם הסליחה" אוווווףףףףףףףףףףףף

ווקאם טו דה קלאב../images/Emo70.gif

קחי נשימה עמוקה.. תכנני לך את היום שיעבור מהר (גם בשבילי... מחר, תגיע כבר
) ותתקשרי מחר על הבוקר
(גם לי קרה כמה פעמים שהם פשוט יצאו לחופשה מאורגנת ולא הודיעו מלבד לשים הודעה קולית מעצבנת
) תאמיני לי ולכל מי שמתגייס איתי מחר שבסוף (גם אחרי שנה וחודשיים הכל יגמר..
) עצה ידידותית
תפתחי מן אדישות כזאת למערכת.. ככה לא תקחי אותם ללב כל כך ועדיין תמשיכי בדבקות לרדוף את מטרתך
בהצלחה
יוּני

העיקר שלא תתייאשי...

את נמצאת בקרב החשוב ביותר במהלך תהליך ההתנדבות שלך. הקרב נגד הבירוקרטיה... המכשול הזה יכול לייאש את הבנאדם אבל אם תתמידי, אני מבטיח לך שבסוף הכל יסתדר יש אותנו לתמיכה נפשית, אז בהצלחה לך! וכולנו עברנו את זה, את לא לבד

המרחפת

New member
לשים הודעה זה הרבה...

כשאצלי במשרד היינו יוצאות לפעילות, הדבר היחיד שהיה זה שלט על הדלת "העיתונים בכוח אדם". שום מענה קולי

Dizen

New member
אויש

טוב נו, ככה זה. תקשיבי ליוני, היא טובה בדברים האלה. בכל מקרה הגישה שלך צריכה להיות של התעקשות, אסרטביות ונדנוד, וחס וחלילה לא לוותר
בהצלחות
מזל טוב לחן

newKiticat

New member
האמממ

הצבא זה בירוקטריה- ללא ספק. שזה לא ירתיע וירפה את ידייך! אחר כך כשאת כן משיגה את מה שאת רוצה- זה רק מרגיש פי ארבע יותר שווה, כי ניצחת את המערכת הסתומה הזו!

למעלה