מתחילה היום ביס סדרה חדשה, "דקסטר"

GirlAnachronism

New member
מתחילה היום ביס סדרה חדשה, "דקסטר"

ממה שהבנתי היא אמורה להיות ממש מעולה, היא מספרת בעיקרון על פסיכופת חסר רגשות שחונך ע"י אביו החורג שהיה שוטר (חינוך סטייל "לפגוע רק באנשים הרעים!"). בימים הוא עובד במשטרה עם אחותו ומנהל חיים רגילים, יש לו אפילו חברה. ובלילות הוא רוצח סדרתי בדם קר, אבל הוא רוצח רק האנשים הרעים, כמובן. הסדרה מבוססת על ספר מאת ג'ף לינדסי "דקסטר חולם חלומות אפלים" אם אני לא טועה (יש גם עוד ספר בסדרה) ונראה לי שמי שאוהבת את מחשבות פליליות נורא יוכל להתחבר לסדרה הזאת. אז היום, יס סטארס 2, בעשר ועשרים. תהנו :)

Anwanis

New member
כן, מאז שראיתי את הפרסומת ה-1 אני מחכה לזה

נראה לי שזה יהיה חזק, זה גם עם השחקן מ"עמוק באדמה" שהייתה בעיניי הבדרה הכי טובה שעשו אי פעם בטלויזיה.

TheSegal

New member
מישהו ראה ?

אני ממש אהבתי
סדרה כלבבי...

Dark and Twisty

New member
ראיתי והשתעממתי

סדרה שיכלה בעיקרון להיות סדרה טובה, עם השחקנים הנכונים. כל שחקן שם עורר גיחוך, ובמיוחד הדיבור הקליל שלו עם עצמו, לא אהבתי.

4hilla4

New member
ראיתיאבל חצי פרק הידיים שלי היו מעל העיניים..

יבאאא מפחיד פחד חצי מהפרק הייתי מתחת לשמיכה! מה זה פחדתי.. אני אוהבת את הסדרה... דווקא לא השתעממתי... אבל פחדתי! פחד מוות!! אני הכי אוהבת את אחותו ואת המפקד שלו שכל הזמן מקלל אותו.. חחחח... כמה אני צחקתי... הדיבור שלו לעצמו היה מפחיד! וגם שהראש יצא מתוך המשאית ובמיוחד במיוחד שהשאירו לו על המקרר את הראש הג'ינג'י ואת חלקי הגופה בתוך המקרר לא אמיתיים אבל כמו של הקורבנות... והוא אמר שהוא אוהב לשחק ולא נבהל מזה בכלל אני הייתי בשוק! אני כבר טסתי 50 מטר מתחת לשמיכה!! שורת סיכום- נחמד- אבל לא לפחדנים [ בערך כמוני ]

Blu Min

New member
אני ראיתי...מאוד אהבתי ..הסידרה קצת

אפלה מידי לטעמי..אבל אני אסתדר.
..מאוד אהבתי את השיחות של דקסטר לעצמו ככה הוא ניראה יותר אנושי

ראיתי...

סדרה קצת מוזרה... אבל נראה לי שהיא תיהיה סדרה טובה, צריך לחכות לעוד קצת פרקים.. אבל היא טיפה מזוויעה מדי.. ממש לא לבעלי לב חלש! (או קיבה חלשה..) :)

7liel7

New member
לא הצלחתי לראות אתמול...

מה לעשות, היה האול סטאר של הבייסבול..
. מתי יהיה שידור חוזר?

4hilla4

New member
כנראה היום!

חחחח... היה האול סטאר של הבייסבול? איך היה? מי ניצח?!

7liel7

New member
גו אולסטאר!

נבחרת ה-American League ניצחה את ה-National League במשחק מעולה שנגמר 5-4. היאנקיז משחקים ב-AL ובגלל שה-AL ניצחו אז זה אומר שאם היאנקיז יגיעו לגמר הבייסבול הם יהיו בעלי יתרון הביתיות.

4hilla4

New member
????????????????????????????

זה מה שהבנתי מההודעה שלך-- איזה שהיא נבחרת ניצחה נבחרת אחרת בתוצאה 5-4 אבל כל הקפה זה נקודה נכון?? [ ככה משחקים אצלנו בבית הספר.. ] ואם עושים סיבוב שלם בלי עצירה את זה 2 נקודות.? או שבמשחק אמיתי אין עצירות?? וזהו את השאר לא הבנתי.... רצה לחוג- נדבר אחר כך.. * יש לי יום הפוך היום! אני מ9 בלילה עד 5 לפנות בוקר בנחשונית.. * כיפפ לי!

ganbarimasu

New member
הפרק הראשון לא היה משהו...

בתור מי שמאד מאד אוהב את מחשבות פליליות, צפיתי בפרק הראשון של דקסטר ודי התאכזבתי. סיפור מרכזי קלוש, דמויות שטחיות (מפקדת משטרה קשוחה, שוטרת זנותית, חוקרים ציניים - כמה כבר ראינו את זה)...והמון מחשבות "בקול" מייגעות וסמי פילוסופיות. נראה כאילו כל הקטע היה להראות גופות מרוטשות ודם, בלי הרבה מעבר לזה. אני מקווה שזה ישתפר בהמשך.

TheSegal

New member
תראה... תשמע... ../images/Emo13.gif

כשאני רואה סדרה בפעם הראשונה (בעיקר כשאני רואה אותה מהפרק הראשון) אני תמיד זוכרת שההתחלה לא תמיד מלהיבה. לפעמים לוקח זמן להתרגל לסגנון של הסדרה, לשחקנים, לרעיון. במקרה הזה זה קשה כי הם ניסו לדחוף המון מידע לפרק ראשון וכבר להתחיל תעלומה ולהסביר על כולם ביחד וזה נראה מעט שטחי אבל מאחר וציפיתי לרמה כזאת לא התאכזבתי מהסדרה עצמה ואני בטוחה שהסדרה תשתפר.

Anwanis

New member
גם אני ראיתי ודווקא אהבתי

קצת קשה לי עם התיאורים הגרפיים- מאוד, אבל מעניין להיכנס לתוך הראש של הפסיכופת.

כנ"ל.

נראת לי סדרה בת של אמא שלה. אני כלכך הולכת להיות דבוקה למסך כל יום רביעי XD

LeRanch

New member
סדרה מעולה../images/Emo3.gif

מאז שיס רכשו אותה חיכיתי שתעלה וממש אהבתי את הפרק הראשון

למעלה