מתחילה הסדרה החדשה בערוץ 3

שרית7

New member
מתחילה הסדרה החדשה בערוץ 3

עכשיו. הולכת לראות ואגב גלי מופיעה באילת היום לחברי חברת חשמל.

טלנובלה בע"מ?../images/Emo44.gif

ספרי לנו איך זה
.לי יש יס אז אני מחכה בקוצר רוח לעונה החדשה של השיר שלנו בשבוע הבא.

שרית7

New member
בינתיים היום הפרק השני ונחמד לאללה

אני מאוד אהבתי. במשך שנים הייתי מכורה לצעירים חסרי מנוח וליפים והאמיצים אבל כבר שנים שלא ראיתי ואני מדברת על שנים מאז שהייתי סטודנטית והייתי חוזרת מאוחר ולא היה לי זמן לראות ומאז משחק החיים ראיתי גם את הטלנובלה האחרונה ששכחתי איך קרוא לה עם חני נחמיאס ושרון אלכסנדר... או שזה היה משחק החיים בושות בקיצור ראיתי את הסידרה עם סאת מה שמה ליה וריקי נו זאת עם דן תורן ואח"כ ראיתי את זו שציינתי ועכשיו התחלתי לראות את טלנובלה בע"מ. אני מאוד נהנית משהו קליל ולא מחייב ובהמשכים שלא צריך להתעמק יותר מדי. ממש נחמד לי ואני מאד אוהבת את זה. דווקא לטלנובלות הארגנטינאיות אין לי סבלנות בכלל כי הן נורא נמרחות כמו מסטיק וממש ממש אין לי סבלנות אליהן.

הטלנובלות של הוט ממש טובות

התחברתי בהתחלה ל"רמת אביב גימל" הייתי ממש מכור, אפילו היו לי קלפים של הסדרה! אבל זה היה מעצבן - פעם בשבוע...
אחרי זה הגיעה לגעת באושר, המשחק שם היה גרוע אבל בכל זאת אהבתי עכשיו אין לי הוט, אבל כל שבוע ביום שבת נוסעים לסבא מ12:00-16:00 וממש משעמם, לכם תמיד אני רואה שידורים חוזרים של הטלנבולות של הוט! משחק החיים מאוד אהבתי מיכלאה אני מאוד אוהב, עוד מעט נגמר!! טלנובלה בעמ אני בטח אראה גם אחרי כולם שיתחילו השידורים חוזרים בשבת!! ובקשר לטלנובלות ארגנטינאיות אני גם קצת אוהב במיוד את אנדריאה דל בוקה

רמת אביב ג' היה חביב,אבל לפניה

היה את "זהב של שוטים",שהיתה אם אני לא טועה הטלנובלה העברית הראשונה בערוץ 2.אני אהבתי את זה-לא יודע אם אנשים בכלל זוכרים את הסדרה הזאת.היא לא רצה הרבה זמן והיתה לה רק עונה אחת אם אני לא טועה. ובקשר לטלנובלות דרום אמריקאיות אני הייתי רואה סלסטה ואנטונלה.
"צעירים חסרי מנוח" הייתי רואה בקביעות כל ערב ולא מחמיץ אף פרק. כיום אני כבר לא צופה בסדרות האלה-איבדתי עניין.

וגם אני

למרות שלא ראיתי את העונה הראושנה במלואה אני מקווה להתחבר לעונה השנייה

שמעתי שהעונה הראשונה תשודר

מתישהו בערוץ 2.אז אם וכאשר זה יקרה,תוכל לצפות בה שם.

../images/Emo45.gif תודה

חבל שהסדרות של הוט לא משודרות גם שם... לפחות ערוץ 10 מסדר לנו את שבתות וחגים

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

הרבה אנשים מסבירים לי על הסדרה
היום הגר הסבירה לי מי זו נעמי

למעלה