מתחילה וחייבת עזרה!!

daneil6776

New member
מתחילה וחייבת עזרה!!

היי אני מתחילה ללמוד רק עכשיו ויש לי מלא שאלות והדף שאלות ותשובות לא עולה אמממ אם מישהו יכול לעזור לי הכך שהוא יתן לי את המסנג'ר שלו למי שיש זה יעזור לי מאוד תודה רבה

daneil6776

New member
שאלה חשובה

אני רוצה לעשות את טקס השוחר הראשון שלי אבל אני לא מצליחה להטיל מעגל כשף אני לא מצליחה להרגיש אותו אממ ואני ישמח אם מישהו יענה לי זה חשוב

gwizard

New member
כמה זמן את לומדת ?

וכאשר אני אומר לומדת, אני מתכוון לא רק קריאה, אלא גם תרגילים. בכדי להטיל מעגל את חייבת לפתח את היכולות הדרושות לכל פעולה מאגית: ויזואליזציה, רצון, ריכוז ואמונה. בלי אלו - אי אפשר לעשות כלום. עכשיו, מה זה בדיוק טקס שוחר ?

בקשה קטנה,

תשרשרי את ההודעות החדשות באותו נושא אל הנושא שכבר פתחת. על תפתחי על כל דבר הודעה חדשה, זה עושה בלאגן וזה לא נעים לעין - כמו כן, לא תמיד יבינו את הקשר בין התגובות שלך לבין מה שכבר שאלת אם לא תשרשרי. רק חודש? זה עוד לא אומר כלום, לפעמים לוקח הרבה יותר זמן. אל תתייאשי.

daneil6776

New member
^^

אוקי ואגב טקס שוחר זה טקס להודות לאל ולאלה ויש לי עוד שאלה האם זה בסדר לערוך טקסים עם עוד אנשים? תודה על התשובות וסליחה שאני שואלת הרבה =^.^=

טקס שוחר?

פעם ראשונה שאני שומע שהטקס נקרא בשם הזה. מאיפה שמעת את השם הזה (ניחוש פרוע - "מכשפים בני עשרה" של סילבר ריוונוולף?). כן, אפשר לערוך טקסים עם אנשים אחרים. הייתי ממליץ לך קודם לעשות כמה טקסים לבד, ורק אח"כ לשתף עוד אנשים. חשוב מאוד גם מי האנשים האלה - אנשים שאת סומכת עליהם שיקבלו בהבנה את הטקסים שלך ואת האמונות שלך - אחרת הם עלולים רק להרוס.

daneil6776

New member
חחח כן

אבל קראתי גם את הספר וויקה . אממ אתה מכיר חניות שאפשר לקנות מהם דברים מאתמים בתל אביב או ירושלים או משהו. כי אני גרה במודעין וחוץ מקטורת אין כן כלום... תודה ! ^^

gwizard

New member
בבקשה

את תמיד יכולה למצוא דברים בחנות של נטלי www.natalie-shop.com אנחנו עושים משלוחים לכל הארץ. אני מניח כי קראת על הכלים ב-"וויקה" ואת יודעת מהם ומה כל אחד מהם עושה.

daneil6776

New member
כן

תודה על כל העזרה שאתם נותנים לי היה לי מלא שאלות אחרי שקראתי כמה ספרים ולא היה מי שיענה לי עזרתם לי מאוד וסליחה שאני שואלת כלכך הרבה אבל יש לי עוד שאלה אמרת לי שאם אני יתאמן אז אני יצליח אז אם אני יטיל מעגל כשף כל יום זה יחזק אותו?

gwizard

New member
תשובה

אם תטילי מעגל כל יום אז אין ספק שזה יתרום לך, אבל לדעתי את חייבת קודם כל להשתלט על המיומנויות הבסיסיות. ישנו קורס קצר שמלמד את הבסיס בקמפוס של וויקה ישראל. http://campus.wicca-israel.com נקרא "מבוא למאגיה". אני מציע כי תתחילי משם.

daneil6776

New member
^^החוויה המאגית^^

משהו קרא את הספר החוויה המאגית איך הוא?

אני קראתי

מדובר בספר עיוני שמנתח מאגיה מנקודת מבט אנתרופולוגית, תוך סקירת התייחסויות אנתרופולוגיות קודמות לנושא. המאגיה שהוא עוסק בה היא מאגיה עממית, בעיקר מהודו. אין בכלל נגיעה במאגיה מודרנית (נאו-פגנית או טקסית-יודאו-נוצרית). בעיניי הספר היה מעניין מאד, אבל הוא לא ספר לימוד, אם זה מה שאת מחפשת.

Tatu4Taty

New member
מסכים עם רובין

אם העניין שלך בנושא רציני, הייתי קונה אותו בכל מקרה. לא רע ללמוד על נקודות מבט שונות למאגיה, ואפשר למצוא אותו במחירים מצחיקים של 20-25 ש"ח במוזלים (אני מצאתי בסטימצקי).

daneil6776

New member
../images/Emo75.gifשנה טובה ^^

אוקי רציתי להגיד לכולם בפורום שנה טוב ותודה שעזרתם לי בכל שאלה ששאלתי אני שמחה שיש את הפורום הזה שלכולכם תהיה שנה טובה ומתוקה

למעלה