מתחילה להזיע..

מתחילה להזיע..

הכל חוזר אלי כמו בומרנג... אני לא ישנה אני לא נושמת אני מזיעה שאני לחוצה ואני לא יכולה להסתובב עם אנשים יותר מדי.. אני מרגישה מנותקת כאילו הכל לא קשור אלי... אני חושבת יותר מדי ולא יכולה,לא מגיעה למטרות שלי.. זה קשה! היתה לי תקופה טובה לפני שבועיים,לאן היא נעלמה. מה אני יעשה עוד חודשיים?!?! שיפסיקו לי את הפרוזאק?!?! אני לא יכולה ללכת לפסיכיאטר הזה עוד פעם,הוא נוראי. אני שונאת אותו. אני שונאת את עצמי!!

ומה אומר שהבא לא יהיה כמוהו...

אני מפחדת,יש לי ניסיון רק עם מטפלים מכל הסוגים והגוונים..

בוזיקית

New member
אבל מתוקה, אם לא תנסי לא תדעי!

אני כבר 18 שנים מחיי בטיפול לסירוגין ואך טבעי שלא עם כל אחד תהיה כימיה! נסי למתן התנגדות פנימית למטפל, שהרי זו תופעה מאד שכיחה, ונסי להקשיב בראש פתוח. תספרי לפחות עד 5 עד שתחרצי עליו דעתך. אולי בכל זאת יש משהו בדבריו? היי כנה עם עצמך. לא תמיד נעים לנו לשמוע את האמת, ועוד מדמות סמכותית כמו פסיכיאטר. ואם אחרי שבחנת בליבך והגעת למסקנה שאין דיבור בכלל, רק אז נסי להחליף מטפל. מה כבר יש לך להפסיד? בהצלחה צללית יקרה!

אבי2407

New member
לצללית המתוקה !!!../images/Emo91.gif

אני לא חושב שאת צריכה להחליף פסיכיאטר זה לא קשור את הפסיכיאטר לא צריכים לאהוב נשמה בסך הכל שיהיה נחמד כי הטיפול הוא הכי פשוט שיש, בכדורים מעלים מינון לפי הצורך או שמחליפים כדור עד שמוצאים כדור שמתאים בכל אופן תתקשרי אליו תספרי לו על החרדות שחוזרות ושיעלה לך את הפרוזאק או שיחליף לך ולמה בכלל להפסיק את הטיפול בעוד חודשיים ? בכל אופן אני מאחל לך שתרגישי הכי טוב שיכול להיות לך מבין אותך מכל הלב מזדהה עם כל הרגשה ופחד את יכולה להתגבר על זה !!! אם תצטרכי עזרה או סתם לדבר תחזרי אליי מחכה לך ..............

הפסקת טיפול.

אני לא רוצה להיות מטופלת בכדורים במשך כל חיי.. אני רוצה לדעת שאת ההצלחה של היציאה מהחרדה אני עושה בעצמי. ושלא כדורים כימיים עוזרים לי,זאת גם הייתה הסיבה שכל כך נחרדתי לקחת אותם ולקח לי חודשיים לשכנע את עצמי לקחת אותם. הפסיכיאטר הזה.. אני פשוט לא אוהבת אותו... האינטואיציות שלי אף פעם לא משקרות,מה לעשות,אני יודעת לפני שאני עושה.

netnelaa26

New member
אוווווווו אני מרגישה בדיוק בדיוק

כמוך אני לא נרדמת לא ישנה בלילות אני מרגישה איך הלב דופק לי מהר כאשר אני נלחצת ולא משנה ממה ואז גם יש לי כאביי בטן נוראים ואני מרגישה איך הכל מתבלגן לי בתוך הבטן איך הכל מתהפך וכן מרגישה מנותקת מהכלללללל גם כאשר אני חושבת שאני נמאצת באיזה מקום עם אנשים אני מרגישה מנותקת כאילו משהו חוסם אותי ולא נותן לי לצאת החוצה משהו מכביד עלייו אני לא יודעת מה ולמה ? כל כך מבינה אותך אני כבר שבוע שיש לי את ההרגשה הנוראית הזאת שהפעם היא יותר גרועה אני כבר שנתיים שאני בחרדה אבל השבוע הזה בכלל אני נמצאת במצב מזה מבולגן עם עצמי אני מנסה להירגע להרגיע את עצמי לדבר עם חברות אבל בטכלס אין זה פשוט לא עוזר אני זוכרת שיום שבת ישנתי אצל חברה שלי פתאום ישבתי על המחשב והתחלתי להזיל דמעות ופשוט התחלתי לבכות בבכי נוראי מרוב בכי מרוב כאב התחלתי ליבב בזמן שאני בוכה מה שבדרך כלל לא קורא לי אבל הפעם זה פשוט חנק אותי מעבר למה שאני רגילה ויש לי חברה פשוט מקסימה מדהימה באתי אליה בוכה היא דיי פחדה ולא ידעה איך לגשת אבל היא מכירה אותי לא מהיום ועצם זה שהיא חברה שלי והיא נשארת שם איתי ברגעים הכי קשים שלי לזה אני קוראת חברה אמיתית לא צריך לדבר לא צריך לייעץ ( לא שזה מזיק ) צריך לחבק להקשיב וגם כשאין לי מה להגיד היא מסתכלת עליי ובעניים שלה אני פשוט רואה שהיא רוצה לעזור ולא יודעת איך אבל בשבילי זה מספיק בשבילי היא עשתה הרבה זה כל מה שאני יכולה לבקש חברה מדהימה ואני פשוט אומרת לעצמי כל הזמן תודה שיש לי 2 חברות כאלו מקסימות תמיד שאני צריכה משען ללב הם שם הם מרגישות אותי עוד לפניי שאני בכלל מנסה להוציא משפט כמו רע לי לא טוב לי הם מרגישות יודעות ומחבקות זה המתנה הכי הכי מדהימה שיש לי וכל יום שעובר מהחרדה לצערי אני כל הזמן מפחדת שיום יבוא וכל אחת תלך לדרכה ותבנה לה את הקן שלה הפחד הכי גדול שלי זה לאבד אותם נשמע פלצני? אבל כזאת אני וכל הזמן שאני מדברת איתם על זה הם צוחקות עליי כנראה שהם נתקעו איתי לתמיד אני מקווה .....

כאילו אני כתבתי את ההודעה עם

שם משתמש אחר
גם לי יש שתי חברות שיודעות.. אחרי הרבה זמן ואחרי הרבה מאוד שאלות... ואני ממש סומכת עליהן... יש לי שאלה - ואם לא תרצי לענות עליה על גבי הפורום אז בבקשה תשלחי לי מסר... למה את לא נרדמת בלילות... מה הדבר שמפריע לך?

המשך...

אני יודעת שזאת שאלה קצת (מאוד) חודרנית .. אבל באמת שיש מטרה למה שאני שואלת.. מעניין אותי אולי שתינו באותו מצב בדיוק..

netnelaa26

New member
ממ זה מסובך מדיי הרבה דברים מפריעים

לי ולא נותנים לי לישון קשה לי להסביר את זה על רגל אחת צריך להכיר אותי בכדיי להבין כי אני עצמי עוד לא ממש מבינה למה זה קורה לי אני רק יודעת שקשה לי להתמודד עם דברים בחיי היום יום זה מכניס אותי למצבים של דכאון וחרדה שאני לא מצליחה להתמודד כמטע בכל דבר שאני מנסה זה לא ממש הולך לי זה בגדול אני בהחלט מעדיפה לא לפרט כי יש דברים שאני חשובת שאני מעדיפה להשאיר אותם לעצמי אני מקווה שאת מבינה אותי

אני מאוד מבינה..

מאוד מאוד מבינה... אני לא כתבתי את ההודעה בשביל לגרום לך אי נוחות. מצטערת אם עשיתי את זה...

יש לך מזל גדול נט ../images/Emo141.gif

שיש לך חברה טובה כזו ושאת יכולה לשפוך לפניה את הלב והדמעות... "לא צריך לדבר לא צריך לייעץ ( לא שזה מזיק ) צריך לחבק להקשיב וגם כשאין לי מה להגיד היא מסתכלת עליי ובעניים שלה אני פשוט רואה שהיא רוצה לעזור ולא יודעת איך אבל בשבילי זה מספיק" מקשיבה למה שאת אומרת. לפעמים כשמנסים לייעץ, "להציל", משהו מתפספס כי מה שדרוש זה בעצם חבוק, הקשבה, יחס. כל כך פשוט וכל כך קל לשכוח.

למעלה