מתחילה להיות גאה בעצמי

מתחילה להיות גאה בעצמי

אחרי שנה של הסתמכות על מסעדות / קפיטריה ובישולים רק בסופ"ש, לקחתי את עצמי בידיים והכנתי לי ארוחת ערב נחמדה בסתם יום חול רגיל במקום לאכול סנדוויץ' או להזמין שוב ממסעדה
אז מה היה?
טופו אפוי מהמתכון של יוספה
נתחי סויה
ירקות מוקפצים
לקינוח - סופלה שוקולד
וכמובן - עוגיות גרנולה ושוקו צ'יפס
 

ladybug6

New member
בצדק! :)

כל הכבוד,
לרוב זה גם משתלם כי אח"כ יש לך אוכל לכמה ימים של שאריות ומספיק רק לחתוך סלט טרי ליד או לדחוף מה שנשאר לפיתה ולקחת איתך..
 

יוספה 51

New member
כל הכבוד, נראה יופי. נכון שאחרי כמה

פעמים כאלו יש חשק להמשיך ולבשל? מוצאת את עצמי לפעמים אפילו מעדיפה את הבישולים על פני המסעדות (בטח כשמדובר בכאלו שאינן טבעוניות), וזה עדיין משונה לי.
 

ladybug6

New member
אני חופשי מעדיפה בישולים על מסעדות

מבחינת הטעם.
זה ממש נהיה מבאס כבר, אבל זו האמת.
וזה לא בהכרח כי אני בשלנית על, זה פשוט שהאוכל הטבעוני במסעדות נוטה להיות משעמם עד בלתי אכיל... ובבית לפחות זה טעים, גם אם לא מסעיר במיוחד.
 
למעלה