מתחילה להכיר מקרוב

Shame in you

New member
מתחילה להכיר מקרוב

את רדיוהד. the bends- אחחחחחחחחח איזה דיסק... אתם ממליצים על פבלו הוני?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאמ.. בין שאר

האלבומים של רדיוהד, פאבלו אצלי במקום האחרון, זה לא שהוא גרוע, זה שיש יותר טובים ממנו.. ממליצה לך מאד מאד לשמוע את האלבום Ok Computer כל הפורום פה ימליץ לך לשמוע אותו, הוא פשוט מצויין.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifבטח,

אלה הקליפים/סינגלים שיצאו מהאלבום, של שירים מצויינים Paranoid Android Karma Police No Surprises אלה בעצם הכי מוכרים מהאלבום ואלה שאני אוהבת: Exit Music (For A Film) Subterranean Homesick Alien Climbing Up The Walls The Tourist ובאמת, כל האלבום הזה גאוני, תקשיבי לכולו, זה מהאלבומים האלה שהם פשוט אלבומי חובה.

Knives Out

New member
פשוט תקשיבי ל:

Ok Computer ו Kid A ואחרי שתעכלי כל אחד כבר תלמדי לבד ובעזרתנו על השאר. :)

vegetable man

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא

אל תקשיבי לשירים מתוך Ok computer זו יצירת מופת, ויצירה שצריך לשמוע אותה במלואה, ולא שירים ממנה. כל השירים בה ממש טובים, ואין אחד פה שיגיד לך שלא. את חייבת את זה לעצמך. זהו

לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא

תקחי את עצתי (אותה עצה בדיוק) - אני פשוט מעדיף שאנשים ייקחו את העצות שלי....יש לי יותר מידי גם ככה...צריך להיפטר מהמלאי. (need for attention)

vegetable man

New member
מכריז על מכירת חיסול!!!

SALE מטורף עצות במגוון תחומים ונושאים כגון: דיסקוגרפיה, הופעות, חדשות במחירים מצחיקים!!! כל הקונה 2 עצות ממני ו-3 מ-Black Eyed Angel יקבל
*לא כולל את אותם עצות

Knives Out

New member
תמשיכו עם העיצות שלכם אבל אני..

הצעתי את העצה הזו לפניכם - הקרדיט והכסף שייכים לי!

זה שוק תחרותי פה...תאלץ להילחם על

כל גרוש... במיוחד מכיוון שה- sale של veg man ואנוכי הולך כל כך טוב... אין כמו להיות אוטוריטה בנושא מסויים..... סיבוב עצות on the hous!!!!! אחח.....החיים יפים (למרות הבחינות בבלשנות, סקירת ספרות, ושירה....)

טו שה....../images/Emo8.gif

ועל זה נאמר....סייג לחכמה שתיקה.. אבל אף פעם לא טענתי שאני חכם - אז הכל בסדר..

למעלה