למה נגרע?גם לנו מגיע למצוא זוגיות אמיתית חום ואהבה אמיתית ללא תנאים ללא פזילות בטוב ובלא נחמד אבל כמו שאומרים הגבר המצוי והרצוי כנראה נשוי... כותבת מילים אלו על סף יאוש
תגידי לעצמך, מה את עושה בשביל להשיג זוגיות??? בדרך כלל שום דבר טוב לא מגיע לבד מעצמו... אמר פעם מישו חכם "אם אתה ממשיך ללכת באותה דרך, אל תתפלא שאתה מגיע לאותו מקום"
היאוש לא יקדם שום מהלך והוא פתרון לא יעיל באם תראי לנכון בואי למפגשי פנויים פנויות שאני מארגן ברמה גבוהה או השאירי הודעה ואשמח לנסות למצוא אדם כלבבך 036031800
שלום לך לבבית היקרה.אסור להתייאש בעולם הזה כלל וכלל.כל זמן שלא מצאת את מבוקשך אין זה אומר שהבעיה היא בך.אלא שעדיין לא נמצא הראוי לך.זה לא העיקר להיות עם בן זוג או נשוי.אלא עם מי להיות.כל זמן שאת לבד את אדון לעצמך ואין מי יאמר לך מה תעשי או מה תפעלי.ישנם נשים שיש להם בן זוג אך החיים שלהן אינם חיים.לא נראה לי שחכמה כמותך רוצה להיות בתוך הקטגוריה הזו.אני מאמין בכל לב שהקב"ה הוא המזווג זיווגים.ואל תשכחי נשמה טובה.אדם ניכר בשלושה דברים בכוסו כיסו וכעסו.עדיף למצוא את בן הזוג מאוחר מאשר להיות עם מישהו שלא ידע לכבד להוקיר להעניק לאהוב ולהיות קשוב לדברייך.מאחל לך בכל לב שהייאוש לא יהיה מנת חלקך ובעז"ה סוף הכבוד לבוא.אל ייאוש יקירתי.שלך: החותם המלכותי.(בטעות רשמתי החתום הצלכותי).
אל יאוש,תתפללי להשם,ואני ממליצה לקרוא הספר בשערי התודה, אני מבטיחה לך שתיישמי את העצות הנבונות תלמדי למשוך לחייך מה שמתאים לך. ראשית כל תרגעי,תבטחי בהשם-ותודי על זה שעדיין אין לך זוגיות=יש כאן קסם בהצלחה!
ושואל את עצמי, מה אנחנו צריכים לעשות בכדי שפרק ב' יצליח. מה לעשות כדי להתגבר על הפחדים, ולהתמודד עם השבר שעברנו מבלי שישפיע לרעה על יכולתנו לבחור ולמצא.