מתחילה להתייאש...

מתחילה להתייאש...

שלום, התינוקת שלי בת 3שבועות, הבת הרביעית, אבל הראשונה שיונקת הנקה מלאה (כמעט). השדיים שלי מאוד גדולים, פטמות די שטוחות ואחת מהן גם פחוסה וקשה להתחבר אליה. אני חושבת שאין לי מספיק חלב. היא יונקת כ 40דק-שעה משני הצדדים ועדיין נשארת רעבה. לפעמים אני משלימה לה תמ״ל או בלילה נותנת ארוחה אחת של תמל. הבעיה היא שלפעמים היא מקיאה את התמל אז ניסיתי לשאוב ובקושי ויצא לי 60ccמשני הצדדים ואז בהנקה שאחרי השאיבה אני מרגישה שאין לי מספיק חלב. הלילה והיום היא לא עזבה אותי ומיותר לציין שהדבר קשה כפליים כשיש 3 ילדים שזקוקים לי בנוסף.
מה לעשות??? הפטמות כבר כואבות לי מהשאיבות וההנקות, אני עייפה ומרגישה שאני עושה עוול לילדים האחרים. לא רוצה לוותר על ההנקה שסוף סוף הצלחתי אבל מרגישה שעם תמל יהיה לי יותר קל לנהל סדר יום, לדעת שאכלה מספיק ולישון קצת יותר טוב בלילה כי גם בעלי יוכל לעזור.
נ.ב. היא עושה קקי ופיפי בכמות יפה ומספיקה. לפעמים אפילו יותר קקי ממה שהייתי מצפה.
תודה מראש וחג שמח

לא להתייאש

שלום לך וחג שמח!כל הכבוד לך על ההנקה עד כה, זה לא מובן מאליו במיוחד עם עוד שלושה ילדים. מה שאת מתארת ביממה האחרונה (יניקה רצופה) נשמע כמו קפיצת גדילה וזה גם מתאים לגיל שלה. בד״כ קפיצת גדילה נמשכת כיממה, היניקה הממושכת והרציפה היא הדרך שלה ע״י הגברת הגירוי הגדלת כמויות החלב בהתאם לצרכיה. יעבור בקרוב, לא להתייאש!הקושי בהנקה תוך טיפול בעוד שלושה ילדים הוא מובן, הרצון שלך וההבנה שזה הדבר הטוב ביותר בשבילה הוא בעצם המניע שלך להמשיך ולא להתייאש. עשי כמיטב יכולתך, עד כה נשמע שאת עושה את המקסימום וזה נהדר. תזכרי שכאשר ההנקה מתבססת בסביבות גיל חודש זה הופך להיות יותר פשוט וקל להתמודד. המשיכי כך, בהצלחה!

תודה
ועוד שאלונת...

האם כדאי לקחת כמוסות חילבה? קנו לי של חברת הדס. יש כמוסות מומלצות יותר או פחות? יש לך מושג אם עושות ריח רע?תודה רבה ואנסה לא לוותר!!! אני ככ שמחה שהיא יונקת??

חילבה בהנקה

שוב שלום,אני בטוחה שזה שהיא מצליחה לינוק זה מה שמדרבן אותך להמשיך למרות הקושי. כל הכבוד, המשיכי כך. לגבי החילבה, ידוע שהוא מגביר כמות חלב, לא כ״כ משנה של איזה חברה. בד״כ אם לוקחים חילבה בכדורים הריח לא מאוד מורגש.שיהיה בהצלחה!

למעלה