מתחילה לחזור לעצמי

ליצה

New member
מתחילה לחזור לעצמי../images/Emo87.gif

חזרתי לחדר הכושר, כל כך התגעגעתי (הייתי שם עד אמצע תשיעי) לשמחתי הרבה יש שם שמרטפיה כך שאדם ואני מבלים יחדיו. השמרטפיה מקסימה וידידותית ואני מרגישה מאוד בטוחה להשאיר את אדם שם, מה גם שאפשר לקרוא לי תוך שניה. ההרגשה נפלאה, אני עושה בעיקר שעורי עיצוב ומתיחות כדי לשקם את גופי הכאוב מהלידה ומסחיבת השמנמן. ואחת מהמטרות היא כמובן להיות מסוגלת ללבוש את בגדי החורף הישנים שלי. טוב לי.

משוש30

New member
איזה יופי נשמע מצויין! הלוואי ובחדר

כושר שלי הייתה שמרטפיה...היה מקל מאד על חיי תהני לך!

כל הכבוד, והזמנה להרצאה

כל הכבוד על החזרה המהירה לחדר הכושר. אבל....האם את מודעת לכל נושא רצפת האגן - הטראומה שהוא עבר בהריון ובלידה והצורך בשיקומו? את מוזמנת להרצאה + תירגול בנושא שרירי הבטן ורצפת האגן לנשים בין לידות, שמועברת על ידי פיזיוטרפיסטית מוסמכת המתמחה בשיקום אורו-גניקולוגי, היום בערב בכפר סבא. הסדנא היום ב 20:00 עלות של 50ש"ח.לפרטים נוספים: 09-7657441

ליצה

New member
תודה, אכן אני מודעת.

אני עובדת בהדרכת מדריכה שמומחית לעניין של ספורט בהריון ואחרי לידה. ועושה בעיקר עיצוב ופחות קפיצות וארובי (זה יותר מאוחר). כ"ס קצת רחוק לי...

קרניר

New member
כל הכבוד לך!!!

נשמע שאת אכן בדרך הנכונה... איפה את גרה? חדר כושר שיש בו שמרטפיה נשמע מעולה! איפה זה?

ליצה

New member
בת"א

אכן זה מאוד ייחודי, והשמרטפיה מעולה, חבר'ה מבוגרים יחסית ומאוד מנוסים עם ילדים. השמרטפיה היא חדר גדול עם שטיח סול, ומלא צעצועים ובריכת כדורים, פופים ועוד... ממש כיף.

lulyK

New member
איזה כייף!

אני אמשיך לכתת את רגליי להתעמלות באמצע הלילה........

mummy

New member
איזה כייף. נשמע מעולה

ואני מתה לדעת איפה יש מכון כושר כזה בתל אביב... לא שאני אלך עכשיו, אבל אולי פעם (?).

ליצה

New member
יש חניון ממול...

ממש זול שעתיים 6 ש"ח ומעבר לזה ועד מקסימום 10 ש"ח...

אפרת12

New member
את בטוחה שזה רחוב הירקון../images/Emo35.gif

בתל אביב
הרחוב שפעם עשיתי אחורה פנה וחזרתי הביתה כי ממש לא נראה לי לשלם את מחירי החניה שם
...

למעלה