מתחילה לראות את העתיד

מתחילה לראות את העתיד

הרבה זמן לא הייתי פה. אבל עכשיו יש לי איזשהיא עלייה. וכבר בסוף שבוע שעבר והיום 3 אנשים התענינו בהצגות, חוגים וכ'ו. אין לי עדיין כ"כ הרבה חומר באמתחתי אבל המוטיבציה עולה ועולה ובסוף השבוע הקרוב אני מציגה ביום הולדתה של בתי. לקט של קטעים קצרים שחיברתי ביחד. אני ממש נלהבת ומתרגשת ואח"כ צריך לשנס מותניים ולהתחיל להכין דברים לשנה הבאה. שיהיה לכולנו שבוע מצויין כמו השבוע שלי
המון קינמון

גליתוי

New member
כל הכבוד!

בדרך כלל כשמתחילים דברים מתגלגלים כבר בעצמם. נשמע שאת על הגל! צלילה נעימה ותספרי לנו חוויות...

באמת הרגשתי שהיה חסר בפורום טעם קינמוני

אכן זמן רב לא שמענו ממך ( שלא תחשבי שלא שמתי לב או כפי שאני נוהג לומר: האח הגדול רואה הכככללל - אז נא להתנהג בהתאם ) זה שאת מתחילה לראות את העתיד זו כבר התחלה ואפילו טובה!!!! אם יש מוטיבצייה, רצון ונכונות להשקיע מהלב אז הדרך כבר מתחילה להיסלל אף אחד לא מתחיל עם המון חומר, זה מצטבר עם הזמן ובהתאם לצרכים ולהצלחה מבחינת ההזמנות מעבר לזה שמי אמר שחייבים הרבה חומר - גם במקרה זה מתאים המשפט הידוע: " לא חשובה הכמות אלא האיכות " איזה כייף לקרוא שאת נלהבת ומתרגשת
שיהיו לך ולכולנו הרבה שבועות וחודשים מצויינים כמו השבוע שלך
ויופי שחזרת אלינו

תודה תודה

אני עכשיו כל כולי עסוקה בהופעה ההולכת וקרבה ביום הולדתה של בתי. וזה צריך להיות 100% ואף יותר קודם כל עבורי, ולילדים ואולי אף למספר הורים (חלקם באים במיוחד) וסוף סוף גם המשפחה תראה אותי ותבין שאני לא סתם "משחקת" בבובות. ואח"כ אני אתפנה להתחיל לסלול לי את דרכי. יאללה מחר יום חזרות לילה טוב המווווון קינמון

הלו קינמונת !!

באמת נעלמת לנו, איזה יופי שאת פה !! גאה בך ושמחה לשמוע על ההתפתחות וההתקדמות ... מזדהה איתך כל כך ונשמע ששתינו בדרך למעלה !

הדרך הנכונה היא למעלה!!!

בעלי הפתיע אותי בתפאורה פשוטה ומדליקה הוא הכין לי בדיוק את מה שרציתי (אחרי שהלכתי לישון) והבוקר שקמתי ראיתי... יום מקסים לכולנו וביום שבת מזג אויר חם לכבוד

בקרוב מאוד

אני יודעת, עוד לא הגענו לשלב הזה בימים הקרובים זה יקרה , מבטיחה!!! כרגע במקביל לחזרות וההכנות יש לנו צרות של ביוב וזה ממש לא נעים, ו
למי שגר בבית דירות תשמחו שזה נחסך מכם. זה ממש ד-ו-ח-ה המשך יום נעים המון קינמון

מזל טוב לילדה ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

ובהצלחה לך עם ההצגה שהכנת - מחזיקים אצבעות כשתתפני נשמח לראות תמונות ( תני לבעלך
בשמך ובשמנו ) של הכל ולשמוע יותר בפירוט על הקטעים שהעלת, האם יש בינהם קשר מסויים ולשמוע חוויות נוספות. שבת שלום מזג אוויר נפלא
ומסיבת יום הולדת מוצלחת ומהנה

הופעת בכורה

זהו נגמר, היה מצויין. עכשיו הסתכלתי בקלטת וסימנתי לי מה צריך לשפר. התגובות של הילדים היו נהדרות, הם צחקו , הגיבו וכ'ו. כמובן שיום קודם הצטננתי נוראות, ויש לי כאבי ראש איומים(וכל הנלווה) למדתי גם דבר חשוב שאולי עדיף הצגה שלמה ולא קטעים קצרים, לילדים כמובן. לא לכעוס עליי, אולי בעתיד אחשוב אחרת דודי, שבוע שעבר פנו אליי שאבוא להופעה בגן של הילד (על תקן אמא מעשירה בתנדבות) אמרתי לגננת שאם הועד משלם אז אבוא. ובאותה נשימה אמרתי לה שאני מופיעה רק בתשלום!!! זהו, אני הולכת לקחת כדור, ולנוח לפני שהילדים חוזרים הביתה. כשיהיו תמונות (אני מאותגרת טכנולוגית) אעלה אותן. יום המשפחה מקסים לכולם. לי יש 2 מסיבות בבי"ס ומחר בגן. וכולם מבקשים תמונות של הילד "שהוא היה קטן" יום טוב לכולנו ולך דודי בעיקר
המון קינמון

למעלה