מתחילה מחר עבודה חדשה, מסמנת
אבל

michal24

New member
מתחילה מחר עבודה חדשה, מסמנת../images/Emo127.gif אבל

אבל חוששת... אחד הפחדים הגדולים שלי מאז ומתמיד הם שינויים ומסגרות חדשות. לוקח לי המון זמן להתרגל למסגרת ולהרגיש בה מספיק נוח ובטוחה כדי להיפתח, בד"כ אנשים "מגלים" אותי פתאום ואומרים שכשבאתי הם חשבו שאני ביישנית ושקטה ופתאום הם מגלים שבדיוק ההפך :) עובדת על עצמי לגרש את השדים ולהתחיל באופטימיות. מה אתם אומרים, תחזיקו אצבעות ?

shirleyrozental

New member
מחזיקה אצבעות ../images/Emo24.gif

שיהיה בהצלחה
זה בסדר, אף אחד לא מסתגל בקלות למקומות חדשים... לגמרי טבעי ונורמלי

בטח נחזיק מיכלי

תתחדשי לך ומקווה שתהיה לך עבודה כיפית ומהנה. המון הצלחה - ותספרי לנו איך היה היום הראשון?

michal24

New member
../images/Emo140.gifמשתפת על מה שעבר עד כה

טוב, אז בואו נתחיל מזה שאני אזכיר שעזבתי ביוזמתי מקום עבודה טוב עם תנאים טובים והכל, אחרי 4 שנים, כי החלטתי לעשות שינוי בתחום המקצועי (מניהול פרוייקטים למשאבי אנוש), ולא התאפשר במקום הנוכחי. אז זה לא מבצ שפיטרו אותי ו"זה מה יש", עצם העזיבה מרצון העלתה בי חששות שאולי אני לא אמצא, ואולי עשיתי טעות, אבל כל הזמן הזכרתי לעצמי שזה לא מה שאני רוצה לעשות בחיים, ובאמת לקח לי ממש מעט זמן למצוא עבודה. עד עכשיו גיליתי שנפלתי לחברה מאוד חמה, הרגשה משפחתית מהשניה הראשונה ועד האחרונה, כלם כ"כ נחמדים שזה פשוט מפתיע אותי בכל שניה מחדש ! די מעניין, אם כי הרבה פחות דינאמי מהעבודה הקודמת שלי (שהייתה קיצוניות מוחלט לצד השני של רגוע, לחץ היסטרי תמידי עד כדי סיוטים בלילה), אני עדיין בהדרכה אבל משתדלת לקחת את זה כל יום בנפרד וברגוע - מרגיש די טוב.

עכשיו קראתי גם את העדכון

נחמד לשמוע שאת מרגישה טוב בעבודה החדשה מקווה שימשיך ושיהיה לך המון בהצלחה גם בהמשך

למעלה