מתחילה שוב...

Smadalita1976

New member
מתחילה שוב...

שלום בנות יקרות,

אני מתחילה שוב טיפולים. לפני כמעט שנה ילדתי בן חמודי (בעוד שלושה שבועות יומולדת!!).
נכנסתי להריון לאחר 4 טיפולים מאוד אינטנסיבים.
החלטנו לחזור לטיפולים לילד שני ואני לא יודעת למה, אבל הפעם אני פשוט מפחדת יותר ואף חוששת.
למה? אין לי מושג. אולי כי כבר יש ילד ואני חוששת איך אסתדר בטיפולים....בהריון ואחרי....
אתן יודעות איך זה - גם ילד אחד זה קשה לפעמים...איך מסתדרים?
אני יודעת שאני נשמעת מטומטמת...ביחוד אחרי הנס שקרה לנו. וכן - אני מאוד רוצה עוד ילד!
אבל יש לי מלא חששות....אשמח לתמיכה....ואולי נשים שעברו או עוברות טיפולים לילד שני יכולות לספר לי איך הולך להן?

תודה מראש,
מאמא שמאוד שמחה, אבל גם חוששת..

Almog6607

New member
קודם כל בהצלחה...

אני חזרתי לטיפולים כשהתאומים שלי היו בני חצי שנה.... כן משוגעת אבל באמת פחדתי שיקח הרבה זמן..
דווקא בגלל שיש ילד בבית לדעתי זה קל יותר, את יותר עסוקה,
ילדת כבר פעם אחת את מאמינה שהגוף שלך יכול לשחזר את ההצלחה.. וזה מאד מקל,
וגם אם חלילה הדרך מתארכת תמיד יש לך קטנטני חמוד שמחכה לך,

אני יכולה לשתף שעכשיו אני בטיפולים לרביעי ומקוה מאד מאד שזה יקרה במהרה
בהצלחה!!!!

גם אני חוזרת לפעם שנייה

יש לי בבית נסיכה בת 8 חודשים ומחכה למחזור הבא כדי להתחיל....
אני חוששת בעיקר מההתנהלות אחרי ההחזרה, בהחזרה הקודמת נחתי 3 ימים בבית והפעם הרי זה לא אפשרי את לא נחה לרגע...
אז בעיקר חוששת שזה לא יתפס בגלל המאמץ...

Almog6607

New member
אחרי ההחזרה חפרתי לרופא שהחזיר..

הוא אמר שביום הראשון כדאי לנוח, ו
למחרת מבחינתו לחזור לשיגרה, ולטענתו אי מנוחה לא תוביל לכישלון הסבב,
אז החלטתי שאמבטיות וכאלה על בעלי, אבל למשל להרים את הקטנה אין מצב שאצליח לא להרים מידי פעם,
והקטנה שלך שוקלת הרבה פחות משלי..
ואסור לשכוח שהגוף שלך רגיל להרים אותה אז לא נראה לי שזו בעיה
שיהיה המון בהצלחה!! את מתחילה סבב מוקפאים?

anguly

New member
חשוב לי לציין כי המאמץ אינו פוגע בסיכויי

הקליטה של העוברים.
הבעיה עם מאמץ הוא הסיכון של תסביב שלחתי, לכן במחזור מוקפאים אפשר לחזור לשיגרה רגילה.
במחזור מלא צריך להזהר כדי להפחית את הסיכון לתסביב שחלתי, אבל אין לכך כל השפעה על הסיכויים של העוברים להקלט.
מיכל וענת שלי היו מסבב מוקפאים כיון שכך חזרתי לשיגרה פעילה התרוצצתי, הרמתי ילדות של חברות בנות שנה, עליתי וירדתי מדרגות, זה לא הפריע לשלושת העוברים שלי להקלט.

את הנסיכה שלך את יכולה להרים בישיבה , ואם היא רק בת 8 חודשים היא בודאי לא מאד כבדה...

שיהיה בהצלחה

HiLoLiT7

New member
אני הרמתי חופשי את הילדים

אל תחששו מזה, זה ממש לא משפיע.
צריך להיזהר אולי אחרי שאיבה אם השחלות נפוחות יש סיכוי שהשחלה תסתובב אבל זה לא שכיח.

HiLoLiT7

New member
זה קורה גם בהריון?

ואוו חידשת לי, חשבתי שצריך להיזהר רק בשבוע הראשון שהכל עוד נפוח וכזה
אני מרימה חופשי לא חשבתי לרגע שיכול לקרות משהו כזה כ״כ הרבה זמן אחרי השאיבה ועוד בכלל אם יש הריון אז הכל כבר נקלט מי בכלל חושב להיזהר עם הילדים?

anguly

New member
אצלי בשבוע 16 השחלות היו עדיין מוגדלות מאד

בהריון גירוי היתר יכול להמשך שבועות רבים ולכן בהחלט הסיכוי הזה נשאר ונשמר לאורך זמן דווקא אם מצליחים.

HiLoLiT7

New member
זה מסביר לי את הבטן העצומה שיש בתחילת הריון

האמת שמה שאת כותבת מסביר לי את הבטן העצומה שיש בתחילת הריון.
בהריון עם הבן שלי מההתחלה משבוע 6 כולם כבר ראו שאני בהריון אי אפשר היה להסתיר את זה ואני קוראת הרבה בנות בהריון אחרי טיפולים שכותבות על הבטן הגדולה בתחילת הריון. אני בחורה רזה ויש לי הרבה חברות אפילו פחות רזות ממני אבל רזות שיכולות להסתיר את הבטן עד שבוע 12 לפחות...

anguly

New member
בהחלט מסביר

השחלות שלי היו מאד מוגדלות היו לי כמה ציסטות של 6 ס"מ זה כמו בלונים קטנים

למעלה