מתחילה (?)

IroniCliche

New member
מתחילה (?)

אני בחיפושי פסנתר לא יקר יד שנייה, אז קודם כל, אם למישהו יש מידע, הוא יותר ממוזמן לחלוק. הסיבה שרציתי לדעת לנגן על הפסנתר היא שהוא פשוט כלי שנשמע יפה, ושיש בו אינספור אפשרויות להלחנה, יש לי רקע של גיטרה- ליווי אך לא תווים, ובגיטרה זה קצת יותר קשה להלחין. אבל אני בשלב הרהורים של -האם שווה לי להיכנס לזה? כי עצם קניית הפסנתר פירושה להתחייב ,עומדת לפני שנת לימודים קשה שאני לא בטוחה שאני אוכל להתפנות לפסנתר כל ערב, אז במילים אחרות אני מבקשת מכם לעזור לי להשיב אליי את הרצון לפסנתר, כי אני מוצאת הרבה סיבות לא ללכת בכיוון הזה פתאום, משום מה.

galgal15

New member
שלום לך,

לדעתי ישנו פתרון די פשוט לבעיה שלך. נכון שקנית פסנתר היא מין התחייבות לכן ניתן להתחיל בכלי מקלדת אחר ויותר זול כמו למשל אורגנית שהרבה יותר זולה מפסנתר, לנסות מספר חודשים, לראות אם את אוהבת ונהנת ואם כן לקנות פסנתר. כמובן שאת יכולה גם לשכור פסנתר. אם יש לך רקע של גיטרה כבר אני בטוח שיהיה לך הרבה יותר קל גם אם את לא יודעת תווים כי בכל זאת זה רקע מוזיקלי... אז בהצלחה!

IroniCliche

New member
אני ממש אבל ממש

לא סובלת אורגנית. זה לגמרי שונה בשבילי ואין בה את הקסם שיש בפסנתר..

galgal15

New member
ברור שאין באורגנית את הקסם שיש בפסנ

אבל רק כדי לראות אם מתחברים לכלי מקלדת ולראות אם אוהבים את זה זה טוב. חבל להשקיע כל כך הרבה כסף בפסנתר אם אתה אפילו לא יודע אם אתה אוהב את זה..

IroniCliche

New member
ומסיבה זו

אני לא ארצה להתחיל עם האורגנית. כי זה לא מה שימשוך אותי לכיוון הפסנתר. זה לא העניין של ה´להסתדר עם הכלי´. לא ממש הבנת את ההודעה שלי.

galgal15

New member
אוו קיי

אני מצטער אבל אני לא יכול להשיב לך את הרצון. את בעצמך אמרת שאת מוצאת סיבות רבות למה לא ללכת בכיוון הזה, אז אולי את באמת צריכה לא ללכת בכיוון הזה...? ניסיתי להשיב לך את הרצון בכך שאמרתי לך שעל אורגנית את כמעט ולא מתחייבת ותוכלי לנסות כלי מקלדת ולראות אם מתאים לך מכיוון שהגדרת את הסיבה העיקרית לכך שאת מעבדת את הרצון לנגן בכך שאת מפחדת שלא תוכלי להתחייב כל יום לשבת ולנגן... אני מתקרב..?

יש איזה פסנתר שאני יודע שבעליו

שוקלים להפטר ממנו מפאת חוסר שימוש. כמה חשבת להשקיע? ואגב, נראה לי שעדיף לך שיהיה לך פסנתר אפילו אם לא תחרשי עליו. את הרי מנגנת גם על גיטרה, אני מניח שתפיקי הנאה מנוכחותו.

SmellyOne

New member
תראי..

אני בהחלט מבינה את המצב בו את נמצאת.. אני אישית לא מסוגלת למצוא את הדומה בין אורגנית לפסנתר. השאלה שאת למעשה צריכה לשאול את עצמך היא האם את באמת אוהבת לנגן בפסנתר, אני בטוחה שיש מישהו שאת מכירה, חברים, משפחה, אולי פסנתר בביתספר? מקום כלשהו שיבהיר לך האם את באמת אוהבת לנגן בפסנתר. אני חושבת שאם את באמת אוהבת פסנתר, זמן לא תהייה בעיה. אם האהבה שלך לפסנתר מספיק גדולה, גם התחייבות לא תמנע ממך מלנגן. אם כסף זאת לא הבעיה במקרה שלך, אני אומרת- לקנות! זה לא חייב להיות פסנתר כנף מפואר בעל ערך היסטורי, את יכולה לקנות פסנתר יד שניה במצב טוב. אם תראי שזה לא זה, ואת ופסנתרים לא הולכים ביחד, שום אסון לא קרה, אמנם לקנות פסנתר זו החלטה חשובה וגדולה אבל יש הרבה דרכים "להיפטר" מפסנתר ואת תוכלי לצאת מזה אפילו עם רווח כספי (אולי. ) חוצמזה, שתמיד אני אהיה מוכנה לקנות אותו :) אז בהצלחה, ואשמח לשמוע על החלטתך הסופית.. גל.

למעלה