מתחילים לחתור במעלה הזרם

מצב
הנושא נעול.

מאיו

New member
מתחילים לחתור במעלה הזרם

מתחילים לחתור במעלה הזרם
היום עלה בי געגוע ומחשבה שאני הכי רוצה עכשיו זה להיות בדרך לביה"ח עם צירים, לקראת לידה. הלידה של אור הייתה האירוע הכי כואב בחיי ועם זאת, הכי יפה ומלא משמעות. אז אחרי שכבר שבועיים אני מוציאה אנרגיות ועצבים בשל הבירוקרטיה, קבעו לי תור לפתיחת תיק בביה"ח בסוף החודש. ולשאלות: מה זה "פתיחת תיק"? מה עושים שם? תודה מראש

לא יודעת מה זה אבל מאחלת הצלחה

מתחילים לחתור במעלה הזרם
היום עלה בי געגוע ומחשבה שאני הכי רוצה עכשיו זה להיות בדרך לביה"ח עם צירים, לקראת לידה. הלידה של אור הייתה האירוע הכי כואב בחיי ועם זאת, הכי יפה ומלא משמעות. אז אחרי שכבר שבועיים אני מוציאה אנרגיות ועצבים בשל הבירוקרטיה, קבעו לי תור לפתיחת תיק בביה"ח בסוף החודש. ולשאלות: מה זה "פתיחת תיק"? מה עושים שם? תודה מראש
לא יודעת מה זה אבל מאחלת הצלחה
לגבי הבירוקרטיה, מבינה אותך, בדיוק אתמול כתבתי הודעה מקטרת ארוכה ומפלצת ההודעות בלעה לי אותה, אולי זה סימן שאני לא צריכה לקטר דווקא על זה
אצלי לא הייתי צריכה לפתוח תיק כי יש לי כבר תיק. גם אני מתגעגעת הכי הרבה ללידה, זו היתה חוויה מדהימה שאני מתה לחזור עליה וכמובן להחזיק תינוק קטן קטן והפעם לדעת מה לעשות איתו
בהצלחה! רחל

אםל2

New member
פתיחת תיק

מתחילים לחתור במעלה הזרם
פתיחת תיק
כוללת חלק אדמיניסטרטיבי, כגון מילוי פרטים אישיים והסבר על הפרוצדורה מול קופת החולים. נוסף לכך, לתיק צריכות להכנס בדיקות רפואיות מסוימות שלך ושל בן זוגך. יכניסו את התוצאות שכבר יש לך ויבקשו ממך להשלים את הבדיקות החסרות (כגון פאפ, איידס, הפטיטיס, א.ק.ג. ועוד). אם יש צורך - יסבירו לך על ההליך הרפואי שאת עומדת לעבור. וזהו! מכאן כל מה שצריך זה פרוטוקול, ויאללה, לעבודה!!! שיהיה לך בהצלחה!

מה פתאום במעלה הזרם?

מתחילים לחתור במעלה הזרם
מה פתאום במעלה הזרם?
זה היה בפעם הקודמת. הפעם זה במורד, ועוד עם רוח גבית שעוזרת ומאיצה! הנה נגמרה לה הביורוקרטיה, התיק אוטוטו פתוח (הליך פורמלי לרישומכם במרכז הרפואי, קבלת רשימת הבדיקות הדרושות, קביעת פגישה עם הרופא לצורך קבלת פרוקטוקול, ולדרך!) ואתם כבר בדרך להריון! שיהיה המון בהצלחה, מאיו!

מאיו

New member
להיפך...

מה פתאום במעלה הזרם?
זה היה בפעם הקודמת. הפעם זה במורד, ועוד עם רוח גבית שעוזרת ומאיצה! הנה נגמרה לה הביורוקרטיה, התיק אוטוטו פתוח (הליך פורמלי לרישומכם במרכז הרפואי, קבלת רשימת הבדיקות הדרושות, קביעת פגישה עם הרופא לצורך קבלת פרוקטוקול, ולדרך!) ואתם כבר בדרך להריון! שיהיה המון בהצלחה, מאיו!
להיפך...
דווקא עכשיו אני מרגישה יותר מתוחה ולחוצה על הריון, בעיקר כי אור כבר בן שלוש וזקוק לאחים. דווקא עכשיו פתאום עולות בי המחשבות של 'לא פייר' שאני לא יכולה לתכנן את ההפרשים בין הילדים ומחשבות ההתמרמרות ההן, שכולן דיברו עליהן ואני לא הבנתי על מה מדובר
אז זה בכל זאת במעלה הזרם, גם כי אנחנו אחרי הריון שנקלט ולא המשיך וכל ההליכים הבירוקרטיים סוחטים ממני כוחות (דבר שלא היה כל כך מורגש בעבר), וגם החשש של איך נסתדר. ובכלל תקופה מורכבת כזו תודה על ההזדמנות והמקום לפתוח ולדבר על הדברים שמעיקים על ה

מצב
הנושא נעול.
למעלה