מתחילים לראות את הסוף

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא, אני לא מתכוון לסוף של המלחמה הזו שלצערי קשה לראות אלא לסוף של מערכת הפורומים של תפוז.

כל מי שגולש בתפוז בשנה האחרונה שם לב שהמערכת בתהליך גסיסה, באגים לא מתוקנים, אי אפשר להירשם או לעדכן רישום (המערכת לא שולחת קודים למרות שהיא מודיעה שכן) והנהלת הפורומים כבר לא קיימת ו/או לא ניתנת להשגה.

אם יש לכם עניין לשמור על מסגרת הפורום כדאי לחפש בהקדם האפשרי מסגרת אלטרנטיבית ולהירשם שם או לחלופין ליצור אצל מישהו מאיתנו סוג של דף קשר כדי שנוכל לעבור יחד כאשר המערכת תקרוס.

להתייחסותכם.

פולגאר

Well-known member
לא, אני לא מתכוון לסוף של המלחמה הזו שלצערי קשה לראות אלא לסוף של מערכת הפורומים של תפוז.
היא תוקנה קליל, היה גרוע יותר בחצי שנה האחרונה.
כל מי שגולש בתפוז בשנה האחרונה שם לב שהמערכת בתהליך גסיסה, באגים לא מתוקנים, אי אפשר להירשם או לעדכן רישום (המערכת לא שולחת קודים למרות שהיא מודיעה שכן) והנהלת הפורומים כבר לא קיימת ו/או לא ניתנת להשגה.
זה בכוונה כי היה כאן גולש שפתח מיליון כינויים וצחק על חסימות שנחסם.
אם יש לכם עניין לשמור על מסגרת הפורום כדאי לחפש בהקדם האפשרי מסגרת אלטרנטיבית ולהירשם שם או לחלופין ליצור אצל מישהו מאיתנו סוג של דף קשר כדי שנוכל לעבור יחד כאשר המערכת תקרוס.

להתייחסותכם.
הרוב פה מעדיפים להיות אנונימיים.

סופהו 1

Well-known member
היא תוקנה קליל, היה גרוע יותר בחצי שנה האחרונה.
זה נראה יותר כמו "התעודד בננו, המצב יכול להיות הרבה יותר גרוע. אז הוא התעודד והמצב נעשה הרבה יותר גרוע.."(דני סנדרסון)
זה בכוונה כי היה כאן גולש שפתח מיליון כינויים וצחק על חסימות שנחסם.
ולכן אני, כמעט ילדה טובה ירושלים, לא מצליחה להירשם מחדש??
הרוב פה מעדיפים להיות אנונימיים.
מי זה הרוב?
הרוב משתנה מעת לעת

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל

להתייחסותכם.
חבר יקר!
מה קרה שהתעוררת דווקא כעת?
בוא ונגיד שבאגים ליוו את האתר בערך מהרגע שעברו למתכונת החדשה והמצב רק החמיר עם הזמן. עד לאחרונה האתר סבל מאד מחוסר תחזוק ומאום לא טופל. אבל דווקא לאחרונה כן טופל מצב חוסר היכולת לבצע חיפושים או מעקב אחר כותבים. אז או שקרה כאן נס ראוי לציון או שזוהי סנונית ראשונה המבשרת את בוא הסתיו...

סופהו 1

Well-known member
חבר יקר!
מה קרה שהתעוררת דווקא כעת?
בוא ונגיד שבאגים ליוו את האתר בערך מהרגע שעברו למתכונת החדשה והמצב רק החמיר עם הזמן. עד לאחרונה האתר סבל מאד מחוסר תחזוק ומאום לא טופל. אבל דווקא לאחרונה כן טופל מצב חוסר היכולת לבצע חיפושים או מעקב אחר כותבים. אז או שקרה כאן נס ראוי לציון או שזוהי סנונית ראשונה המבשרת את בוא הסתיו...
אני מרשה לעצמי לסנגר על השיח שלא התעורר כעת, אלא כבר מזמן וכעת נמאס לו לחלוטין, אולי כי ניג'סתי לו.
יש לי מחשב חדש (תודה על הברכות) ומאז, אין באפשרותי להיכנס לתפוז דרך המחשב. לא בסיסמא הידועה לי. לא להירשם תחת כינוי חדש. (יש למישהו פתרון?)

פניתי לתפוז. לא מגיבים להודעות/ בקשות/ שאלות. אז על איזה נס מדובר?

נערך לאחרונה ב:

כוכבית מצויה

Well-known member
אני מרשה לעצמי לסנגר על השיח שלא התעורר כעת, אלא כבר מזמן וכעת נמאס לו לחלוטין, אולי כי ניג'סתי לו.
יש לי מחשב חדש (תודה על הברכות) ומאז, אין באפשרותי להיכנס לתפוז דרך המחשב. לא בסיסמא הידועה לי. לא להירשם תחת כינוי חדש. (יש למישהו פתרון?)

תנסי לפנות במסר ל admin הוא מגיב לחלק מהמסרים...

קלייטון.ש

Well-known member

בדקתי ובסיסמה הקיימת לי זה נכנס ממחשב אחר.
הסיסמה לא צריכה להיות ידועה לך אלא צריך לראות מה הסיסמה הקיימת לתפוז בדפדפן ממנו את מצליחה להיכנס.

סופהו 1

Well-known member
בדקתי ובסיסמה הקיימת לי זה נכנס ממחשב אחר.
הסיסמה לא צריכה להיות ידועה לך אלא צריך לראות מה הסיסמה הקיימת לתפוז בדפדפן ממנו את מצליחה להיכנס.
כשלא מצליחים להיכנס כי "שכחתי סיסמא ", יש אפשרות ללחוץ על 'שכחת סיסמא' ומתקבלת תשובה "בקשה לאיפוס סיסמא נשלחה לכתובת הדואר שלך. אנא עקוב.."
ניסיתי להירשם מחדש. קדחת.
בימים כתיקונם, תוך שעות התקבלה תגובה וניתן היה לשנות סיסמא .
בימים אלו? כבר לא זוכרת מתי הכל קרה.
מעניין שכעת, קבלתי הודעה מהAdmin השואל אותי פרטים על מה שקרה.

קלייטון.ש

Well-known member
כשלא מצליחים להיכנס כי "שכחתי סיסמא ", יש אפשרות ללחוץ על 'שכחת סיסמא' ומתקבלת תשובה "בקשה לאיפוס סיסמא נשלחה לכתובת הדואר שלך. אנא עקוב.."
ניסיתי להירשם מחדש. קדחת.
בימים כתיקונם, תוך שעות התקבלה תגובה וניתן היה לשנות סיסמא .
בימים אלו? כבר לא זוכרת מתי הכל קרה.
מעניין שכעת, קבלתי הודעה מהAdmin השואל אותי פרטים על מה שקרה.
אבל את יודעת את הסיסמה. היא שמורה בדפדפן שנכנסת ממנו לרשום הודעה זו.
אבל טוב שאדמין מתעניין ורוצה לתת שירות.

אגב שמעתם שבוועד ללשון העברית הם לא אוהבים שכותבים סיסמא אלא רוצים שיהיה כתוב סיסמה?

סופהו 1

Well-known member

אגב שמעתם שבוועד ללשון העברית הם לא אוהבים שכותבים סיסמא אלא רוצים שיהיה כתוב סיסמה?
זו אני שטעיתי וכתבתי סיסמא.
בתפוז כתוב ששכחתי סיסמה.

ועד הלשון? התכוונת למוסד שדואג ללשון העברית, לחדש חידושים, להסביר הסברים, אבל דבק בשם הבלתי עברי בעליל אקדמיה?

קלייטון.ש

Well-known member
אבל דבק בשם הבלתי עברי בעליל אקדמיה
הם עושים את זה בכוונה. יש להם חוש הומור מעולה ומשעשע אותם איך שכולם נטפלים לזה.
בכלל הם נהנים שם לעצבן אנשים. אני מבין אותם ומצדיק.
לעצבן אנשים זה עיסוק ראוי ביותר בעיני.

סופהו 1

Well-known member
הם עושים את זה בכוונה. יש להם חוש הומור מעולה ומשעשע אותם איך שכולם נטפלים לזה.
בכלל הם נהנים שם לעצבן אנשים. אני מבין אותם ומצדיק.
לעצבן אנשים זה עיסוק ראוי ביותר בעיני.
אפרופו חוש ההומור שלהם, באקדמיה ללשון ממש משתדלים.
בעמוד הפייסבוק שלהם הם מנסים להסביר, לשלול, לנמק וכו, בדרך הומוריסטית (לפחות לטעמם). לפעמים זה מצליח.
הם בהחלט מצליחים לעצבן ואז מצחיק לקרוא את התגובות.

כוכבית מצויה

Well-known member

הם שפנים שם, ברבים הם השאירו ססמאות, פחדו לשנות לססמות.

כוכבית מצויה

Well-known member
את בטוחה שהם שפנים ולא ארנבונים???

אחרי שהודיעו שאפשר להגיד חיכיתי (כף בצירה) ולא רק כף בחיריק, שכותבים אימא ולא אמא, לא אתפלא אם ישנו בעתיד.
לגבי חיכתי זו צורה שמופיעה במקרא.

סופהו 1

Well-known member
לגבי חיכתי זו צורה שמופיעה במקרא.

אני עוקבת אחרי האקדמיה.
מזל שאני לא צריכה ללמוד לשון כעת.

עכשיו באים עם כל הסימוכין האלו?
אחרי שנים שתלמידים אמרו וכתבו חִכֵּיתִי וכעסו עליהם? פסלו תשובות במבחנים?
איפה הצדק?

צליליתה1

Well-known member

להתייחסותכם.
כנראה שהסוף עדיין רחוק, כי בסוף יהיה טוב, ואין ספק שהמצב רחוק מטוב

בכל מקרה, אם מציץ כאן מבוגר אחראי, הייתי שמחה, סוף סוף, לקבל את כל הפרסים שהובטחו לי
אני יודעת שיש בעיה עם הדואר, אבל בטמבוריה הצכונינת מחלקים חבילות, וזה עובד ממש בסדר

ואם אפשר עוד בקשה, אשמח מאוד שיחזור הפיצ׳ר שהעניש גולשות על שימוש במילות לא יפות (מה בעצם היתה הסנקציה?)
זה נורא הצחיק אותי

סופהו 1

Well-known member
הו, גם את פה!!

חששתי שנעלמת עם הסיסמאות והמיילים.

כנראה שהסוף עדיין רחוק, כי בסוף יהיה טוב, ואין ספק שהמצב רחוק מטוב
בסוף יהיה טוב.. אכן. השאלה מתי יגיע הסוף? הסוף של מה ושל מי יהיה טוב?
חוצמזה, תמיד כשכותבים או אומרים שבסוף יהיה טוב, אני נזכרת בסוף טוב. סוף טוב שבעצם היה ממש לא טוב. (בעצם תלוי את מי שואלים, כי לענת זה אולי היה סוף טוב).

בכל מקרה, אם מציץ כאן מבוגר אחראי, הייתי שמחה, סוף סוף, לקבל את כל הפרסים שהובטחו לי
אני יודעת שיש בעיה עם הדואר, אבל בטמבוריה הצכונינת מחלקים חבילות, וזה עובד ממש בסדר
הפרסים יגיעו. כנראה עם הסוף הטוב..

ואם אפשר עוד בקשה, אשמח מאוד שיחזור הפיצ׳ר שהעניש גולשות על שימוש במילות לא יפות (מה בעצם היתה הסנקציה?)
זה נורא הצחיק אותי
הפו"נ? לא מצליחה להיזכר במה מדובר.
מישהי פה השתמשה במילות לא יפות?

mיטלמן

Well-known member
הו, גם את פה!!
הו, גם את פה!!

חוצמזה, תמיד כשכותבים או אומרים שבסוף יהיה טוב, אני נזכרת בסוף טוב. סוף טוב שבעצם היה ממש לא טוב. (בעצם תלוי את מי שואלים, כי לענת זה אולי היה סוף טוב).

רגע רגע,
לא ידעתי שהיה עונש,
ורק אשה או נשים? הגברים כתבו בלשון נקיה?
מעניין מתי ומהי לשון נקיה.

למעלה