מתחילים לשחק - Session 1

Jerald_Admonds

New member
מתחילים לשחק - Session 1

טוב, זה לא כאילו שבאמת יהיו sessions... דבר ראשון חובה לבקש מכל מי שבוחר להשתתף, לשחק ברצינות, לדבוק לדמות, ולא להרוג אף אחד אלא אם כן יש לו סיבה ממש טובה לעשות את זה. לוגיסטיקה- * השירשור למשחק יהיה בשרשרת- כלומר כל אחד מגיב להודעה של קודמו, גם אם היא לא קשורה ישירות אליו, ככה שבסופו של דבר כל הודעה תהיה משורשרת להודעה שמשורשרת להודעה שמשורשרת להודעה הראשית. כאשר מגיעים לעשר הודעות כאלו למען הנוחות אפשר לפתוח הודעה חדשה מההודעה הראשית. *כשהעניין יהיה גדול מידי, נתחיל שירשור חדש. *אם יהיו יותר מידי שחקנים, הקבוצה תפוצל. *כל שחקן אשר מעוניין לתקוף שחקן אחר, או לבצע איתו אינטרקציה אשר מנוגדת לרצונו, צריך להכריז על כוונותיו וכאשר השניים נוכחים הקוביות יקבעו את תוצאת הארוע. *כל שחקן מגלם את עצמו, כל דמות שאינה משוייכת לשחקן מסופרת על ידי. הנחיות למשחק עצמו- *כל הנסיון הזה הוא בעצם יותר סיפורת מאשר משחק. זהו שילוב של כתיבת סיפור משותף בהמשכים, למשחק תפקידים. *הגדרה עצמית, רקע, ופרטים אישיים על הדמות שלכם יחשפו בהערות צדדיות, או בשיחות בין דמויות וכדומה. *תנסו לשמור על פשטות בהודעות שלכם, ועל זרימה עם קצב הסיפור. *במידה והקבוצה מתקדמת הלאה, ואחד השחקנים לא הגיב מזה זמן מה, פשוט נניח שהוא נע עם כולם. במידה ואותו שחקן נעדר ממש הרבה זמן, פשוט נניח שהדמות שלו מתה מוות איום ונוראי. *** מכיוון שזהו ניסוי, חוקים נוספים יופיעו עם הניסיון. נא להמתין עם השירשור עד ההודעה הבאה, שבה אני אתן את הרקע למשחק עצמו.

Jerald_Admonds

New member
../images/Emo188.gif רקע: ../images/Emo188.gif

המשחק מתקיים בתקופת זמן לא מוגדרת, אי שם בעתיד הרחוק. הדמויות שלכם באות במקורן מכל מיני יישובים גדולים או קטנים שמפוזרים בקומפלקס בנוי עצום, שריד כלשהו של מטרופוליס עצומת מימדים בעלת מספר לא ידוע של קומות ומפלסים- שאריות של חברה האנושית כלשהי, ומי יודע מה עלה בגורלה? כל כך הרבה שנים עברו מאז נפילתה, שכל מה שנשאר זה חצאי אמיתות, טכנולוגיה מפוזרת, והמון של אנשים שמנסים לשרוד בעולם שלא מאפשר חיים. היישובים שבהם גרתם יכולים להיות בעלי יכולת הבנה ושימוש של הטכנולוגיה שנשארה מימים עברו- דברים כמו שתלים גופניים מתקדמים, מכונות שיכפול וייצור מזון, כלי נשק וכו'. אופציות נוספות למקורות של הדמויות שלכם: יישובים חקלאיים יותר שהתמקמו ליד מצבורי מים ואדמה כלשהם. חברות שבטיות שנודדות ממקום למקום, מסתמכים על ציד של חיות (עכברושים, חרקים ושאר חיות אקזוטיות- תשתמשו בדמיון). או אפילו קניבלים אשר מתבססים על אכילת בני אדם בשביל הישרדות. קבוצה צבאית לא מוכרת בעלת כלי נשק מתקדמים מספיק כדי לגבור עליכם, פלשה לכל אחד ממקומות היישוב של הדמויות שלכם- גנבה את מה שהיא צריכה, הרגה את מי שהתנגד, וחטפה את כל מי שנראה לה שיימכר בכסף טוב לעבדות, מין ואפילו אוכל. זה בעצם אתם. והמשחק שלנו מתחיל כאשר אותה החוטפים שלכם חנו מזה יומיים באולם גדול למדי בעל תקרה גבוהה, ומיני בניינים נמוכים שמפוזרים בתוכו. ייתכן מקום מגורים לשעבר של אנשים עשירים, או מרכז קהילתי מרכזי כלשהו. עד עכשיו לא הייתה לכם כל כך הזדמנות לנוח, הריצו אתכם ממקום למקום בבהילות מסויימת, והיומיים חניה האלו היו ההזדמנות הראשונה שלכם מזה ימים לנשום קצת ולהתבונן מסביבכם. את מוחזקים ככל הנראה בחדר סגור וללא חלונות, אשר למיטב זכרונכם ממוקם קרוב במרחק עשר דקות הליכה מהנקודה שבה נכנסתם לאולם. אף אחד לא שומר עליכם, אבל הבניין שבו אתם נמצאים סגור בחזקה מבחוץ- לשאלות, והנחיות, מחוץ למסגרת המשחק נא לפנות אליי. אגב, אם השירשור נדחף לדף קודם אפשר להמשיך לשחק בשירשור הישן, או שאחד מהשחקנים מוזמן לפתוח אחד חדש עם לינק לישן. תודה.

Jerald_Admonds

New member
כן.. אכן שמתי לב לכך ../images/Emo3.gif

בסדר גם ככה המשחק שניסיתי לפתוח נעשה בחיפזון... אני אפתח אחד אחר במועד מאוחר יותר.

Jerald_Admonds

New member
../images/Emo66.gif מתחיל ומדגים את עקרון המשחק

*קם על רגליי, צועד בזהירות עד שאני מרגיש שהגעתי לקיר. אני מנקה את גרוני המלא ליחה ואבק מהימים האחרונים. חושך מסביבי, ואיני רואה דבר. אני מגשש בזהירות מסביבי בחיפוש אחר אחד האנשים שכלואים ביחד איתי, לבסוף אני נתקל באחד-* "פססט, אתה... אתה בסדר?"

"אני מפחדת..."

ענה לו בלחישה קול חצי בוכה, רועד. היא נשמעה צעירה, לא יותר מבת 16 לפי חישובו.

Jerald_Admonds

New member
"אל תדאגי, הנה..."

*מנסה להוריד מעליו הג'קט הכבד שלו במטרה לכסות את הנערה איתו אך נכשל בגלל ידיו הקשורות* *נאנח ומתיישב לידה* "אני דניאל, אני בא מגק. האם את מכירה את המקום?"

Jerald_Admonds

New member
"אני לא יודע.."

"כמה זמן אנחנו פה? מתי עצרנו? איבדתי את ההכרה שלי בתדירות דיי גבוהה מאז שזרקו אותנו לפה"

noname202

New member
הם שמעו צעדים מעבר לקיר..

*נו מה זה לא יכול להיות רק בין שניכם
* הצעדים נעצרו.

תודה לאל,

באמת תהינו מתי מישהו יצטרף... <במשחק> "מה... מה זה היה?" היא שאלה בפחד, מתכדררת בתנוחה עוברית "יש שם מישהו?"

noname202

New member
היא יצאה מהפינה והתקרבה אליה,

"איתם?עם המפלצות האלה?" "את בסדר?" שאלה..

Jerald_Admonds

New member
וואו, שלושה שחקנים...

*מפשפש בג'קט שלו וכעבור כמות נכבדת של פישפושים מוצא מצית ומדליק אותה.* *מסתכל מסביב- החדר מלא שכבה נכבדת של אבק, חתיכות טיח של הקירות מפוזרות פה ושם ברחבי החדר, שרידי רהיטים והרבה פסולת. מתחיל לספור את כמות האנשים שעדיין זזים, ואפשר לספור אותם על קצת יותר מכף יד אחת* "כל האחרים, הם.. מתים?"

Saint Jane

New member
"לא. לפחות אני לא," נשמע משפט

נזרק לחלל האויר מפינה חשוכה של החדר.

כותרת.

הנערה הייתה חבולה כולה, שריטות וכוויות כיסו את עורה. היא הייתה לבושה במה שנראה כמו שק חום דק ומלא קרעים, ונראתה בת בסביבות ה16. שערה הזהוב הקצר היה מזוהם, כתמי בוץ, דם ואבק כיסו את כולו, ועיניה הכחולות הביאו בהלה ופחד לא אנושיים כמעט. "המקום הזה מלא במוות... חיים, מתים, זה לא באמת משנה..."

למעלה