מתחילים מחדש בתפוז
אנשים

מתחילים מחדש בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

פועלים מהבטן? ספרו לנו בפורום גרושים גרושות על החלטה לא רציונאלית שקיבלתם ושהשפיעה על חייכם באופן משמעותי ואולי תזכו בעותק מהספר התחלה חדשה - המדריך השלם לחיים הטובים, בהוצאת ידיעות ספרים. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=200&MessageId=122328395
שירים בתמונות פורום איתי פרל מזמין אתכם להשתתף בחידון נושא פרסים. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לנסות לזהות את השירים על-פי התמונות. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1755&MessageId=122361266

The Ocean Girl

New member
../images/Emo207.gif שאלון!!!

כי משעמם לי ויבש פה
: *לקוח מסקרים ושאלונים* ש לכם משקפיים? היו לכם פעם? מאיזה גיל? עד איזה גיל? כמה זוגות בערך היו לכם? מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? ומשפקי שמש,יש לכם? כמה זוגות בערך היו לכם? מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? יש לכם איימל? של איזה אתר? באנגלית או בעברית? נכנסים אליו כל יום? כמה פעמיים ביום? יש לכם הרבה ספאם? נכנסים אליו או ישר זורקים אותו? מעבירים הודעות שרשרת? למה??? כותבים הרבה מיילים? כמה ביום/שבוע בערך? מקבלים הרבה מיילים? מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים? כמה בערך? שומרים את האיימלים? בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? מה דעתכם על בדיחות על השואה? מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? וחברים? אוהבים שבאים אורחים? למה? ואתם אוהבים שבאים חברים? מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? למה? מתנחלים הרבה אצלכם? מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? דואגים שיהיה אוכל? אולי חושבים על תעסוקה? טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? כשאתם אורחים, אתם ביישנים? מבקרים הרבה אצל אחרים? באיזו תדירות? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? מה אתם אוכלים בחגים? אוהבים בד"כ אוכל של חגים? מה אתם הכי שונאים בחגים? מה אתם הכי אוהבים בחגים? אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? יש לכם משפחה בחו"ל? כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? מה הסוג פלאפון שיש לך? במה אימא שלך עובדת? איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז? אוהב טונה? איזה שוקולד אתה הכי אוהב? הלכת היום לעבודה/ביתספר? משהו מיוחד שקרה שם? מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? במה בא לך לשחק עכשיו? אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? איזה שפות אתה יודע? בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? עם מי אתה הכי אוהב לדבר? מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? מה בא לך לאכול עכשיו? מה עשית אתמול? מה אתה עושה היום? מה תעשה מחר? יש לך חיים? אוהב לצייר? אוהב לצלם? אוהב להצטלם? יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? אצלי זה 8. נכון זה מעצבן? התקלחת כבר היום? אוהבים עוגיות גרנולה? אוהבים צימוקים? חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? למה? שותים קפה? מתי? איזה סוג? מה דעתך על טבעונות? ממצב? מקורה? הכל טוב? יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? אוהבים קרואסון? אוהבים טיול שנתי? כבר היה לכם השנה? מה החלום הכי גדול שלכם? ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? החלקתם פעם על בננה? למה? אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? אוהבים שיעור ספרות? מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? ביקרתם פעם בחוף פלמחים? מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? אוהבים טופו? על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? במה היה המבחן האחרון שלכם? עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? מה הצבע השולט שלכם בחדר? אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? שונאים את המורה ללשון שלכם? בגדול מסתדרים עם ההורים? אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? נראה לי שזה שאלון מפגר, אבל לא היה לי כוח לחפש שאלון נורמאלי ובטח שלא לעבור על השאלון הזה.. אז תסתפקו בזה ותענו

The Ocean Girl

New member
להלהלהלה ../images/Emo6.gif

יש לכם משקפיים? לא היו לכם פעם?משקפיי שמש כן
מאיזה גיל?3, עד איזה גיל?עד שהם נשברו
כמה זוגות בערך היו לכם? 2 נראה לי
מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? נראה לי בגיל 7
ומשפקי שמש,יש לכם? מה? XDD התבלבלתי בשאלות.. טוב לא חשוב חח כמה זוגות בערך היו לכם? 2 מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? בגיל 7
יש לכם איימל? כן של איזה אתר? וואלה באנגלית או בעברית? בעברית נכנסים אליו כל יום? לא
כמה פעמיים ביום? עם כבר בחודש
יש לכם הרבה ספאם? רוב המיילים זה ספאם
נכנסים אליו או ישר זורקים אותו? אני לוחצת על רוקן לפני שאני בכלל נכנסת לתיקיה של הספאם
מעבירים הודעות שרשרת? לא.. זה אידיוטי למה??? כי זה אידיוטי כותבים הרבה מיילים? לא
כמה ביום/שבוע בערך? 0
מקבלים הרבה מיילים? לא.. רק מיילים לא חשובים של אמא
מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? לא
יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? נראה לי שיש
יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים? לא יודעת
כמה בערך? לא יודעת.. שומרים את האיימלים? תלוי איזה בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? תיקיות אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? אמא,אבא,אחותי ואח שלי
טוב אולי הייתי משאירה אותם בבית..
מה דעתכם על בדיחות על השואה? אני לא אוהבת.. מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? בערב חג. חח וחברים?לפני שנים.. לא רוצים לבוא אלי
אוהבים שבאים אורחים? תלוי איזה למה? כי ככה
ואתם אוהבים שבאים חברים? כן
מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? קבוצה גדולה.. ככה אין רגעים של שקט מביכים
למה?רשום למעלה מתנחלים הרבה אצלכם? לא.. לא אוהבים את הבית שלי.. אני צריכה להתאמץ ולבוא אליהם..
מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? לצחצח שיניים?
אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? לא.. שיסבלו
דואגים שיהיה אוכל? לא.. שיביאו מהבית.. אולי חושבים על תעסוקה? גגם אל.. שישתעממו וילכו הביתה
טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? רעב רעב
אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? לא אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? לא כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? תלוי אצל מי בא לי להיות בישנית כי הם היו אצלי
ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? תלוי אם גם הוא מנקה
כשאתם אורחים, אתם ביישנים? תלוי אצל מי מבקרים הרבה אצל אחרים? אממ לא כל כך.. אין זמן
באיזו תדירות? פעם בשבועיים? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? הסעה אחרי בית ספר
או הורים בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? כל פעם במקום אחר מה אתם אוכלים בחגים? אני אוכלת רק אורז, כל השאר אוכלים מאכלים גועליים
אוהבים בד"כ אוכל של חגים? לא מה אתם הכי שונאים בחגים? את הרגע של האוכל.. מה אתם הכי אוהבים בחגים? כשכולם הולכים.. סתם
כשמדברים על משהו מצחיק וגם סתם לפגוש אנשים
אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? משעמם יש לכם משפחה בחו"ל? לצערי
כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? אנחנו לא
כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? אממ הם עוד לא באו לביקור.. רק השנה הם טסו מה הסוג פלאפון שיש לך? טאלית. חברה איטלקית מפגרת >< במה אימא שלך עובדת? היא פתחה עסק אישית
איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? מכנסיים יעני? מוזרות כאלה.. של בית
כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? לא יודעת.. בבוחן האחרון קיבלתי 50
מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? סודי
מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? לפני כמה דקות.. אני חולה
איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? לא יודעת
איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
אוהב טונה? לא! איכסה פיכסה! איזה שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד ברנדי!!
הלכת היום לעבודה/ביתספר?לא.. אני חולה
משהו מיוחד שקרה שם? לא יודעת.. אני חולה
מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? סימס הישרדות
סיימתי אותו!!
במה בא לך לשחק עכשיו? לא יודעת.. במשהו מעניין אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? אממ תלוי איזה משחקים איזה שפות אתה יודע? עברית ובערך אנגלית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? ערבית
והיה פתור עד שהמורה החליטה לחלק את הקבוצה לחלק שמבין בזה ולחלק שלא מבין >< עם מי אתה הכי אוהב לדבר? עם אנשים מעניינים
מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? לפני כמה זמן עם אבא
מה בא לך לאכול עכשיו?תותים עם קצפת!!!!!!!!!!
מה עשית אתמול? סבלתי לי
מה אתה עושה היום? גם סובלת
מה תעשה מחר? אסבול?
יש לך חיים? אממ נראה לי שכן
אוהב לצייר? כשיש לי מה לצייר.. אוהב לצלם? כן
אוהב להצטלם? חס וחלילה יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? במקלדת הזאת לא
אצלי זה 8. XD נכון זה מעצבן? אכן
התקלחת כבר היום? לא.. ב8
אוהבים עוגיות גרנולה? יאמי
אוהבים צימוקים? כן! חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? עוד לא היה
איך? יהיה בסדר נראה לי.. חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? לא למה? כי גם העצים והפרחים חיים פה, גם להם צריך להיות חג
שותים קפה?לא מתי? אף פעם איזה סוג? שוקו
מה דעתך על טבעונות? שיהיה להם בכיף
ממצב? מקורה? הכל טוב? אממ לא משהו.. כואב לי הבטן וחברים שלי מעצבנים אותי קצת.. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? על חילזון לא.. אבל איזה 6 פעמים על חסופיות עם רגל יחפה
אוהבים קרואסון? כן!! יאמי!!! אוהבים טיול שנתי? כן
כבר היה לכם השנה?לא מה החלום הכי גדול שלכם? משהו ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא חח החלקתם פעם על בננה? לא למה? כי זה לא החליק.. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? נראה לי שכן
אוהבים שיעור ספרות? המאת שהמורה ממש נחמדה, אז כן
מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? עבדנו בינתיים רק על שירים.. אני מקווה על סיפורים
מה אתם חושבים על המורה שלכם לס

5ifi

New member
חזקי ואמצי.../images/Emo195.gif

ש לכם משקפיים?
לא היו לכם פעם?
לא מאיזה גיל? - עד איזה גיל? - כמה זוגות בערך היו לכם? - מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? - ומשפקי שמש,יש לכם?
כן כמה זוגות בערך היו לכם?
אחד. אולי כשהייתי פיצית היו לי גם..מפלסטיק...סגול... מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן?
אע, היום בבוקר. יש לכם איימל?
יאפיאפ של איזה אתר?
וואלה! באנגלית או בעברית?
עברית נכנסים אליו כל יום?
כל יום שמזדמן לי... כמה פעמיים ביום?
הרבה...
יש לכם הרבה ספאם?
לא נכנסים אליו או ישר זורקים אותו?
זורקים ישר! מעבירים הודעות שרשרת?
חילילה... למה???
כי הן חופרות!!! כותבים הרבה מיילים?
כן... כמה ביום/שבוע בערך?
שניים ביום...בממוצע... מקבלים הרבה מיילים?
כן מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'?
כן... יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב?
לא יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים?
כן. כמה בערך?
אני באמת לא סופרת. שומרים את האיימלים?
כן. בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס?
גם וגם... אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע?
ארבעת החברות שלי. מה דעתכם על בדיחות על השואה?
מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים?
בחג וחברים?
קצת לפני... אוהבים שבאים אורחים?
כן
למה?
כי ככה!! ואתם אוהבים שבאים חברים?
כן... מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה?
גם וגם. למה?
מתנחלים הרבה אצלכם?
אמממ...מספיק.... מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים?
אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים?
כן. דואגים שיהיה אוכל?
לא. אולי חושבים על תעסוקה?
לא, מוצאים לבד.... טוחנים הרבה? או גוועים ברעב?
טוחנים,טוחנים... אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן?
כן. אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ?
לא! חצוף! כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים?
מתאפקים...נו באמת, אנחנו אשכנזים כאילו!!! ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות?
כן. כשאתם אורחים, אתם ביישנים?
תלוי איפה וכמה הייתי שם. מבקרים הרבה אצל אחרים?
כן. באיזו תדירות?
גבוהה. הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים?
אוטובוס בעיקר... בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות?
בבית/סבא וסבתא. מה אתם אוכלים בחגים?
הרבה אוכל! אוהבים בד"כ אוכל של חגים?
כןןןןן!!! מה אתם הכי שונאים בחגים?
שהם ארוכים ולא נגמרים וצריך להתלבש יפה הרבה זמן... מה אתם הכי אוהבים בחגים?
שיש אוכל ואנשים חמודים וחופש ואפשר לישון... אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.)
למבוגרים, אבל גם לתינוקות! אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם?
אוהבת...! יש לכם משפחה בחו"ל?
כן כל כמה זמן אתם מבקרים אותם?
לא מבקרת בכלל כל כמה זמן הם מבקרים אתכם?
פעם בשנה...? מה הסוג פלאפון שיש לך?
אורנג' ? במה אימא שלך עובדת?
קלינאית תקשורת...נו באמת... איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו?
טריינינג תכלת.. כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית?
80 ומשו... מה המשאלה הגדולה ביותר שלך?
שהשאלון הזה יגמר. מתי הפעם האחרונה שהשתעלת?
בשנייה הזאת ממש. איזה שם אתה הכי אוהב בעולם?
אדם. איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
אותו! אוהב טונה?
בלעכס...לא!! איזה שוקולד אתה הכי אוהב?
מריר הלכת היום לעבודה/ביתספר?
כן. משהו מיוחד שקרה שם?
בחור סופרהיפראקטיבי הצחיק אותי כל הזמן - וראיי אותו היום פעם ראשונה בחיים..הוא כזה מופרע... מה היה הדבר האחרון ששחקת בו?
אמממ...טטריס בפלאפון? במה בא לך לשחק עכשיו?
פריסל... אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים?
גם וגם... איזה שפות אתה יודע?
עברית, אנגלית ומילים פה ושם בצרפית, רוסית, ערבית, יידיש וכו'... בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור?
כנראה שיש לי פטור...לא למדתי לא את זה ולא את זה. עם מי אתה הכי אוהב לדבר?
עם אחותי הגדולה. מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו?
מה בא לך לאכול עכשיו?
כלום. אני מפוצצת. מה עשית אתמול?
ציירתי. מה אתה עושה היום?
הולכת לישון!!! מה תעשה מחר?
אצום. יש לך חיים?
כן. אוהב לצייר?
כן! אוהב לצלם?
כן. אוהב להצטלם?
חח...כנראה... יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן?
עדיין אין ברוך ה'. אצלי זה 8.
אשרייך.
נכון זה מעצבן?
חופשי. התקלחת כבר היום?
לא... אוהבים עוגיות גרנולה?
כן.... אוהבים צימוקים?
כן. חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)?עדיין לא. איך?
~ חושבי

5ifi

New member
החרא חתך אותי!

וגם הוריד לי את כל המדוזות!!!
מדוזה'ס ריבנג'!!!!

עונה../images/Emo13.gif

ש לכם משקפיים? לא. היו לכם פעם? לא. מאיזה גיל?- עד איזה גיל?- כמה זוגות בערך היו לכם?- מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן?- ומשפקי שמש,יש לכם?בהחלט כן. כמה זוגות בערך היו לכם?בעבר? לא זוכרת,אבל בסביבות השלוש נראה לי. מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? אתמול
יש לכם איימל?כן של איזה אתר?וואלה באנגלית או בעברית?הא? נכנסים אליו כל יום?לא כמה פעמיים ביום?אני בקושי נכנסת אליו יש לכם הרבה ספאם? בהחלט כן
נכנסים אליו או ישר זורקים אותו?זורקים כמובן
מעבירים הודעות שרשרת? ממש לא למה??? כי זה מטומטם כותבים הרבה מיילים? לא כמה ביום/שבוע בערך?--- מקבלים הרבה מיילים?אמממ אם בהתחשב בעובדה שפעם בשנה אני נכנסת אז כן,כי מצטבר=P מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? לא יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? כן
יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים? אפשר לומר כמה בערך? לא זוכרת שומרים את האיימלים? תלוי בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? יש לי תיקיות אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? אמא שלי,אחותי,הכלב שלי(נו מה אני אעשה,הוא חמוד!) ואולי איזה חברה.
מה דעתכם על בדיחות על השואה? מטומטמות ואני ממש לא סובלת את זה,ובמיוחד על התירוץ של:"כמה אפשר לבכות מזה" מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים?לא זוכרת וחברים?לא זוכרת אוהבים שבאים אורחים? כן למה?כי זה נחמד ואתם אוהבים שבאים חברים? בהחלט כן,זה משעשע
מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? תלוי למה?כי זה תלוי מתנחלים הרבה אצלכם?
מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? מסדרת את החדר,מהבוקר,הוא מבולגן
אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? בדיוק סיימתי לסדר את הבית,זה כמובן סיוט. אבל אני רוצה שהבית יהיה מסודר כשיבואו אורחים. דואגים שיהיה אוכל?אכן כן אולי חושבים על תעסוקה?תלוי בבן אדם,יש כאלה שזורמים ויש כאלה שלא אז אני צריכה לחשוב. טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? טוחנים
אני מארחת טובה
אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? לא כל כך אכפת לי. אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? - כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? מתאפקים עד שהם שואלים ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? כן,למרות שתמיד אומרים לי שלא צריך
כשאתם אורחים, אתם ביישנים? תלוי,בבתים של חברות שאני באה אליהן הרבה אז אני כבר מרגישה יותר בנוח ואל חברות שלא אז אני דיי ביישנית. מבקרים הרבה אצל אחרים? אממ לא יודעת באיזו תדירות? כשבא לי הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? הורים! בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? תלוי,כל חג אצל מישהו אחר. מה אתם אוכלים בחגים? מה שאמא מביאה,כי אני צמחנוית ולצערי המשפחה שלנו אוהבת מאוד בשר
אוהבים בד"כ אוכל של חגים?לא,חוץ משל שבועות וחנוכה. מה אתם הכי שונאים בחגים? את האוכל המגעיל ואת העובדה שאין מישהו בגילי. מה אתם הכי אוהבים בחגים?לפגוש את המשפחה אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.)
הילדים צעירים ממני בהרבה והמבוגרים הכי קרובים אלי הם בני 17 ומעלה. זה קשה כי נמאס לי מלהיות עם ילדים כמו גננת ולא אוהבת להיות עם הגדולים,אין לי מה להגיד. אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? יש משפחות שזה כיף ויש שאני מתייבשת. יש לכם משפחה בחו"ל?הייתה,כולם חזרו השנה,יאיי לי!
כל כמה זמן אתם מבקרים אותם?הם חזרו! כל כמה זמן הם מבקרים אתכם?רגע,עדיין מדברים על משפחות בחו''ל? מה הסוג פלאפון שיש לך? סוני אריקסון w910i במה אימא שלך עובדת?מורה איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? פיג'מה ורודה
כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית?100 מה המשאלה הגדולה ביותר שלך?להיות מאושרת מתי הפעם האחרונה שהשתעלת?אתמול נראה לי איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? יסמין,הופ(ממש) ואנה או אן ואת השם שלי כמובן! איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז? אממממ זה חייב להיות-
כי הוא גאוני. אוהב טונה?לאאא איזה שוקולד אתה הכי אוהב? כל שוקולד הלכת היום לעבודה/ביתספר?לא,חופש!!!!!
משהו מיוחד שקרה שם?חופש! מה היה הדבר האחרון ששחקת בו?סימס,אתמול
במה בא לך לשחק עכשיו?סימס אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? תלוי איזה שפות אתה יודע? יאיי!הזדמנות להשוויץ בכישרון השפות שלי:עברית,אנגלית,ערבית,ספרדית,ואמממ יפנית די הרבה כי השתפרתי!
בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? אני בחטיבה ואני לומדת ערבית
כל מבחן אני מקבלת 100,כל הכבוד לי עם מי אתה הכי אוהב לדבר? עם חברה,אבל היא עיצבנה אותי. מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? אתמול מה בא לך לאכול עכשיו? לזניית חצילים
מה עשית אתמול?הלכתי לבית ספר וישנתי מה אתה עושה היום?ניקיתי את הבית מה תעשה מחר?אשן יש לך חיים? לא אוהב לצייר? כן אוהב לצלם?כן,מאוד אוהב להצטלם?לא יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן?לא
אצלי זה 8.כל הכבוד נכון זה מעצבן?לא יודעת התקלחת כבר היום?עוד לא,מקווה שעוד מעט. אוהבים עוגיות גרנולה?איכס,לא
אוהבים צימוקים?לא חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)?לא איך?--- חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? לא למה?-- שותים קפה? לא מתי?-- איזה סוג?-- מה דעתך על טבעונות? כל הכבוד להם,באמת. ממצב? מקורה? הכל טוב? עייף יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? איכס!!! לא! אוהבים קרואסון? כן אוהבים טיול שנתי?לא כבר היה לכם השנה?לא מה החלום הכי גדול שלכם? לנהל חוות סוסים ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה?לא החלקתם פעם על בננה?לא למה?-- אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? חחחחח לא אוהבים שיעור ספרות? ממש לא מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? סיפורים מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) שהיא פלצנית ושאני שונאת אותה אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה?כל דבר עדיף ממתמטיקה מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? ספרות,היסטוריה זה קשה אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? אתגריים וקשים
ביקרתם פעם בחוף פלמחים?לא מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים?
האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת?לא
האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? אפשר לומר אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה?המממ אוהבים טופו?כמובן על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? כן
במה היה המבחן האחרון שלכם?נראה לי ערבית
או מתמטיקה עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? להתקלח זה נחשב? מה הצבע השולט שלכם בחדר?ורוד אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? אמרתי כבר שכל דבר עדיף ממתמטיקה שונאים את המורה ללשון שלכם?כמובן,היא אף פעם לא אומרת שלום כשהיא נכנסת
בגדול מסתדרים עם ההורים?לאחרונה לא כל כך אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים?1.שהמשפחה שלי תהיה מאושרת. 2. שנחייה לנצח(נווו זאת התקווה שלי) 3.שנהיה תמיד בריאים. 4.לנהל חוות סוסים. 5.חבר!!!!! 6.כוחות על טבעיים!
מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? קופסא

Rose131

New member
יאללה!

לכם משקפיים? כע היו לכם פעם? כע מאיזה גיל? ז' עד איזה גיל?כרגע כמה זוגות בערך היו לכם? 1 וחצי מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן?עלי ברגע זה ומשפקי שמש,יש לכם?לא כמה זוגות בערך היו לכם?0 מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן?0 יש לכם איימל?כע של איזה אתר?Gמייל באנגלית או בעברית?עברית נכנסים אליו כל יום?כע כמה פעמיים ביום?כל פעם שאני פותחת את הדפדפן יש לכם הרבה ספאם?לא נכנסים אליו או ישר זורקים אותו?נכנסת מעבירים הודעות שרשרת?לא למה???D: כותבים הרבה מיילים?לא כמה ביום/שבוע בערך?1 בחודש מקבלים הרבה מיילים?כע מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'?לא יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב?לאדעת יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים?כע כמה בערך?אנערף נו@%! שומרים את האיימלים?כן@#%! בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס?תיקיות אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע?וילה
סתםנו, לאדעת, די
מה דעתכם על בדיחות על השואה?תלוי, אבל בדר"כ אוהבת. כלומר, עוזר כזה:X מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? היום בבוקר וחברים?היום בבוקר אוהבים שבאים אורחים?תלוי למה?כובע! ואתם אוהבים שבאים חברים?תלוי מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה?תלוייייייי למה?כובעעעעעעע מתנחלים הרבה אצלכם?לפעמים מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים?כלום! אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים?וואי איזה חופר זה דואגים שיהיה אוכל?אני לא יכולה יותר! אולי חושבים על תעסוקה?דיייייי טוחנים הרבה? או גוועים ברעב?!@$! אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן?לאאאאאאא אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ?לאאאאאאאאא כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים?מתאפקת, דהה. ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות?מן הסתם.
כשאתם אורחים, אתם ביישנים?תלוי מבקרים הרבה אצל אחרים?לפעמים באיזו תדירות?וואי, די! הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? מה אתם אוכלים בחגים? אוהבים בד"כ אוכל של חגים? מה אתם הכי שונאים בחגים? מה אתם הכי אוהבים בחגים? אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? יש לכם משפחה בחו"ל? כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? מה הסוג פלאפון שיש לך?נוקיה במה אימא שלך עובדת?הייטק איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו?ג'ינס מתרחב כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית?חח זה היה הבגרות. סופי 97 מה המשאלה הגדולה ביותר שלך?כלמיני מתי הפעם האחרונה שהשתעלת?אנערף איזה שם אתה הכי אוהב בעולם?וילה! איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
דההההה אוהב טונה?אני טבעונית.:S איזה שוקולד אתה הכי אוהב? מריר, דהה הלכת היום לעבודה/ביתספר? הלכתי.. למפגש תסריט כזה. משהו מיוחד שקרה שם? לא מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? הההה. במה בא לך לשחק עכשיו? בוילה אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים?מה משחקים מה. מההההה. מההההההההההה????????????????? איזה שפות אתה יודע?אנגליתעברית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור?ערבית עם מי אתה הכי אוהב לדבר?הדובי שלי מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו?הבוקר מה בא לך לאכול עכשיו?סושי מה עשית אתמול?אכלתי סושי מה אתה עושה היום?צמהXDDDD מה תעשה מחר?אצום! יש לך חיים?לא! אוהב לצייר?לא אוהב לצלם?מאודמאוד אוהב להצטלם?לאלא יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? שקףל'אחש'@!%$J12ל%:!!!!!!!!!!!111111111111 אצלי זה 8. נכון זה מעצבן?אמאשך התקלחת כבר היום?כע אוהבים עוגיות גרנולה?אולי אוהבים צימוקים?כע חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)?ההה? איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? למה? שותים קפה?לפעמים מתי?כשאני מחוץ לבית. איזה סוג? רגיל, מה סוג מההההההה מה דעתך על טבעונות?תנחשו. ממצב? מקורה? הכל טוב?לא, בא לי להתאבד! יצא לכם פעם לדרוך על חילזון?לא איכי אוהבים קרואסון?זה לא טבעוני.
אוהבים טיול שנתי?לא כבר היה לכם השנה?כע, לא יצאתי מה החלום הכי גדול שלכם?שהשאלון הזה יגמר ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה?לא החלקתם פעם על בננה?לא! למה?כובע אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)?יש מצב אוהבים שיעור ספרות?מאוד מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ?תלוי מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?)המורה לספרות כיתה.. אמ.. לאדעת. המורה לספרות מורחב מלכה. אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה?ברור מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה?ס]פרות דהההה אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים?מממ ביקרתם פעם בחוף פלמחים?כע מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים?אני חושבת שזה היה בפלמחיםXD לפני איזה 4 חודשים האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת?ההה? האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה?כע אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה?אני טבעונית, זה אחד הדברים האקולוגים לעשות בתכלס. אוהבים טופו?כע על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק?כע במה היה המבחן האחרון שלכם?ספרות עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']?בערך מה הצבע השולט שלכם בחדר?רוב הקירות צבועים בסגול בהיר, אז אני מניחה שסגול בהיר! אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה?מממ שונאים את המורה ללשון שלכם?לא בגדול מסתדרים עם ההורים?לא אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים?אושר מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?השעון שעל היד שלי, הצמידים שעל היד שלי, הקוקייה שמונחת על השולחן

linkintrance

New member
עונה=]

יש לכם משקפיים?לא היו לכם פעם?לא מאיזה גיל?- עד איזה גיל?- כמה זוגות בערך היו לכם?- מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן?- ומשפקי שמש,יש לכם?יאפ כמה זוגות בערך היו לכם?שניים מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן?לפני שבועיים יש לכם איימל?כן של איזה אתר?של בזק באנגלית או בעברית?יש אפשרות לשתי השפות נכנסים אליו כל יום?כן כמה פעמיים ביום?כשמשעמם, אז כנראה שדי הרבה. יש לכם הרבה ספאם?כן נכנסים אליו או ישר זורקים אותו?יש לפח מעבירים הודעות שרשרת?לא למה???כי זה חופפפפרר כותבים הרבה מיילים?לא כמה ביום/שבוע בערך?- מקבלים הרבה מיילים?כן מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'?לא יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב?לא יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים?לא כמה בערך?5-4 שומרים את האיימלים?כן>< בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס?מבולגן *מתבייש* אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע?בת דודה שלי, אמא-כי לה הכי מגיע,אח שלי ונשאיר אופציה אחת פתוחה.. מה דעתכם על בדיחות על השואה?גרוע. מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים?אין לי שמץ וחברים?לפני מלא זמן, אני מתנחלת אצלם יותר אוהבים שבאים אורחים?לא תמיד למה?כי זה מעצבן ואתם אוהבים שבאים חברים?כן מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה?בנפרד למה?כי זה יותר נחמד מתנחלים הרבה אצלכם?לא מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים?אם ממש מבולגן אז פה ושם איזה סידור..בגדול כלום אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים?לא דואגים שיהיה אוכל?לא אולי חושבים על תעסוקה?לא טוחנים הרבה? או גוועים ברעב?טוחנים.ואם אין אוכל אז גוועים אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן?לא אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ?לא כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים?ישר אומרת תנו לי אוכל! ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות?כן..אלא אם כן אני חוטפת איזה צעקה בסגנון "אל תחשבי על זה אפילו" כשאתם אורחים, אתם ביישנים?תלוי אצל מי מבקרים הרבה אצל אחרים?כן באיזו תדירות?פעם בשבוע אצל משהו..פעם זה היה שלוש-פעמיים בשבוע הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים?אוטובוס. כי חברים יש רק שם. בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות?אצלנו\דודה מה אתם אוכלים בחגים?אוכל אוהבים בד"כ אוכל של חגים?למה לא.. מה אתם הכי שונאים בחגים?שיש ימים שלא עובדים. מה אתם הכי אוהבים בחגים?חופפשש ואווירה כזאת מיוחדת. אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.)תלוי בנושא השיחה.. אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם?אוהבת.. יש לכם משפחה בחו"ל?כן כל כמה זמן אתם מבקרים אותם?משתדלים פעם בשנה... כל כמה זמן הם מבקרים אתכם?אף פעם.. מה הסוג פלאפון שיש לך?דור שלישי במה אימא שלך עובדת?קופאית.. איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו?לאיודעת כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית?לא היה מבחן..אבל בבגרות(שבעצם זה היהי המבחן האחרון) -96-מועד א', אבל בגלל המורה הזונה שלי שנתנה לי מגן 80 שבכלל לא מגיע לי הציון ירק ל88 מה המשאלה הגדולה ביותר שלך?להיות מרוצה מעצמי! מתי הפעם האחרונה שהשתעלת?--?-- איזה שם אתה הכי אוהב בעולם?--?-- איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?תלוי במצב רוח אוהב טונה?כןןןן איזה שוקולד אתה הכי אוהב?טובלרוווןןן וגם סניקרס (אם זה נחשב...)הרי הוא משוקולד.. הלכת היום לעבודה/ביתספר?לא משהו מיוחד שקרה שם?- מה היה הדבר האחרון ששחקת בו?כלום במה בא לך לשחק עכשיו?כלום אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים?אנשים איזה שפות אתה יודע?רוסית,עברית,אנגלית...ולומדת צרפתית. בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור?למדתי ערבית -חובה, צרפתית בחרתי. עם מי אתה הכי אוהב לדבר?תלוי במצב רוח..אבל אני חושבת שעם אח שלי. מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו?לפני 6 שעות מה בא לך לאכול עכשיו?כלום, מפוצצת מה עשית אתמול?ניסיתי לצום? מה אתה עושה היום?הולכת לישון מה תעשה מחר?ללמוד ולעבודה יש לך חיים?לא אוהב לצייר?לא אוהב לצלם?כן אוהב להצטלם?כן יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן?לא אצלי זה 8. נכון זה מעצבן?כן התקלחת כבר היום?כן אוהבים עוגיות גרנולה?כן אוהבים צימוקים?כן חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר?לא חושבת שזה מיותר, זה חג של טבע וצריך לחגוג. למה?ע"ע שותים קפה?לא מתי?התשובה לעיל..הסיקו מסקנות.. איזה סוג?- מה דעתך על טבעונות?בזבוז של טעמים ממצב? מקורה? הכל טוב?כן יצא לכם פעם לדרוך על חילזון?כן:( אוהבים קרואסון?כן אוהבים טיול שנתי?בטחחח! כבר היה לכם השנה?לא מה החלום הכי גדול שלכם?לעסוק ברפואה! ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה?לא החלקתם פעם על בננה?לא למה? אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)?כן אוהבים שיעור ספרות?כן, כי יש לנו את המורה הכי נשמממהה בעולללללם מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ?רומנים,כי סיפורים קצרים הם לא באמת קצרים וחצי מהם מעפנים, שירים-חלקם משעממים אז נשאר רומנים. מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?)זאת שמלמדת אותי השנה-אני חולההה עליה זאת שלימדה אותי י+יא היא בסדר אבל לא יודעת ללמד.. אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה?ברווור מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה?מבחן בספרות אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים?תלוי ביקרתם פעם בחוף פלמחים?לא מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים?לפני הרבה שנים האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת?מה זה? האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה?כן אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה?מנקה אחרי חברים שלי אם הם זורקים משהו על הרצפה.. אוהבים טופו?לא על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק?לא במה היה המבחן האחרון שלכם?מתמטיקה.. עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']?כן, לישון מה הצבע השולט שלכם בחדר?ירוק אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה?היסטוריה שונאים את המורה ללשון שלכם?לא! בגדול מסתדרים עם ההורים?כן אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים?לעסוק ברפואה ולעשות משהו משמעותי.. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?צעיף שהכינו לנו בנות מהכיתה לטיול השנתי שנה שעברה..:) לילה טוב:)

Love Metal 666

New member
עונה../images/Emo3.gif

יש לכם משקפיים? כן היו לכם פעם? ... מאיזה גיל? בערך 11 או 12 עד איזה גיל? עד עכשיו... כמה זוגות בערך היו לכם? 3 נראה לי מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? עכשיו ומשפקי שמש,יש לכם? אופטיים
כמה זוגות בערך היו לכם? אחד של אופטיים, ועוד אחד רגיל כשהייתי קטנה, עם מדבקה קטנה כזאת של פו הדב
מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? אתמול יש לכם איימל? כן של איזה אתר? Google באנגלית או בעברית? אנגלית נכנסים אליו כל יום? כן כמה פעמיים ביום? 1, ויותר אם אני מצפה למשהו יש לכם הרבה ספאם? לא, אבל יש נכנסים אליו או ישר זורקים אותו? ישר זורקת מעבירים הודעות שרשרת? לא למה??? בזבוז זמן כותבים הרבה מיילים? כשצריך כמה ביום/שבוע בערך? אין לי שמץ מקבלים הרבה מיילים? לא הרבה, אבל גם לא קצת מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? לפעמים יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? לא יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים? לא מוחקת
כמה בערך? לא זוכרת שומרים את האיימלים? נו, לא מוחקת בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? מבולגן אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? לא יודעת. כשאצא למסע כזה, אודיע לכם. מה דעתכם על בדיחות על השואה? אכזרי, אבל נחמד לפעמים (כשזה לא יותר מדי) מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? לא זוכרת וחברים? שלישי אוהבים שבאים אורחים? תלוי איזה למה? ... ואתם אוהבים שבאים חברים? כן מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? תלוי מי למה? זה לא ברור? מתנחלים הרבה אצלכם? כן מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? מסדרת אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? כן וכן דואגים שיהיה אוכל? לפעמים אולי חושבים על תעסוקה? לא, אני ספונטנית
טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? אממ, באמצע? אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? לא אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? לא כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? תלוי אם תכננתי לאכול אצלם או לא... ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? כן כשאתם אורחים, אתם ביישנים? תלוי אצל מי אני מבקרים הרבה אצל אחרים? לפעמים באיזו תדירות? אין לי שמץ הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? תלוי אם ההורים בבית ומסכימים להסיע ובאיזה מרחק החברים גרים בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? תלוי איזה חג (ראש השנה אצל סבתא, פסח כל שנה אצל מישהו אחר, חנוכה בבית...) מה אתם אוכלים בחגים? מה שיש אוהבים בד"כ אוכל של חגים? תלוי איזה מה אתם הכי שונאים בחגים? לא יודעת מה אתם הכי אוהבים בחגים? חופש...? אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? אלה שקרובים אליי בגיל אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? רוב הפעמים זה משעמם... אבל יש פעמים שזה לא נורא יש לכם משפחה בחו"ל? לא כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? - כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? - מה הסוג פלאפון שיש לך? טנק במה אימא שלך עובדת? אחות חדר ניתוח איך ניראים המכנסיים שיש לך עכשיו? שחורים...? כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? 92! מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? מצונזר מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? לא זוכרת.. איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? וילה ואלו
איזה איקון אתה הכי אוהב מהאיקונים של תפוז? אין לי זמץ אוהב טונה? צמחונית איזה שוקולד אתה הכי אוהב? טובלרון
הלכת היום לעבודה/ביתספר? לא משהו מיוחד שקרה שם? ... מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? סט במה בא לך לשחק עכשיו? לבבות, התמכרתי אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? תלוי מה איזה שפות אתה יודע? אנגלית ועברית, וזוכרת קצת מספרים ואותיות בערבית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? ערבית עם מי אתה הכי אוהב לדבר? לא יודעת מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? היום עם המשפחה מה בא לך לאכול עכשיו? חביתה עם בצל וגבינה (ולא, זה לא מגעיל. זה טעים, וזה גאוני.) מה עשית אתמול? קראתי, קראתי, קראתי וקראתי. ואכלתי פלפל ממולא. מה אתה עושה היום? הולכת לישון. מה תעשה מחר? אימון בטרמפולינה בהתעמלות (יאי!) ו... זהו. אולי מפגש עם חברים יש לך חיים? לפעמים יותר מדי אוהב לצייר? לא יודעת לצייר אוהב לצלם? לא אוהב להצטלם? לא יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? לא, יש אחד שצריך ללחוץ עליו חזק כי האח המפגר שלי שבר אותו. נכון זה מעצבן? אכן כן. התקלחת כבר היום? עוד לא, עוד מעט. אוהבים עוגיות גרנולה? לא אוהבים צימוקים? באורז חגגתם את ט"ו בשבט השנה? לא איך? ... חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? לא אם זה גורם לאנשים לנטוע עצים... למה? ... שותים קפה? לא מתי? ... איזה סוג? ... מה דעתך על טבעונות? יותר מדי כרגע ממצב? מקורה? הכל טוב? הכל בסדר, מה איתך? יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? איכס, לא אוהבים קרואסון? כן אוהבים טיול שנתי? כן כבר היה לכם השנה? לא מה החלום הכי גדול שלכם? לא שאלת את זה כבר? (לא איכפת לא שזה היה במילים אחרות! רמאית! אוכמניה!) ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא החלקתם פעם על בננה? לא למה? כי אני לא מיוחדת...? אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? כן אוהבים שיעור ספרות? בהרחבה כן, בכיתה לא - המורה מפגרת. מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים? לא משנה מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) בכיתה מפגרת, בהרחבה מצויינת. אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? כן מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? ספרות אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? תלוי במצברוח ביקרתם פעם בחוף פלמחים? נראה לי שכן... לא זוכרת מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? לא זוכרת האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? ועכשיו בעברית, בבקשה. האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? כן אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? מה שאפשר אוהבים טופו? כן על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? לא במה היה המבחן האחרון שלכם? בוחן במתמטיקה עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? לא מה הצבע השולט שלכם בחדר? אין אחד כזה. אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? אף אחד (קורס קיץ בהסטוריה ו-3 יחידות במתמטיקה, למה ציפיתם?) שונאים את המורה ללשון שלכם? מאוד. בגדול מסתדרים עם ההורים? בגדול, כן. אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? יותר שעות ביממה. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? Razorblade Romance וואו, זה היה ארוך...

5ifi

New member
חחח

מה זה אמור להביע?! "(לא איכפת לא שזה היה במילים אחרות! רמאית! אוכמניה!)" ???

Love Metal 666

New member
חח אל תתייחסי

זו יציאה די צפויה אחרי יום כיפור אצל סבתא כשהייתי היחידה חוץ מהקטנים שלא צמה, ביליתי יום וחצי בקריאה וסבא שלי הסתובב בבית עם האלצהיימר שלו ושאל אותי מי אני כל 5 דקות... ללא ספק יום כיפור הכי מייגע שהיה לי עד עכשיו. ובלי קשר, אני במצברוח מחורפן קצת, אני צריכה לישון

milkshakit

New member
וואו, אוקיי../images/Emo12.gif חלק 1

יש לכם משקפיים? נופ היו לכם פעם? חח לא, חשבתי שאני אצטרך אבל כנראה שלא
מאיזה גיל? -- עד איזה גיל? -- כמה זוגות בערך היו לכם? --- מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? --- ומשפקי שמש,יש לכם? כמובן, איך אפשר בלי? ממש מסיכה ביום
כמה זוגות בערך היו לכם? המממ, 10 אולי מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? יום רביעי
יש לכם אימייל? אכן של איזה אתר? Walla באנגלית או בעברית? עברית נכנסים אליו כל יום? כמעט כל יום, כן כמה פעמיים ביום? אולי פעמיים, לא יותר יש לכם הרבה ספאם? כמו תמיד
נכנסים אליו או ישר זורקים אותו? זורקת, ולפעמים נכנסת מעבירים הודעות שרשרת? ממש לא חח, לא מאמינה בזה למה??? ככה!!!!! כותבים הרבה מיילים? לא ממש, פעם ב כמה ביום/שבוע בערך?
! מקבלים הרבה מיילים? כן, מגורמים מעצבנים בעיקר מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? לא
יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? לא
יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים?
כמה בערך? ---- שומרים את האיימלים? לרוב כן בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? דואר נכנס אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? אמא, אחותי, ג'ף הארדי ו-וילה ואלו. אבל ג'ף היה בהחלט מספיק. מה דעתכם על בדיחות על השואה? גרוע ביותר מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? לפני המון זמן כנראה וחברים? כנ"ל אוהבים שבאים אורחים? לא למה? כי אני אוהבת ת'שקט הנפשי שלי ואתם אוהבים שבאים חברים? לא. מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? תלוי במצב הרוח למה? ככה מתנחלים הרבה אצלכם? ממש לא מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? סידור חדר? אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? לעיתים, כן דואגים שיהיה אוכל? תמיד יש אוכל
אולי חושבים על תעסוקה? תמיד יש תעסוקה טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? טוחנים הרבה
אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? לא ממש. תלוי איזה בלאגן. אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? חח לא. כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? מתאפקים, מה אני קרציה? לא מנומס. ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? לפעמים כן, לפעמים לא. תלוי כשאתם אורחים, אתם ביישנים? תלוי אצל מי מבקרים הרבה אצל אחרים? לא באיזו תדירות? לא הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? לא הבנתי ת'שאלה. בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? בבית, הכי טוב. מה אתם אוכלים בחגים? אוכל של חגים? אוהבים בד"כ אוכל של חגים? נגיד מה אתם הכי שונאים בחגים? רישמיות משפחתית מה אתם הכי אוהבים בחגים? את ה-"ביחד". אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) כנ"ל, אבל מתחברת יותר לילדים, נגיד ככה. אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? משעמם בעיקר! יש לכם משפחה בחו"ל? נופ כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? ---- כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? ---- מה הסוג פלאפון שיש לך? מוטורולה Z6i10 אאל"ט איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? אנערף, טריקו ברך כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? לא זוכרת.. הוא היה בערך לפני, מיליון שנה?! מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? למצוא מישהו שישלים אותי. מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? אתמול אולי איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? יש הרבה
איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
,
,
אוהב טונה? טיפה איזה שוקולד אתה הכי אוהב? מריר הלכת היום לעבודה/ביתספר? אין עבודה. משהו מיוחד שקרה שם? ---- מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? אנערף, משחק הסקטש הזה בפייסבוק במה בא לך לשחק עכשיו? אנערף

milkshakit

New member
חלק 2

אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? המון אנשים, במיוחד טאקי חח איזה שפות אתה יודע? אנגלית, ספרדית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? ערבית, אבל אני לא זוכרת כלום
עם מי אתה הכי אוהב לדבר? אמא:p מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? אנערף מה בא לך לאכול עכשיו? כלום, אני שבעה מה עשית אתמול? ישנתי והשתעממתי
מה אתה עושה היום? נחה ^^ מה תעשה מחר? אנוח ^^ יש לך חיים? לא. אוהב לצייר? כן אוהב לצלם? כנראה אוהב להצטלם? לא
יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? לאחרונה, הרווח אצלי זה 8. יופי לך
נכון זה מעצבן? כן, מאוד התקלחת כבר היום? אוטוטו אוהבים עוגיות גרנולה? כנראה אוהבים צימוקים? לא ממש חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? o_O איך? o_O חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? o_O למה? o_O שותים קפה? לא, כל מה שסובב בקפה, רק לא קפה אמיתי מתי? לא יודעת איזה סוג? אייס קפה, נס קפה, וכו' מה דעתך על טבעונות? כל אחד יעשה מה שטוב לו ממצב? מקורה? הכל טוב? אכן יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? לא
אוהבים קרואסון?
פיתוי אסור. אוהבים טיול שנתי? לא, איכס מה החלום הכי גדול שלכם? לא יודעת. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא החלקתם פעם על בננה? לא למה? כי לא התחשק לי..? (
) אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? כנראה שכן
אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? ברור מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? היסטוריה אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? גם וגם ביקרתם פעם בחוף פלמחים? כן מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? מזמןןןןן. האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? WTF איז סל"ת? האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? בערך אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? כלום. אוהבים טופו? לא על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? כמו תמיד מה הצבע השולט שלכם בחדר? כחול אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? היסטוריה בגדול מסתדרים עם ההורים? אפשר להגיד שכן אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? צריך לחשוב על זה. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? כרית

למעלה