להלהלהלה ../images/Emo6.gif
יש לכם משקפיים? לא היו לכם פעם?משקפיי שמש כן
מאיזה גיל?3, עד איזה גיל?עד שהם נשברו
כמה זוגות בערך היו לכם? 2 נראה לי
מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? נראה לי בגיל 7
ומשפקי שמש,יש לכם? מה? XDD התבלבלתי בשאלות.. טוב לא חשוב חח כמה זוגות בערך היו לכם? 2 מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? בגיל 7
יש לכם איימל? כן של איזה אתר? וואלה באנגלית או בעברית? בעברית נכנסים אליו כל יום? לא
כמה פעמיים ביום? עם כבר בחודש
יש לכם הרבה ספאם? רוב המיילים זה ספאם
נכנסים אליו או ישר זורקים אותו? אני לוחצת על רוקן לפני שאני בכלל נכנסת לתיקיה של הספאם
מעבירים הודעות שרשרת? לא.. זה אידיוטי למה??? כי זה אידיוטי כותבים הרבה מיילים? לא
כמה ביום/שבוע בערך? 0
מקבלים הרבה מיילים? לא.. רק מיילים לא חשובים של אמא
מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? לא
יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? נראה לי שיש
יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים? לא יודעת
כמה בערך? לא יודעת.. שומרים את האיימלים? תלוי איזה בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? תיקיות אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? אמא,אבא,אחותי ואח שלי
טוב אולי הייתי משאירה אותם בבית..
מה דעתכם על בדיחות על השואה? אני לא אוהבת.. מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? בערב חג. חח וחברים?לפני שנים.. לא רוצים לבוא אלי
אוהבים שבאים אורחים? תלוי איזה למה? כי ככה
ואתם אוהבים שבאים חברים? כן
מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? קבוצה גדולה.. ככה אין רגעים של שקט מביכים
למה?רשום למעלה מתנחלים הרבה אצלכם? לא.. לא אוהבים את הבית שלי.. אני צריכה להתאמץ ולבוא אליהם..
מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? לצחצח שיניים?
אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? לא.. שיסבלו
דואגים שיהיה אוכל? לא.. שיביאו מהבית.. אולי חושבים על תעסוקה? גגם אל.. שישתעממו וילכו הביתה
טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? רעב רעב
אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? לא אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? לא כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? תלוי אצל מי בא לי להיות בישנית כי הם היו אצלי
ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? תלוי אם גם הוא מנקה
כשאתם אורחים, אתם ביישנים? תלוי אצל מי מבקרים הרבה אצל אחרים? אממ לא כל כך.. אין זמן
באיזו תדירות? פעם בשבועיים? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? הסעה אחרי בית ספר
או הורים בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? כל פעם במקום אחר מה אתם אוכלים בחגים? אני אוכלת רק אורז, כל השאר אוכלים מאכלים גועליים
אוהבים בד"כ אוכל של חגים? לא מה אתם הכי שונאים בחגים? את הרגע של האוכל.. מה אתם הכי אוהבים בחגים? כשכולם הולכים.. סתם
כשמדברים על משהו מצחיק וגם סתם לפגוש אנשים
אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? משעמם יש לכם משפחה בחו"ל? לצערי
כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? אנחנו לא
כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? אממ הם עוד לא באו לביקור.. רק השנה הם טסו מה הסוג פלאפון שיש לך? טאלית. חברה איטלקית מפגרת >< במה אימא שלך עובדת? היא פתחה עסק אישית
איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? מכנסיים יעני? מוזרות כאלה.. של בית
כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? לא יודעת.. בבוחן האחרון קיבלתי 50
מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? סודי
מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? לפני כמה דקות.. אני חולה
איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? לא יודעת
איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
אוהב טונה? לא! איכסה פיכסה! איזה שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד ברנדי!!
הלכת היום לעבודה/ביתספר?לא.. אני חולה
משהו מיוחד שקרה שם? לא יודעת.. אני חולה
מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? סימס הישרדות
סיימתי אותו!!
במה בא לך לשחק עכשיו? לא יודעת.. במשהו מעניין אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? אממ תלוי איזה משחקים איזה שפות אתה יודע? עברית ובערך אנגלית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? ערבית
והיה פתור עד שהמורה החליטה לחלק את הקבוצה לחלק שמבין בזה ולחלק שלא מבין >< עם מי אתה הכי אוהב לדבר? עם אנשים מעניינים
מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? לפני כמה זמן עם אבא
מה בא לך לאכול עכשיו?תותים עם קצפת!!!!!!!!!!
מה עשית אתמול? סבלתי לי
מה אתה עושה היום? גם סובלת
מה תעשה מחר? אסבול?
יש לך חיים? אממ נראה לי שכן
אוהב לצייר? כשיש לי מה לצייר.. אוהב לצלם? כן
אוהב להצטלם? חס וחלילה יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? במקלדת הזאת לא
אצלי זה 8. XD נכון זה מעצבן? אכן
התקלחת כבר היום? לא.. ב8
אוהבים עוגיות גרנולה? יאמי
אוהבים צימוקים? כן! חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? עוד לא היה
איך? יהיה בסדר נראה לי.. חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? לא למה? כי גם העצים והפרחים חיים פה, גם להם צריך להיות חג
שותים קפה?לא מתי? אף פעם איזה סוג? שוקו
מה דעתך על טבעונות? שיהיה להם בכיף
ממצב? מקורה? הכל טוב? אממ לא משהו.. כואב לי הבטן וחברים שלי מעצבנים אותי קצת.. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? על חילזון לא.. אבל איזה 6 פעמים על חסופיות עם רגל יחפה
אוהבים קרואסון? כן!! יאמי!!! אוהבים טיול שנתי? כן
כבר היה לכם השנה?לא מה החלום הכי גדול שלכם? משהו ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא חח החלקתם פעם על בננה? לא למה? כי זה לא החליק.. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? נראה לי שכן
אוהבים שיעור ספרות? המאת שהמורה ממש נחמדה, אז כן
מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? עבדנו בינתיים רק על שירים.. אני מקווה על סיפורים
מה אתם חושבים על המורה שלכם לס