מתחילים-סריגה במסרגה 1 שעור 1

מתחילים-סריגה במסרגה 1 שעור 1

חברות בבקשה לא להגיב ולא לשאול שאלות עד שאסיים את כל השעור המצולם ואז תוכלו לשאול ליד כל תמונה את השאלה שלכם. ולדרך
לעשות לולאה מהחוט כשהמסגרה בתוכה

רואים איזה יופי שרשרת

וזה בעצם הבסיס לכל דבר שנסרוג במסרגה אחת, רגע רק התחלנו עוד לא להגיב

וכעת לומדים לסרוג 1/2 עמוד

נועצים את המסרגה בעין השרשרת השניה מהקצה שאליו הגענו (לא לזה שממנו התחלנו אלא לשני מהסוף) ומושכים דרך אותה עין חוט בעזרת המסרגה

כעת על המסרגה יש 2 חוטים אחד

הלולאה שהיתה בשרשרת והשני החוט שהעברנו דרך השרשרת

וזה נכון שספרתם 3 שכן 2 חוטים על

המסרגה ואתם כורכים את החוט השלישי שיעבור דרך 2 הלולאות כך שתשאר לולאה חדשה על המסרגה וכך בעצם סרגנו 1/2 עמוד. פנינה

כעת נלמד לסרוג עמוד

מלפפים חוט אחד סביב המסרגה ונכנסים באחד מעיני השרשרת שלנו (זה לצורך הלימוד אל תדאגו אלמד אתכם לסרוג פריטים שלמים) וכך יהיו לנו על המסרגה 3 חוטים האחד שמשכנו האחד שלפפנו והעין שהיתה על המסרגה מלכתחילה

כעת לוקחים חוט עם המסרגה ועוברים

רק דרך 2 עיניים ז"א יישארו עדיין 2 עיניים על המסרגה

וכעת נכרוך שוב חוט סביב המסרגה

ונעביר אותו דרך 2 העינים שנותרו על המסרגה וכך נותרנו שוב עם לולאה אחת על המסרגה ועמוד סרוג, אין לי תמונה מוכנה של עמוד (נשבעת צלמתי אתמול נשבעת) אבל תיכף כשאגמור להסביר אכניס מצורף להודעה הזו תמונה של עמוד.

כעת נלמד לסרוג עמוד כפול

ובעצם השיטה זהה לסריגת עמוד אלא שבמקרה הזה נלפף את החוט פעמיים על המסרגה לפני שננעץ אותו בשרשרת שלנו, ואז נסגור ב-3 פעמים ז"א כל פעם 2 עיניים עד שתשאר לנו עין אחת על המסרגה. וזו בעצם כל התורה בסריגה במסרגה אחת.

כעת אתן לכם זמן לשאלות, אנא

שרשרו כל שאלה למקום שבו אתם מתקשים בהודעות שלי. מאוחר יותר אכניס תמונות והוראות לסריגת ה
ואני לא עוזבת אתכם עד שכל מי מכם שרוצה ילמד לסרוג פונצ'ו מבטיחה
אגב רוצים סדנא ממשית לא וירטואלית
מוכנה לבוא בהתנדבות כמובן וללמד אתכם. או שבעצם תבואו אתם אלי|חיבו| ה
ה מה דעתכם

טליW

New member
הגעתי הביתה עכשיו... ומצאתי חדר ריק

תיכף אני אתעמק בשיעור של היום - דווקא מתאים לי ללמוד...

למעלה