מתחילים שוב.
(עוד שבוע וחצי)

עמית@

New member
מתחילים שוב. ../images/Emo45.gif (עוד שבוע וחצי)

חזרתי עכשיו מאיכילוב אחרי שיחה על המשך הטיפול אני עוברת לסינרל ומטרודין (מה זה מטרודין? האם זה משולב FH ןFSH או רק אחד מהם??) וכמובן איקסי חביב הבנות. היה בסדר, באתי עם צרור שאלות והרופא ענה עליהם בקצב של מכונת יריה (בקשר לעיבוי הרירית הדלה שלי {7}) קיבלתי ארגסט כדי לתזמן את המחזור לצרכי המעבדה האיכילובית. נועם- תודה על שרשור החיות, אני מקווה שכולם צפו ב
שלי יום טוב

טלי2

New member
עמית ../images/Emo39.gif

כמובן שאין לי תשובות (חסרת נסיון שכמוני, עם נסיון רק במנוגון
) אבל בכל אופן שמחה לשמוע שאת יוצאת לדרך חדשה, הלוואי שתביא את התוצאה המובטחת (אח קטן ל
המתוקים שלך) וכרגיל אעקוב אחרייך ואתרום את עידודי
דרך אגב החתולים שלך הם זכרים או נקבות? (סתם סקרנות)

עמית@

New member
שתי נקבות

האחת עונה לשפם הזכרי בעליל "גור גור" כי הינו בטוחים שזה זכר, אח שלי טוען שכבר דפקנו לו (לה)את הזהות המינית

טלי2

New member
אולי היא עונה גם לשפם ../images/Emo69.gif

ואיך מסתדרות שתי הנקבות יחד? (כי לנו יש שני זכרים והם עדיין לא השלימו זה עם קיומו של זה) בעצם אם אחת מהן חושבת שהיא זכר אז אין בעיה

עמית@

New member
הן חברות נורא טובות

מלבד התקפי זעם מדי פעם בו הן מתגלגלות ובוטשות. בדרך כלל הן (שימי לב לסיומית הנקבית
) עוסקות בצוותא בהשמדת רכושנו

גם לנו יש חתולה העונה לשם יהושע

כי היינו כ"כ בטוחים שהיא חתול זכר... אבל היא מסתדרת מצוין עם השם!

אולה *

New member
אחותי, ברוכה הבאה למועדון המסניפות

גם אני מתחילה עוד מעט, אז נפגש בבדיקות ?! לצערי, אין לי מושג מה זה מטרודין (כן, אותו עוד לא ניסיתי). סינרל עבר אצלי כמעט ללא תופעות לוואי (למעט גלי חום לעיתים רחוקות), אז אני מקווה שגם את לא תסבלי יותר מידי.
אולה.

עמית@

New member
אכן כן, ניפגש בתור..

מתי את מתחילה? כי הבנתי שעד ה20 לחודש הם לא מתחילים טיפולים.

אולה *

New member
אני מחכה

לתחילת המחזור - בימים הקרובים. ביום ראשון-שני אזריק דקא, ואחרי שבועיים אתחיל עם גונל. אז אני אהיה "בפיגור" - אחריך.

עמית@

New member
לא חושבת, אני אמורה לקבל רק עוד

שבוע וחצי, ורק אז להתחיל להזריק. נהיה כתף לכתף

עידית ד

New member
נרקומנית שלי... ../images/Emo20.gif

גם מסניפה וגם מזריקה....אותך למישטרה
יפה שלי שיהיה בהצלחה תסניפי תזריקי ועוד כל מיני לא חוקיים למינהם העיקר תעשי לנו כבר תינוק! אוהבת המון
עידית

מרב.

New member
עמיתי- בשורות נהדרות!

יודעת כמה את סופרת את הימים עד לתחילת הטיפולים... מטרודין מכיל רק FSH, ונועד להזרקה תוך שרירית, הסינרל הוא לדיכוי. מקוה שבקרוב תוציאי מתוך האריזה
תינוק לבנבן ועדין מראה, עם טעם של דבש עוד מראש השנה
מרב

מרב.

New member
לא, זה הבעסא במטרודין-

עכשיו אחרי שהתרגלתי להזרקה הנוחה והבלתי כואבת בעליל של הגונל לבטן
מה לעשות, מעולם לא הבטיחו לנו גן של שושנים
מרב

ליברה*

New member
../images/Emo32.gif נועם, שאלה טכנית: ../images/Emo53.gif

וסליחה שאני מתפרצת עם נושא אחר. קראתי את הסבריך על השימוש בפורום כמה פעמים אבל השם שלי נשאר על המחשב כל הזמן ואני לא מבינה איך למחוק אותו. מכיוון שעוד אנשים במשרד משתמשים במחשב הזה ולא כולם ביחסים קרובים אתי אני ממש נבוכה למחשבה שמישהו פה יראה את זה... את כותבת שכדי למחוק את הזיהוי האוטומטי עלי ללחוץ על הלינק "יציאה מהמערכת" שבראש הדף הראשון של הפורום, אולם אין לי לינק כזה בשום מקום! סליחה על הבורות ותודה. צ´או

למעלה