מתחילים שילוב יחידני (אחרי גן שפתי)

מתחילים שילוב יחידני (אחרי גן שפתי)

שלום רב.
כפי שהמליצו לי גם כאן וגם באתר אלו"ט, לפני הרשמה לגן רגיל עשינו סיבוב בגנים כדי לדבר עם גננות, להתרשם ולבחור גן.
בחרנו גן, רשמנו לשם את הילד.
מזיכירת הרישום אמרה שגן מלא אבל היא תראה מה אפשר לעשות. ומאז היתי פונה אליה כל שבוע \שבועים כדי להזכיר לה עלינו, גם פניתי למנהלות שלה כדי שהם יעזרו לנו לקבל את הגן הזה. כולם הבטיחו לעזור. לפני חודש המזכירה אמרה שהכל בסדר וביוני נקבל את השיבוץ.
קיבלנו...ו היה רשום גן אחר

מיד הלכנו לעיריה כדי לברר למה זה קרה. הרי הבטיחו את הגן המבוקש..המזכירה אמרה שהיא אכן שיבצה אותו לגן המבוקש רק שהתערבה מפקחת מת"א ושללה את הרישום. טענתה של המפקחת היתה שבגן הזה כבר יש ילד עם סעיית (בספקטרום או לא אני לא יודעת..)
וגם טענתה שאין לה זמן לדבר איתנו השבוע...
רצינו לבחור גן אחר (אבל לא זה שקיבלנו). חזרנו למזכירה, היא אמרה שבלי אישור של מפקחת היא לא תעביר את בנינו לשום גן אחר.
מפקחת לא מסכימה לדבר איתנו השבוע...
אנו ממש תקועים...

מה עושים? למי פונים? האם הבלגן הזה קורה גם ברשויות אחרות? אני פשוט לא ראיתי מקרים דומים בהודעות הפורום....
תודה על העזרה מראש!

TikvaBonneh

New member
לדעתי כדאי לך לפנות לועד ההורים המשלבים

בטוח את לא היחידה שזה קרה לה.

SMADAR55

New member
הכתובת היא יעל ניר מהועד- בקישור שתקוה שמה.

יש שם את המייל.

סביר להניח שאם יש ילדה עם סייעת זו ילדה על הספקטרום. אם משבצים שני ילדים על הספקטרום באותו גן , מנסים לאגד את המשאבים. כלומר, לשים סייעת אחת על שניהם. לא בטוח שזה מתאים לכם, לא בטוח שזה יתאים לגננת לשלב באותו הגן שני ילדים על הספקטרום.

למעלה