מתחילים

ruth912

New member
מתחילים

אנו זוג כבני 50 שמעונינים להתחיל לרקוד ריקודי עם. אנו גרים בראשון לציון. אנו יודעים היכן מתקיימים ריקודי עם אך חשוב לנו לקבל המלצות. נודה לכם מאד על כל עזרה.

שלום למתחילים

מומלץ בחום ימי שלישי בגן נחום בראשון עם המרקיד שמעון עשור ובימי חמישי בחולון בית גולדה עוד יותר בחום עם המרקיד שמעון מרדכי תהנו ותצליחו

kerenhanoh

New member
מתחילים

יש חוג נפלא ברחובות למתחילים כל יום שני החל משעה 20.00 ב"תקוותנו" רחוב הרצל 108 רחובות. המדריך הוא משה טווילי, מרקיד בחסד. החוג נפתח לפני כ-3 שבועות כך שהוא עדיין למתחילים ממש ואני בטוחה שתצליחו ללמוד ממנו מהר.בואו הערב, אל תפספסו.

פשוט תנסו כמה הרקדות.....

עד שתמצאו את ההרקדה המתאימה לכם.... לפעמים אותו מרקיד ירקיד בשתי מקומות ואחת ההרקדות תתאים לכם יותר לדעתי הכל עניין של תחושה והתחברות תנסו.....ובהצלחה....

"ברוכים המתחילים"

לזוג בני ה-50. יפה שהתחלתם לרקוד ריקודי-עם וזה בדיוק הזמן, כי הרי אתם צעירים. היכן לרקוד ? יהיו לכם הרבה עצות. מה לרקוד - מה שמוצא חן בעינכם, אך לא הכל, לכו על מה שמתאים יותר לאופי והסגנון שלכם. תזכרו את הכלל "תפסת מרובה לא תפסת" ! אני מקדישה לכם ריקוד מעגל יפה של היוצר שמוליק גוב-ארי ששמו : "לעולם לא מאוחר", ריקוד שאהוב עלי במיוחד. מירי.

avigal23

New member
מקומות שידועים לי...

ביום חמישי-באליאנס(אם תרצו פרטים שלחו לי הודעה למסר האישי-מפני שכתבתי כבר כמה פעמים כאן בפורום) יש מתחילים -הם התחילו בערך לפני חודש... אבל ביום שני ב-30.9 (יום שני) בתיה פותחת מתחילים מההתחלה במרכז פיס קהילתי-איילון (לפרטים נוספים-שוב,נא לפנות למסר האישי) כל ההרקדות באיזור תל אביב יום חמישי-רמת אביב וביום שני-תל אביב

למתחילים

אני תושבת ראשון ואני יחסית מתחילה בריקודי עם חדשים. אני ממליצה בחום על ההרקדה במקיף ח´(מערב ראשון לציון)בהדרכת שמעון מרדכי קבוצה של מתחילים מהצעד הראשון מ-20:00 עד-21:15 קבוצת מתקדמים מהשעה 21:15 עד 1:00

doki22

New member
המלצה על חוגים

מאד רוצה להמליץ על חוגי הריקודים של המדריכה בתיה קרוננברג. שלדעתי היא מדריכת ריקודים מעולה. היודעת את העבודה, משרה אוירה חמה, מלמדת את הריקוד בסבלנות אדירה, חוזרת מספר פעמים על ההסבר והכי חשוב פעם למדת ריקוד אצל בתיה תמיד תדע!!!!!

חם ישר מהתנור ../images/Emo117.gif

ראיתי בגדול ששמעון עשור פותח חוג למתחילים מתחילים בימי חמישי בגבעת ברנר. הרבה אנשים מראש"לצ רוקדים בגבעת ברנר זה לא רחוק ושמעון אשף בללמד מהתחלה מומלץ.

למעלה